PRIETENE FARA TITLU (64)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
Buna dimineata!
DENISA ce nasol ca pleaca maica-ta asa repede. Distractie placuta in WE ! Intrebai de Cristina,dupa cate stiu e plecata in plimbari pe la Cluj!
La noi ploua,oricum e anuntat cod galben de furtuni,deci WE asta e cam de stat locului.Daca era vreme buna mergeam la socru-meu, dar asa nu ma duc sa stam in casa. Merge doar Ghita.
Mai ca sa vedeti ce batuta-s in cap Aseara aranjez hainele lui Tudor si printre cateva ale lui aflate "in asteptare" am gasit 4 tricouri nou-noute pentru Diana
Trei luate mai de demult de la Teba (alea marca Iana) si unul primit cadou - uitasem complet de ele.Bine ca n-am dat de ele cu 3 ore inainte
sa nu ii mai fi luat acum altele, ca si-asa cine stie ce fac handicapatii astia cu indemnizatiile
Macar astea-s pe alte nuante decat cele ce le mai are bune, adica-s mov,portocaliu si verde.
Alte noutati,ma gandesc tot mai mult sa ma duc la psiholoaga gradinitei sa vorbesc cu ea,sa o consulte un pic pe Diana,ca nu ne mai putem intelege cu ea. A inceput iar cu faze ca asta toamna cu urlaturi ,face crize din nimic Asta pe langa ca nu asculta deloc,e obraznica,fitzoasa ... ieri la magazin de exemplu nu voia nicicum sa incerce costumasul ala iegari+maieu,doar tricoul l-a incercat.Dar zbiera si sa ii luam costumasul,asa neincercat.In final am luat doua cu noi sus unde cu circ l-a incercat intr-un final si s-a intors mami cu celalalt la magazin.La gradinita in curte am gasit-o plangand,ca se certase cu Gabi,amandoua voiau sa se catzere pe "calul galben" (cauciucuri d-alea de masina) si izbutise Gabi,nu ea (ca doar aia e mai tzapana
) Mai erau si alte cauciucuri dar le era musai la amandoua cel vopsit in galben
Are totusi 4 ani jumate,cand se vor termina odata fitzele astea de copil de 2 ani ???
Na ca s-a oprit masina,merg sa intind hainele,apoi ma intorc la acte,daca nu se trezeste Tudor intre timp
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/asteryaro/asteryaro.jpg)
asteryaro spune:
Buna dimineata.
Noi am fost la CLUJ . Calatorie de placere, combinata cu consultatie ORL pt. Razvan. Verdict: operatie de polipi imperios necesara, deja sunt putin afectate si urechile, de aici cica si toate laringitele repetate. I-a facut Nelu (prietenul chirurg ORL al lui Viorel) o audiometrie cu nush ce aparat smecher cu senzori si n-a iesit ok. Psibil ca de-aia o vorbi asa de tare uneori, desi de vreo saptamana a mai coborat tonul. In fine, am decis ca, la sf. lui Iunie s-o comitem, ca sa fie bine pana mergem la mare.
Calatoria in sine a fost obositoare, in special pt. faptul ca eu stau in spate cu Razvan si am rau de masina . Sa zicem ca a fost ok pana la final.
E drum de 7-8 ore, nah.
Razvan a fost cuminte cat s-a putut , am facut si niste vizite la domiciliu... totul ok in limite normale.
Ah, ce m-as muta in Ardeal! Oameni calmi, linistiti... Oras curat, civilizatie...
Vremea nu a tinut cu noi in totalitate, dar macar unul dintre multele parcuri cu locuri de joaca din Cluj tot l-am calarit 3 ore continuu, absolut minunat.
Deci cam asta a fost cu excursia la Cluj, unde nu va ascund ca am plecat cu inima destul de inchisa, temandu-ma de drum.
De azi am reinceput gradinita, cred ca deseara Razvan are program de plimbare cu Corina si Fanuta pt. GENERALIZARE, fiindca nu au mai fost de 3 saptamani, pe motiv de laringita.
Eu ar trebui sa ma apuc de ceva treburi pe aici, dar imi cam lipseste elanul necesar.
Moni, deci esti consecventa cu sportul, te felicit, eu inca nu m-am apucat.
Denisa, ma bucur ca ati rezolvat problema cu gradi pt. Alex. Emma?
Ingrid?
Anamaria cred ca nu-si mai incape in piele de fericire .
Mira, deci matza voastra e pretentioasa. Ce fain o fi si la voi in casa, cu 3 copii frumosi .
Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) MY HERO
monica70 spune:
Buna dimineata si de la mine!
CRISTINA ei vezi ca ti-ai facut probleme degeaba cu drumul.Imagineaza-ti atunci cum e de mers de la Arad sau Timisoara pana la Constanta! Deci trebuie musai operatie.V-ati hotarat cand si unde o faceti? Spor la treaba si bafta azi la plimbarea lui Razvan.Si nu uita de poze.
Eu sunt cu puradelu' urlator p-aci.De cand se scoala pana seara toata ziua numai in tzipete si ragete Plictisit rau,dar unde naiba sa il scot pe asa o vreme de cacao? Ploaie,vant,furtuna,nu mai pomenesc de friiig
Evident ca il mai pun si in patut,carucior sau scaun de masa (premergatorul l-am evacuat din zona) si atunci e circul de pe lume
Nici pe jos nu e mai bine.Incerc sa il mai plimb de manute, dar vad ca nu e interesat chiar deloc de mers decat in masura in care asa ajunge sa mai inhatze cate ceva
Adica cum vede ceva de studiat in cale cum se lasa sa cada in fund si o ia in patru labe
Mami chiar s-a speriat zilele trecute ca cica nu se proptea deloc pe picioare,ca el cand se vrea pe jos le lasa moi si se trage in jos,dar i-am explicat eu care ii e tehnica smecherului si s-a calmat.Sunt atat de obosita psihic,in sensul ca efectiv nu mai stiu ce sa ii dau sa studieze sa il ocup "intelectual" - acum de exemplu i-am dat o punga cu ciorapei de-ai lui,dar tot zbiara
ca doar e legat in carucior.Era pe jos mai devreme dar nu face altceva decat sa vina la mine la scaun sa se ridice si sa se ceara sus in brate ca sa poate trage de te miri ce de pe birou - gen capsatoare,gauritoare,dosare etc.
De jucarii nu e interesat deloc In schimb daca l-as lasa cu radiocasetofonul e in stare sa stea o ora sa ii tranteasca manerul sus-jos sus-jos
Diana e la gradi,macar ea sa nu se plictiseasca in casa.Ieri s-a apucat de desenat un print si o printesa,apoi inca o printesa,dar toti mici si obezi si cu niste coroane pe cap cat jumate din ei Bineinteles i-am zis ca-s foarte frumosi,dar tot nu m-am putut rabda sa ii zic sa mai faca unii si mai slabi si inalti
N-a mai apucat ca s-a trezit Tudor si s-a dus la el - ii place la nebunie sa se suie cu el in patut si sa se prosteasca pe-acolo.
S-a oprit masina,merg sa pun miorlaitul in patut si sa intind hainele.Dupa aia daca nu adoarme intre timp,o sa ma duc cu el la frate-meu in apartament sa mai schimbe peisajul ...
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/asteryaro/asteryaro.jpg)
asteryaro spune:
Moni, poze am pus.
Operatia - o facem la Cluj, evident, aici in Bz nici macar nu fac anestezie generala copilului. Fac ceva local si-apoi e tinut de maini si picioare copilul, in pozitia sezand si astfel se executa manevra, prin gura. Lipsa de anestezisti, bleahhh.
O facem la sfarsitul lui Iunie, asa cum am zis, la un sfarsit de saptamana. Mai depinde si de timpul lui Viorel, vom vedea.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) MY HERO
monica70 spune:
CRISTINA nasol cu operatiile in Buzau Am vazut pozele dar n-am apucat sa pun si comenturi ,ca a fost mami in zona si am profitat sa ii dau bataie cu actele astea.In plus am tot fost calare pe telefon cu frate-meu care e dus in Germania cu unul care aduce masini si imi cauta si mie.Intr-un final se pare ca ia una
,sa vedem ce va iesi in final ... Dupa ce a stat de vorba cu mecanicul lui care e "specializat" in reparat masini nemtesti ne-am orientat exact la ce ma orientasem eu si fara sfaturi de la mecanic
adica la un Opel Astra Hatchback de 1,6 (benzina) sau 1,7 (motorina). Mecanicul i-a recomandat si benzina ca e mai ieftina si se strica mai greu,dar se pare ca acum a gasit una pe motorina.Evident recomandarea lui e strict pentru categoria femeie la volan,umblat putin cu ea si mai mult in oras,plus masina de familie,consum mic,intretinere ieftina si fiabilitate. Chiar a zis ca ne-o recomanda mai mult decat pe un WV Golf.Am renuntat si la ideea cu masini mai luungi, desi alea ar fi usor mai ieftine,din cauza ca e tare nasol cu parcarile in zona. Iar WV Passat iesea prea scumpa una din 2004 incoace,cu km putini si cu full options (ca eu le vreau pe toate
) si e si aia cam prea mare,nu mai spun ca si intretinerea e cam pe masura pretului.
Mi-a zis frate-meu ca ma face padurar,ca asta ce-a gasit-o e verde inchis,vai ce ma bucur ca e fix culoarea mea preferata nici nu speram la ea,ca din ce tot ochisem era plin tot de argintii sau negre
na acum numai sa vina cu bine cu ea,sa vedem cum o fi cu inscrierea si apoi sa ma vad pe mine in actiune
Deja am luat chiar si niste lectii de pe net,sa imi reimprospatez cunostintele
Asta e linkul in caz ca intere pe cineva,dar nu prea stiu pe cine ca toate sunteti cam veterane:
http://permisul-auto.blogspot.com/search/label/Conducerea%20autovehiculului
Acum astept sa apara Diana de la gradi si sa o intindem la dentist.Am plecat sa ii pregatesc hainele si sa ma echipez si eu.
Si subiect nou:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152328