PRIETENE FARA TITLU (64)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
La multi ani sarbatoritilor de ieri! Sa va traiasca!
Astery, sanatate multa va dorim! Imi pare rau de tot.
Ingrid, deci in principiu esti ok dupa tomorafie. Si totsi ce e? De competenta ORL? Aparatul vestibular? Ups? Imi amintesc ca aveam 20 si ceva de ani si niste ameteli de nu puteam sa ma bag in cada. Vreo luna si ceva. M-au pus la niste teste la ORL la aviatie......Cred ca m-au si invartit in ceva. Nimic! A trecut, a revenit, a tercut si gata. Acum imi aduc aminte senzatia doar dupa ceva vin, dar asta nu se pune! Sanatate micutei tale.
Mira, superbe tunsulicile. Mortale ideile lor. Si grea trauma! Pupam sa creasca mai repede, da? A mea nu are parul foarte lung, desi doar varfurile i le-am mai taiat. Cand e cu parul valvoi nearanjat, neimpletit, prins, etc, parca e baietel. Seamana cu Mowgli, zicem noi! E si asa slabuta.
Denisa, la cabana se relaxeaza.
Noi? Plimbari, aerisiri azi. Deja nu mai ascult haraieli sau tushituri. Sunt imuna la ele! Afara cu ei, la caldura si aer............si capushe. brrr, le urasc.
Eu am o migrena groaznica, de dimineata: cap, greatza, frisoane. Ma duc sa dorm, poate ma lasa si pe mine.
Maine, avem planuri mari. Sper sa ne iasa. Zoo cu copiii! Razvi cere insistent teatru de papusi, dar.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna fetelor.Ghita va multumeste pentru urari.
Eh incerc sa scriu ceva chiar daca reclama asta pampers ma saboteaza
Mersi de intrebari,Diana si Tudor sunt bine,adica Diana inca mai tuseste uratel, dar azi doar acum seara a avut un acces.Febra n-a mai facut si deci n-a necesitat antibiotic.Pe Tudor l-am scos afara inca de joi si tare s-a miorlait Diana ca nu o duc si pe ea,dar i-am promis un cadou si noroc ca mai aveam o carticica dosita pe-acasa.De vineri incoace i-am scos pe amandoi deja.Ieri chiar am tras azi cu ea o tura si la Expo la gonflabile . Pe-afara se destrabaleaza cu prietena-sa Mara ba cu bicicletele,ba alergari de voie.Sunt tare dragute cum susotesc ele impreuna si se declara fie prietene fie surori .
Sambata fix cum visam,asa fain a fost ca a adormit Tudor pe-afara intr-o zona asa cu verdeata si niste banci izolate si am stat la soare vreo ora citind. La bloc la mami pe unde mai stam cand nu ne plimbam, nu pot ca e lume si trebuie sa socializez cu vecinii ... Minusul a fost ca o draguta de pasarica mi-a folosit degetul mare pe post de wc public noroc ca am servetele umede tot timpul la mine si noroc ca a fost cantitate mica si n-a atins cartea sau hainele.Mai in tot pomul ala numai deasupra mea si-a gasit sa stea!
Oricum e minunat ca a venit primavara ,ce frumos e sa ai in vaze flori de liliac sau lacrimioare
Acasa totul e bine mersi,arata la mine cam ca dupa taifun,iar eu ma ocup de bagat pitici in castel ca sa ii scoata Tudor,sau de aranjat popice in picioare ca sa aiba tot dumnealui ce rasturna.Am mai fost cu el la frate-meu in camera cu jucarii,vai ce bine e sa nu existe primprejur sertare,rafturi cu carti
Ce sa va mai zic,altceva nimic nou - plimbari prin oras cu declaratiile,ordine prin dulapuri,gatit daca apuc,dar am mai servit si de la fast-food Azi eu n-am iesit ci l-am culcat pe Tudor la balcon la amiaza - a dormit doua ore Numai bine am vazut si partea a doua din Avatar,ca prima parte o vazusem aseara - domnului sot i s-a nazarit sa imi aduca DVD-ul desi nu l-am solicitat.Macar nu mor proasta.A fost dragut,dar nu cine stie ce.La cinema cu ochelari d-aia nu stiu de rezistam.
L-am pus si pe Ghita sa imi aduca de la socru o sacosa cu incaltari si sa mor de ciuda nu alta! Aveam exact ce imi trebuia acum penru Tudor - mi-am amintit de o pereche de ghetute gri bleumarin,ramase nou-noute nepurtate defel de Diana - doar ca nu am gasit decat ghetuta de la un picior.Sper sa o gaseasca totusi la socru si pe cealalta,ca la frate-meu am rascolit debaraua si nu e.
Ah ce mi-am mai amintit: Tudor si-a dus in premiera zilele astea piciorul la gura si am invatat si sa facem "papa" cu manuta,deocamdata mai timid asa.De faptul ca umbla deja tot de-a roata prin patut parca v-am mai zis,nu? Nu mai retin ...
Mai revin si cu raspunsuri candva ... deocamdata ii transmit lui RaZvan al Cristinei un sa se faca bine.Si MIREI ii zic ca tare mila mi-a fost de fete,eu nu as fi putut sa i-l tai asa scurt Dianei desi si al noi e o aventura cu pieptanatul si facut freze.
Piua ...

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Cristina multa sanatate!. Dar cum asa repede? nu stiu sa fi zis in ultileme zile ca e bolnavior Razvan. Cat despre spital mintea mea nu poata sa gandeasca asa departe. Of, of.
Bee, si eu am zacut azi dimineata in pat cu aceleasi simtome. Dureri de cap, am reusit sa vomit algolaminul inghitit, am mers apoi la biserica cu copii si i-ar m-am bagat in pat, nu inaite de ai da Dariei niste bilute homeopate de Arnica , cazuse si se julise la cot, si plangea de numa si pe mine ma durea capu. Ei, si m-am bagat rapid in pat iar fata mea cea mica a reusit performanta sa inghita in urmatoarele 15 min toata sticla de bilute. doar erau dulci si bune, ma-sa reusi-se sa le uita prin apropiere Saracul David a venit disperat la mine sa-mi spuna. ..............ce sa-i mai fac???????? I-am dat un pahar mare cu apa si am lasat-o in pace.
apoi am plecat la griluit si am uitat si de bilutele inghitite si de durerile de cap. A fost minunat.
Moni cu intarzire "La multi ani lui Ghita!!! eu abia ieri m-am prins ca vineri a fost sarbatoare.
Nu am fost cu ele la tuns, tas-u le-a insotit. eram hotarata sa le tund dar dupa cat circ a facut Daria acolo cred ca m-as fi lasat pagubasa.

Ma duc sa ma dusuiesc ca miros a fum, si uite asa a mai trecut un weekendul si maine o luam iar de la inceput.

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mit Kindern vergehen die Jahre wie im Flug. Doch Augenblicke werden zu Ewigkeiten.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata , ca ne-am trezit de la 6.30 . I-am facut tratamentul lui Razvan si s-a trezit: mami, unde mergem ? Nu mergem mami, stam acasa.
Deci, asa laringita n-a mai avut Razvan: s-a trezit brusc din somn, cred ca era 5.30, plangand, sufocandu-se, extrem de speriat. "Mami, nu pot sa... nu pot sa... mami, NU MAI AM BENZINA!!!" Off. Am coborat in 5 minute la masina, nici eu nu stiu cum. Sotul meu fusese la o masa cu unii, abia l-am sculat. Ce credeti ca facea el??? Isi facea patul . Apoi se imbraca, uitandu-se in oglinda . N-a inteles despre ce-i vorba, dormise doar 2 ore, cred, doar la masina si-a dat seama. Pacat ca n-am avut un topor aproape .
Asa.
Pe langa laringita, a fost si adeno-amigdalita, dar s-a retras inflamatia.
Ce sa zic, copilul a raspuns fff bine la tratament, seara la 19 am plecat spre casa.
Ce-mi amintec este ca, cu o seara inainte, singurei fiind, am fost la spectacol (Zilele Buzaului), si Razvan la un moment dat mi-a spus "mami, ma mananca ceva in gat!". Atat. S-a culcat bine merci, dupa care a urmat cosmarul. Bine ca a trecut.
La spectacol l-am si pictat pe fata, a dansat, ne-am distrat minunat.
Am facut poze la spital cu telefonul, o sa le descarc, sa avem amintire .
Cam asta este aventura noastra, acum 2 saptamani nu servim gradi.

Mira, sa le fie de bine tunsoarea fetelor. Mare curaj ati avut, pe de alta parte si pieptanatul e o mare problema. Sunt frumoase oricum fetele , cu par lung sau scurt.

Moni, sanatate Dianei. Deci gainatzul cica e noroc , ia un loz. Te invidiez ca ai putut sta sa citesti pe banca.

Mai revin.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) MY HERO

Mergi la inceput

Buna.
Cam mare pauza, nu?
Moni, esti tot pe banca, la lectura?
Sa va spun una.
In dimineata internarii, in toata zapaceala , am uitat la urgenta caciulita aceea rosie, pe care eu o indragesc in mod deosebit.
Aseara, cand sa iesim, ia caciulita de unde nu-i. Mi-am dat seama pe loc ca am uitat-o la spital.
Va vine sa credeti sau nu - ei bine, aseara am fost din nou acolo, si-am gasit-o back.
Mi-au dat lacrimile (mama nebuna ce sunt...) si-am pupat-o.
Sotul meu era uimit: cica, ti-au dat-o???
Chestia era ca o putea gasi + lua altcineva (rrom), venit dupa noi.
Asa ca, inca o data, am avut noroc.

(1),(2),(3),(4),(5),(6)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Sunt suparata foarte, am fost ieri cu fata la medic, are bronsita, amigdalita, faringita, din astea, infectii. Ne-a dat Cedax odata pe zi si acum tuseste mai tare decat zilele trecute. Probabil expectoreaza, habar nu am. Oricum e foarte rosie in gat. Mananca greu. I-am spus pediatrei ca o retrag de la gradinita si m-a aprobat, surprinzator. E ca si ceara la fatza, slaba, o sufla vantul. Abia acum 2 saptamani am luat antibiotic si iar si apoi iar...sincer? mi-a ajuns. Pe anul asta de gradinita a fost suficient de bolnava. Si-a facut norma. O las cu mama acasa si gata. Maine ma duc sa clarific la gradinita ce si cum.
Astery, bietul baiat, nu mai avea benzina, intai am ras, apoi mi s-a strans inima. Of, finuta mea a fost ieri cu noi la medic, are laringita si i-a dat Augmentin, sirop de tuse, Aerius...asa arata si tratamentul vostru?
Ce sa mai zici, eu cand citesc ispravile voastre cu spitalul am senzatia ca nu locuim in aceeasi tara. Tot nu pricep cum nu se interneaza si mama cu copilul, nu e cazul vostru ca ati plecat repede acasa, dar tot aberatie se numeste. La noi te-ar manca sa nu stai cu el, iti dai seama, apoi asistentele chiar ar avea toata ziua de alergat la copiii bolnavi (asta in cazul ideal, of course).
Pupam micutul si sanatate ii dorim. Nu te mai necaji cu sotul, al meu a scos-o pe Diana in ziua cu tomografia (eram la spital) la plimbare intr-o bluza subtire. Si afara era un frig si vant...ei, ca sa-ti dai seama de unde o fi bronsita.
Bee, eu n-am voie sa o scot pe Diana afara. 3 zile. Adauga-le la cele 3 pe are le-a petrecut deja in casa...si iote cum ia fiica-mea aer curat. Da. Super ca ai tai se simt nitel mai bine. Rau de tine, de la oboseala te-a palit starea asta. Odihneste-te cat mai mult.
De mine ce sa zic? Vineri am programare la neurolog (sa-i duc rezultatul de la CT scan) si la ORL. O fi tulburare vestibulara. Vom vedea verdictul.
Moni, Avatar? Eu tot mai sper sa-l vad la cinema. Dar nu in 3D. Sper ca ti-a placut macar.
La Diana i-a trecut febra de aseara, cum i-am dat Cedax-ul. Uf, si inca e unul mai puternic ca si cel de data trecuta. Sa fie sigura ca nu ajungem la spital din nou. Doamne fereste, am cosmar cu asta.
Bine ca la a ta n-a mai trebuit antibiotic. E mai rezistenta, asa slabuta cum zici. Felicitari lui Tudor pentru "actiune". Of, si as fi vrut asa mult sa ne vedem.
Mira, daca eu vomitam si mi-era rau, nu mai mergeam nicaieri. Ce biserica...acasa in pat. Doamne, voi aveti rezerve ca la parasute? Si prietena din Germania: ii e rau, boleste nitel, apoi hop din pat si pune-te si fa treaba. Cum, nu stiu, de unde-si trage fortele.
Va las acum, revin.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Of, Ingrid, exact ce va lipsea, fir-a-r . Nu o retrage de la gradi, doar sa nu mai frecventeze, lasa-i locul acolo. O poti tine acasa, desigur, dupa ce vorbesti cu doamnele de la gradi.
Revin.

(1),(2),(3),(4),(5),(6)

Mergi la inceput

Buna fetele.
si la bolnaviori si mamici.
Nu va mai zic de noi ca o sa ziceti ca-s glume...... Nu-s eu superstitioasa, dar cred ca e rost de mers pe la Biserici.

Mergi la inceput

Asa.
Deci Ingrid, ati pus-o iar de antibiotic . Nu vad altceva decat s-o tii acasa, dar fara retragere de la gradi, in ideea de a nu-i pierde locul.

Razvan are Ampicilina de 500 mg la 6 ore si HSH (hemisuccinat hidrocortizon) 2 fiole tot la 6 ore, astea doua pe branula, Erdomed de 3x/zi cate 5 ml, Ketof seara si dimineata, calciu gluconic 5 ml/zi. Si nebulizari, dar ieri efectiv am uitat, la cata treaba am avut pe aici, noroc cu cele facute la spital. Am pus perdele noi la bucatarie, am scapat de urateniile alea de jaluzele bleach.
Voi aveti aparat SALIN? Cred ca v-ar fi util. Broncho-Vaxom a luat vreodata Diana? Lui Razvan i-a mers ok.
Sanatate micutei, recupereaza ea la greutate, important este sa se vindece repede.

Bee, la voi ce mai este?

(1),(2),(3),(4),(5),(6)

Mergi la inceput

Cate bordeie-spitale- in Romania, atatea obiceie. Noi la rinofaringita laringita la Razvi n-am primit antibiotic. Bine, era si bronsiolita ca stiu zgomotele, dar tusise inainte sa-l asculte si la ascultat erau liberi plamanii. Deci al meu a avut adrenalina 3 zile de 3 ori pe zi, prednison 2 zile, de 2 ori pe zi, aerius- i-am dat ketof, ca din asta aveam stocuri, seara. Si obisnuitele eurespal si ceva de nas. Offf, Astery cu benzina, saracul. Si noi val vartej la 5 dimineata respira 'gresit' baiatul. Horror, recunosc, a fost ceva nou. Si io stiu de crize cu wheezing, apnee de la polipi si ce minunatzii mai baga flacaul in mod obisnuit.
Acum e Ana cu o indigestie........Am fost si noi in orash Duminica, frig, urat, nu ne-am mai dus la zoo, am fost la socrii la pranz, hamesitii mei au mancat in nestire, ca niciodata, ca deh, abia erau scapati de virusuri si boli. Si Ana mea mofturoasa, slaba, nemancata a luat la rand; supica de cateva zile, mamaliga cu smantana, sarmale de porc- preferatele lor- putina friptura, 2 guri, muuulta praji cu o crema indoielnica, compot si ciocolata! Va dati seama ce a dospit in burtica ei! Luni la pranz voma ce mancase cu 24 de ore inainte. Asta noapte a facut si febra, are crampe. Dar de ieri nu a mai vomat si nu a mai facut diaree. Deci, om vedea.
Liliana, sa va traiasca micul Crestin! Asteptam sa revii cu vorbe si povesti, da.
Mira, atent David. Bine ca erau homeopate doar. Acum ca ai tuns fetele, Daria si David seamana extraordinar! Dar nici Selin nu-i departe.
Ingrid, mai tine-o acasa pe Diana, nu stiu daca-i cazul s-o retragi. Vezi cum e si la noi, mai mult acasa decat la gradi! A mea e foarte fericita sa mearga.
Vreau si eu sa fie putin sanatosi......sa ma pot relaxa putin cu ei. Sa-mi mai vad si de altele, tb musai sa si invatz, sa-mi stea capul la asta! Mai e si Radu cu treaba pana peste cap.....la serviciu, ca doar nu acasa. Aseara a venit pe la 9.30, a stat cu Tavi pana am terminat ceva mancare, a mancat, am culcat copiii si s-a apucat de treaba pt munca! pana spre 3 stiu ca a stat. Tavi in spume, eu cu el. Eu am dormit de la 1 la 3 cu Tavi sugand, iar cand a venit Radu, am inceput cu imaginatia cataclismica si gata somnul, pa. Tb facut ceva sa ne revenim, ca in curand o iau pe aratura.

Mergi la inceput