PRIETENE FARA TITLU (64)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Buna dimineata!
Trimis copilul la gradi, aici e rece si ploua. M-a intrebat Diana, de ce tot tati o duce la gradinita, era obisnuita cu mine. Insa am fost bolnava saptamanile trecute si el a mers cu ea. O si imbrac cu ciorapi si colanti ca sa nu o mai dezbrace acolo, doar pantofii sa ii schimbe si geaca, normal. Azi ma duc sa-i mai caut un trening, i-au ramas mici toti.
Daniela, eu n-am mancat la Bazos, asa a sunat, dar am baut doar o cafea si suc la Diana. Ziceam in ideea ca vreodata...noi am mers dupa-masa, deci eram cu burta plina. Insa pe la ora 17 se cerea un KFC. O data pe luna merge.
Ioana mananca de regim? Uite, iti dau un pont care a functionat la noi. Cicolata amaruie. 75% cacao. Da-i cateva patratele, daca nu vrea Smecta. Cu hidrasecul....habar nu am. Iaurtul e in loc de biotics, iar apa cu zahar e pentru hidratare, ar trebui saruri. Ceai indulcit de menta, stiu eu ce altceva?
N-ai cu ce s-o ameninti, mai ales daca i-a placut la spital. Asta da copil. A mea daca aude de el se conformeaza pe loc cerintelor mele. Dar nici n-a fst nevoie, am spus ca ii placeau medicamentele. Mai cerea, asta a fost haios.
Sanatate si grija mare cu regimul, trebuie tinut inca 3 zile dupa ce i-a trecut. Multam' de complimente, pantalonii trei sferturi imi plac, pacat ca uneori cad de pe ea. E slabuta, traiasca ccc curelele!
Mira, si-au ales cea mai la indemana limba sa vorbeasca. Nu-i nostim cum s-au oprit la romana? Vino mai des in tara, nu o uita asa usor. Fain ca s-au descurcat verisorii.
Tot frig? Ieri si alaltaieri a fost superb, rece dimineata, apoi s-a incalzit. Nu de plaja dar pe aproape. A trebuit sa-si spele cumnata-mea masina. De aia ploua acum. Ii arat eu ei.
Tu esti cu medicamentele, vroiam sa te intreb ceva. Mi-a marit neuroloaga doza de Betaserc, 3/zi. Dar tot asa ma simt, ametita de cap si fara echilibru. Nu-i de la marirea dozei, nu? Plus ca aud in ureche vajaieli, plus ca dupa ce le iau simt presiune intracraniana...ce drac de manifestari sunt astea? No, vorba lui Murphy: sanatosi sa fim, ca boala vine!
Moni, cu tine ce e? S-a intamplat ceva cu matusa?
Restul lumii pe unde sunteti?

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Salutare

la noi este o dimineata buna zic eu. Chiar daca Ioana are diaree(chiar se scapa pe ea firar sa fie) doctorul mi-a spus sa-i dau ecoflorina sau enterolactis(fermenti lactici vii) si regim(primele 24 ore numai orez fiert cu morcovi fierti.tare greu sa tina regimul asta. Copilul meu va prefera sa nu manance nimic decat asta. Dimineata s-a dus singura si si-a luat putina paine sa manance. ca-i era foame. i-am facut un ceai de menta cu o felie de paine prajita si niste branza telemea. N-a mancat.Eu nu mai inteleg nimic...daca-i era asa foame cred ca manca macar felia de paine cu branza.(si asa i-o dadusem extra ca doctorul zise numai orez fiert cu morcovi)
Pe Rares l-am trimis si a mancat la matusa cascaval pane cu rosii si cand s-a intors a baut si tot ceaiul care l-a gasit de la sora lui.
Azi in premiera am trimis-o pe Ioana la chiosc sa faca ceva cumparaturi, i-am dat lista si bani. Chioscul este foarte aproape de noi si nu trebuie sa traverseze nici o strada(cam 100m poate 200) Oricum s-a descurcat de minune, nu va spun ca vroia sa-l ia si pe rares cu ea ca o sa aiba ea grija de el.
Mira pacat ca sunt asa departe verisoarele lor preferate. Mie mi se pare normal ca au dat-o pe romana fiind singura limba comuna chiar daca bajbaita(unii nu vorbesc franceza iar altii nici atat germana asa ca au gasit singura cale prin care puteau comunica, excludem semnele)
Mira am uitat ca la voi in casa sunt 15 grade!! Brr. mai aveti un pic si vine caldura si la voi. parca maine spuneai ca se remediaza. pai si cum stau copii in asa frig?!! ca presupun ca nu sunt obisnuiti cu frigul in casa.
Ingrid hai ca am inteles acum cum fu cu restaurantul. Mie nu-mi mai place mancarea de la KFC. Eram innebunita dupa ea dar odata am luat pentru acasa si s-au racit si asa scarboase mi s-au parut..bleah si nu mai spun ca mie nu-mi place in nici un fel pielea de pui si atunci s-a simtit ca dracu si rece fiind. Asa ca am scapat de un fast food.
la copii le-am mai luat porumb de acolo.
Ciocolata????? pai o sa vrea Ioana numai la regim!!!! Apa cu zahar?? pai sa tot fie la regim.
Cu spitalul...a doua zi cand ne-am dus sa-i faca injectia lui Rares am luat-o si pe ea si ma intreba in masina ca daca i se face somn poate dormi si ea la spital?? Ce sa zic...nu intelege conceptul de spital sau conditiile in care ajungi acolo.
Ingrid nu prea am priceput de ce ar trebui sa o mai schimbe de ceva la gradi. Eu de obicei o duc pe Ioana deja imbracata de acasa. rar ma mai zapaceste cu cate o rochie dar si atunci o echipez de acasa ca in cazul in care ii sc voate afara de la gradi sa fie echipata corespunzator. Adica sa-i puna doar geaca, pantofii de exterior si caciula ca alea nu-i pun pantaloni sau alte bluze nici daca le spui firar.
Fug sa scot copii afara.
Monica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
si scuze, ca-s disparuta, copiii, tot asa....
Daniela, biscuiti sarati, sticksuri, sunt ok la diaree. Si ce-a zis Ingrid daca nu apa cu zahar, indulceste o cantitate mica de ceai concentrat de menta cu zahar si baga acolo tot ce e de bagat; hidrasec, ecoflorina, biotics. Smecta separat dizolvat intr-o cantitate mica de apa- 50-100 ml si insista cu lingurita pe parcursul unei zile-gretos, dar eficient, chiar si cu tzaraita! Nu o forta sa manance, doar ofera-i mancarea de regim; orezul fiert cu morcovi si sare, banana, mar copt, branza dulce de vaca. Daca pe ea o multumeste apa la hidratare, las-o asa. Important e sa nu vomite si sa nu i se indeseasca scaunele! In toamna am patit o belea horror cu Ana.... Nici nu vreau sa-mi amintesc. Brrrr. Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna si de la mine.N-am avut chef de scris,banuiti de ce ,sambata seara a murit matusa-mea si la ora asta e inmormantarea,iar eu nu am putut merge Pana in ultimul moment am sperat ca pot merge si eu,dar ... asta e.Azi a fost pediatra la Tudor,asta e motivul pentru care n-am mai plecat.Mami oricum nu voia sa ma lase sa merg cu copiii pe-acolo,mai ales ca Diana a fost tare afectata sambata cand a vazut-o plangand,ii striga intruna "OAMENII MARI NU PLANG!" ,iar Tudor sambata noaptea mai mult a urlat decat a dormit si ieri seara avea febra 37,7-38,deci in nici un caz nu puteam pleca si sa ii las cu Ghita cum aveam de gand initial,mai ales ca aproape il convinsesem si pe taica-meu sa ramana si el cu Ghita ca sa pot pleca eu linistita.Azi dimineata au plecat incolo doua verisoare si aveam cu cine merge,dar asa s-a dus el ... Azi-noapte a dormit tun Tudor,dar tot mai haraie din piept si mananca prost.Plus maraiala si strigate cat cuprinde,nu e satisfacut decat pe jos in patru labe sau plimbat,asa ca-s zombie.Ieri si alaltaieri chiar l-am scos si pe-afara ca era vreme buna si nu mai tusea.
Na si azi a venit pediatra care s-a cam mirat cand l-a vazut asa zambaret si tzopaitor ... Nu are nimic la plamani,a zis ca e din gat si ca e bronsiolita Noa deci o inauguraram si pe asta,o fi fost initial laringita (tuse+raguseala) si acum s-a transformat in bronsiolita? Ca acum nu mai e ragusit si tuseste rar ,in schimb horcaie. A zis sa ii dau lichide multe si sa nu il mai scot deocamdata pe-afara,sa continui cu nurofen si ceva gen fluidol,plus ca i-a dat si un antibiotic usor - amoxicilina in doza minima.I-a prescris si niste picaturi preparate in farmacie - cred ca-s ceva gen cum faceti voi aerosolii aia daca am deslusit bine compozitia - dexametazona,ser fiziologic,polidin,ser efedrina si gentamicina.Ea a zis ca-s foarte bune.
BRANDUSA tu esti experta in bronsiolite , ce zici?
DANIELA si eu i-as da pace Ioanei ca se regleaza ea,la fel iti recomandam cioco neagra si d-alea de rontait gen stixuri daca nu vrea papa clasica de regim.Poate vrea macar bananele.
Revin ca am un urlator care desi e in rotobil ma trage amarnic de pantaloni

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Moni, condoleante, Dumnezeu s-o odihneasca pe tanti.
Of, tare trist cand sunt decese in familie ... replica Dianei m-a facut pe mine sa plang.
Sanatate multa lui Tudor , bronsiolita... vezi daca aveti dexa, DELOC sare, nimic care ar putea contine sare, ai grija, chiar si piscotul ala are sare.
Daniela, fara telemea, adica fara grasimi la diaree. Fa cum zice Bee si Ingrid, e cel mai sigur. Regimul e sfant in enterocolite/viroze, daca nu respectam, boala revine in forta, cu dezhidratare... Sanatate multa si Ioanei. Ai fata mare, auzi, merge singura la chiosc, bravo!
Adevarul ca noi la 4 ani faceam muuuulte lucruri, eu mergeam singura la camin, traversam o strada... hehe, alte vremuri, acum nu mai poti face asa ceva.
Ingrid, cand ne mai pui poze cu Diana, cu tine? Tot zgarcita esti cu pozele astea... Pare sa-i placa acum la gradi, nu?

Ieri am fost la frizer cu Razvan, i-a facut bretonul si i-a luat varfurile. Inainte am fost in parc, cu tricicleta. S-a jucat, s-a distrat... i-au venit si doi colegi de la gradi, o fetita si-un baietel.
Seara am fost la socru.
In rest, nimic deosebit.
Razvan cum deschide ochii dimineata, ma intreaba: "unde mergem azi "? Haha, la gradi, unde sa mergem.
Sambata am vrut sa mergem la circ, dar... 40 lei intrare adulti, 20 copii. Si cum nu prea mai erau bani disponibili, am anulat. Mare suparare pe copil, apucasem sa-i zic... noroc ca l-am trimis pe tat-su in recunoastere pe acolo... pai astea-s preturi? Vai si amar, l-am trombonit pe Razvan ca animalele s-au imbolnavit, sunt la spital, au branule... chestii serioase.
Apropos de spital, si lui ii place. Doar daca-i amintesc de baietelul singurel, legat de pat... atunci devine cooperant. La noi la spital asa e "moda" : nu interneaza si parintele (decat daca "dai din coate"), copilul ramane singur, legat de pat. Nu stiu daca ati vazut poze exemplificatoare cu Razvan legat de pat . Am vrut sa chem pro tv-ul atunci... asta-i metoda de pe vremea impuscatului. In fine...
Mai doream sa spun ca Razvan ia orice medicament, absolut, cu exceptia picaturilor de algocalmin , acolo e nasol, daca nu le pun pe doo kile de zahar... e jale, varsa tot. Noroc ca n-a mai fost demult nevoie, noi am trecut cu brio iarna asta, inca sunt uluita. Cred ca broncho-vaxomul acela a fost de mare folos.

Azi am avut program administrativ, si termin maine, ca n-au intrat zilele in sac. Inclusiv zidarie: aveam 3 placute de la plinta care trebuiau lipite, m-am cam chinuit, dar a iesit bine pana la urma.

Bee, sanatate si la puisorii tai!

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) MY HERO

Mergi la inceput

Hai ca am revenit,ca a venit Ghita pana acasa - ca l-am chemat sa ia reteta sa scoata medicamentele - si a reusit sa mi-l adoarma pe Tudor.De mancat n-a vrut nici fructele,asa ca i-am bagat niste cereale in lapte macar.CRISTINA habar nu aveam de sare,pai ieri a mancat cu sare piureul de legume cu carne ...
Apropo de mancare,mi-a adus Ghita papa de la fast-food-ul de peste drum,meniul zilei - ciorba de perisoare si mamaliguta cu carne - suuper bune au fost si doar 6 lei ! Cred ca la mare nici ciorba n-o iau la banii astia N-am luat pana acum de la ei,desi Ghita zice ca patron e fostul bucatar sef de la cel mai mare hotel din Arad si e full la ei la ora mesei.Clar de-acum o sa mai luam cand n-am chef sa gatesc
DANIELA super ca ai trimis-o pe Ioana la cumparaturi,noi nu avem curajul nici de la bloc de la mami pana la magazinul lor sa o lasam ,desi-s cca 100 de m doar si se merge pe trotuar nefiind masini.Dar e piata chiar alaturi de magazin si automat niscaiva persoane dubioase care mai bantuie pe-acolo - gen betivi sau boschetari.Oricum oras mare,nu se compara cu linistea si siguranta de la voi.Apropo cu sutele alea de m si aproximarea,eu tot ii dadeam inainte ca de la blocul nostru pana la viitorul mall is 500 de m,dar privind odata de la mami de la geam - de unde se vede bine toata zona (etajul 9 doar) si facand niste calcule - par example am luat etalon cate masini-taxi se insira de la noi de la bloc pana aproape la mall - am depistat ca de fapt nici 250 de m nu-s
Ca ziceai de medicamente,Diana a fost intotdeauana mare amatoare,iar Tudor vad ca e la fel ,abia asteapta si el sa linga nurofenul sau alte siropuri.
MIRA ma gandesc ce distractivi or fi fost strumfii vorbind pocit romaneste Fain ar fi sa va puteti intalni mai des ...
INGRID io nu-i dau colanti Dianei decat cel mult in casa la ce picioare are Si cum ar arata pe sub sortul ei de la gradi Cu cumnata ai ceva vesti bune?

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Moni, condoleante pentru matusa ta! Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca!
Mai bine ca nu te-ai dus, daca Tudor e bolnav. Bronsiolita? Credeam ca o sa-i treaca tusea, insa cum spui, s-a agravat. Nasol de el, mititelul. Ti-a spus Cristina sa fii atenta la sare. Se umfla, daca ia dexametazona.
Daca ii dau colanti Dianei? Sigur, cu ciorapei lungi. Si ce daca are picioare subtiri? Se simte bine cu ei. Da-i si tu fetitei, nu-i asa o tragedie daca e slabuta.
Daniela, ce curaj pe tine. Poate, cum spune Moni, e zona linistita. Ieri, am vazut doua fetite, se plimbau pe strada. 4 si 5 ani. Si cica veneau de departe, mi-a spus un prieten. Mi se pare inconstienta din partea parintelui, mai ales ca aveau de traversat doua artere mari de circulatie....si fara trecere de pietoni pe acolo.
Ziceam de schimbat, iarna o duceam cu ciorapi lungi si acolo ii dadeam jos si lua pantonii cu sosete. Acum, dimineata e tot frig, dar are ciorapei lungi cu colanti, n-am de la ce s-o mai dezbrac/imbrac.
Ciocolata amaruie opreste diareea. Sau o lingurita de cacao (nu Nesquick) cu apa. Dar amestecata cu apa, nu simpla, ca se poate ineca cu praful de cacao. Si zaharul stiu ca e indicat in ceaiuri deoarece pierd nutrienti si cica ajuta. Enfin. O sa-i treaca fetitei, n-are nici pofta de mancare ca o doare burtica, probabil. Eu, la enterocolita, nici ceai nu puteam bea. De sila. Ce sa mai mananc...
Bee, copiii sunt mai bine au ba? Uf, ca vb ceea: toate bubele in capul tau.
Astery, cum adica l-a legat pe Razvan de pat? Nu pricep. Si pe mine m-au internat cu Diana, dar n-au legat-o...se trezeau cu politia pe cap, cat erau ei de spital.
La circ n-am mai fost nici noi, costa mult si ne prezentau cateva animale rahitice.
Pauza, ma striga.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

INGRID dar nu ia Tudor dexametazona,doar in picaturile pentru nas ce i le-a prescris vad e si din aia.Vor fi gata dupa ora 17.
BRANDUSA ai tai mancau cand aveau bronsiolita? Ca Tudor azi chiar nu vrea nimic sa manance Doar laptele l-a servit.Ieri cand a venit de-afara pe la 13 a servit piureul de legume cu carne,ca ii era foame - de la 7 nu mai bause decat lapte.Dar azi cum i-am dat pe la amiaza iar lapte ,adio papa.Merg sa ii fac niste suc de citrice macar,ala si ieri l-a baut si a plans ca mai voia

Si la noi sunt asa de scumpe circurile,dar de obicei o duceam cand primeau invitatie de la gradi,deci macar plateam doar un bilet de adult,40 lei.Dar la ce jalnice-s, nici aia nu prea merita ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Eu mi-am dus copii la leagane si tobogane. s-au distrat tare mult. De unde Ioana dimineata n-a mancat aproape nimic venind spre casa ar fi mancat si asfaltul. Numai bine. A mancat ceva orez cu morcovi dar a ciupit si un pic din friptura lui rares(ii facusem un gratar din cotlet, deci foarte slab). Inainte de masa era fata mea apatica si ii era somn si parea un copil bolnav de-a dreptul. Dupa ce a mancat si a devorat si 3 patratele de ciocolata amaruie si-a revenit complet. ma tot intreba cand este ora cand ii voi da ciocolata din nou!! Abia am reusit s-o fac sa doarma un pic.
Eu la 17 am programare la dentist si in drum spre casa voi intra un pic prin Sell sa mai fac ceva aprovizionare.
Aoleu asa mult este un bilet la circ??? Noi nu avem circ pe aici dar vine vara la Mamaia circul medrano parca. As vrea sa duc si eu copii dar la banii astia nu stiu daca se merita mai ales ca este la cort si vara este cald, imbulzeala, mirosuri..bleah. mai bine facem o escapada la Bucuresti cand vine vreun circ mai acatarii.
Condoleante pentru matusa Monica. tare urat este atunci cand se intampla asa ceva. Ciudat a reactionat Diana!!! S-a speriat mititica. Iti dai seama ce soc pe ea sa o vada pe buni plangand. Sper ca a uitat dar oricum ar fi bine sa vorbesti cu ea despre asta sa vezi ce efect a avut asupra ei si eventual sa-i dai explicatii si sa o faci sa inteleaga sa nu ramana cu sechele.
Monica, se pare ca nu mananca astia mici atunci cand sunt bolnavi. vreo 2 zile ca dupa aia isi revin. Si eu stiam ca daca face dexa(noi faceam injectabil)nu avea voie sare. Cu picaturile nu stiu...mai bine evita un pic sarea zilele astea.
Ce zuza esti, da-i fetei colanti daca-i plac! Ce importanta are ca are picioare subtiri. vara cum faci? Ii dai fuste lungi sa nu i se vada cracii??
Ingrid ii dadeai ciorapei jos ca era prea cald la gradi sau ca sa nu stea cu ei pe ea atatea ore?? Eu nu m-am gandit la asta si am lasat-o mereu cu ciorapii pe sub pantaloni.
fata la mine aici nu-i ca in orasele mari!!! Cel mult putea intalni vreo 2-3 vecini. Si oricum eu eram cu capul scos pe geamul de la bucatarie si am urmarit-o. sa vezi ce fericita a venit acasa cu cumparaturile. Mi le-a aruncat direct pe geam, n-a mai avut rabdare sa intre pe poarta cu ele. Am lasat-o si singura cu fetele la parc. este deja mare fata mea si nu vreau sa o invat tuta. sa se descurce nene ca odata si odata tot trebuie sa faca fata strazii. Acum nu o luati si voi ad litteram. trebuie supravegeat indeaproape si invatat ce sa evite si ce nu, cu cine sa vb si cu cine nu. cum sa traverseze strada, la ce foloseste semaforul, cum sa mearga la un politai la nevoie, etc, etc.
Monica acum am citit, si ioana bea medicamente gen antitermice, antibiotice, siropuri, yamy. Nu vrea prafuri diluate in apa.
Bee, pupicei. Mai povesteste de tine. Ziceai ca te duci la servici de la toamna?? Pai copii cu cine ii vei lasa?? Ii duci la cresa??
Astery!!! Cum adica ma copii legati de pat???!!! Adica acum cand a fost rares bolnav il internau fara mine?? peste cadavrul meu!! Eu nu mi-as fi lasat copilul acolo, nu ma obliga nimeni iar daca ar fi fost bolnav grav si ar fi trebuit musai internat si nu m-ar fi lasat si pe mine as fi facut atata scandalul ca se auzea si la BBC! (ma gandesc si eu cum ar fi stat copilasul meu bolnav fiind fara mama lui) Te crucesti nenica!! Pai mama ii este de mare ajutor, participa la recuperarea lui, cine il ingrijeste mai bine decat mama lui?? Putorile alea de asistente??
Tu cum de l-ai gasit pe Razvan legat??? N-ai batut pe nimeni???
Fug la dentist!

Mergi la inceput

CRISTINA chiar ca e aiurea cu copiii legati de pat Dar pe de alta parte daca nu lasa mamele cu ei? Si nici asistente nu-s suficiente sa stea permanent cu copii asa mici?
Cand aveam eu 3 ani si am facut hepatita au lasat-o pe mami cu mine in spital,dar cand am fost in '77 la Sinaia,frate-meu a racit si refuza cu indaratnicie orice medicament asa ca a trebuit musai internat vreo doua zile si nu au lasat-o cu el,chiar si acum imi amintesc cum statea saracul la un geam cu zabrele si ne facea cu mana!
DANIELA uite ce face aerul curat,hai ca isi revine Ioana cumplet pana maine.In locul tau si eu o lasam sa bantuie singurica prin zona,e ca la tara la voi
De colanti nu am zis ca ii plac Dianei,doar ca nu imi plac mie sa ii dau la gradi,pentru ca e sortul ala larg tare si arata nasol peste asa ceva.Daca e imbracata doar cu o bluzita/tricou mai merg ...
Si la Diana la gradi e foarte cald ,inca merge caldura si nu au repartitoare sa o mai potoleasca ... ba chiar tin geamurile deschise destul de des.Si cand afara e frig,logic ca ii dadeam doua randuri de pantaloni - eu fire practica asa faceam,mai ales ca o ducea Ghita care e puturos tare la imbracat/dezbracat strumfii Deci pe dedesupt ii dadeam trening subtire de interior,iar pe deasupra altul mai largut,pe care il dadea doar jos.E mai simplu decat cu ciorapii cu chilot.Acum o trimit direct cu un pantalon de trening subtire si cu aia si ramane acolo.

Tudor desi nu mananca e tare activ,iar in premergator e de-a dreptul periculos,trage de toate sertarele mai de sus si de cartile/bibliorafturile din biblioteca ,totusi il mai pun cate 10 minute sau cat binevoieste sa stea fara scandal si in ala.Ca daca il las in patru labe pe jos e si mai si ce face

S-a intors Diana,se pare ca joi nu are gradi,cica au greva generala in invatamant.

Mergi la inceput