Fulgusori Nov-Dec2009(61)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

neata!

Cuscri, n-am scris ca nu a avut cand...s-a trezit ca porcus domesticus la 10, asta dupa o alta trezeala de ora 6...apoi ritualul de dimineata....storsul morcov, pregatit medicatia la albastrel, laptele...si in final, hranit cupil. Apoi, socializat....schimbat de vreo "shpe" ori.....urasc diversificarea...de fapt, urasc sucul de morcov...ca pateaza al naibii de tare...si eu, cum sunt cu capu'....da-i, dezbraca copil, spala body, pune-i altu'...
si eu, back

despre gaze..nici eu nu vreau sa stiu...ne-a venit factura de regularizare....noroc ca am facut botezul si am primit si niscaiva bani .....

mi-am adus aminte de ce vroiam sa va spun acum ceva timp...am luat de la magazinul de legume ....2 cartofi dulci..si i-am fiert...sa-i probez...buni rau, pe onoarea mea! Au un gust de cartof combinat cu morcov. Trebuie sa mai incerc odata cu avocado ala pacatos, ca mi-a mancat zilele...ce-nseamna sa fii prost ...noroc cu iesplicatiile tale, lil...acu', mai ramane sa si il pot lasa 1 saptamana la copt

lesne de inteles ca am vizionat pozuci de fulgusori si de mamici siecsi .... (sa va mai scriu, sa nu va mai scriu )....plus ca intrebarile si-au primit raspunsul pe care l-as fi dat si eu....asa ca, ma asez cumintica si astept sa vad ce mai urmeaza.

si pentru ca sunteti foarte atente la toate mesajele care se scriu, va invit sa vizionati una-bucata albastrel, la baita

s-a trezit...brb...(sa nu carecumva sa va intrebati unde am fugeat)

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

lesne de inteles ca am vizionat pozuci de fulgusori si de mamici siecsi .... (sa va mai scriu, sa nu va mai scriu )....plus ca intrebarile si-au primit raspunsul pe care l-as fi dat si eu....asa ca, ma asez cumintica si astept sa vad ce mai urmeaza.

cum sta el cu florile in cap am stat nitel sa-mi dau seama, e salata sau sunt petale de trandafiri mari

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Robert vad ca de cateva zile si-a facut un obicei sa adoarma chiar inainte sa iesim afara si doarme cate 2 ore, iar cand se trezeste tb sa il pregatim pe tati sa plece sa serviciu si iesirea se amana. cred ca de acum o sa iesim la ora 10 dimineata.

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

fac capitolul nou si revin cu ceva raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

dymomo merci, nu m-am gandit la hormoni.

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

SUPA CREMA DE DOVLECEL A AVUT UN REAL SUCCES

Cuscreloo trimit mii de pentru ginerica cel ordonat.Noi cand papam ne cam murdarim

Azi nu...ca ne-a placut prea mult

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelix

Haideti sa "ignore user", va rog eu mult, nu merita. Chiar nu inteleg cum unii oameni care vad ca alti zeci au ceva impotriva lor, de fapt nu e corect "impotriva lor", dar nu-mi vine alta exprimare, de ce nu se intreaba ce-o fi in neregula? Ma depaseste, dar am invatat sa ignor.
ANDREEEEEEEE,
DACA IGNORI, DE CE ADUCI VORBA DESPRE MINE?
SI DE UNDE ZECI DE OAMENI AU CEVA IMPOTRIVA MEA?
CE AR PUTEA AVEA ?
I-AI NUMARAT TU?
A FOST DIFICILA ADUNAREA?
DACA TE DEPASESTE INSEAMNA CA NU POTI MAI MULT, PERSEVEREAZA SI VEI REUSI.........CU ATATA STIINTA

LorelixDaniel-Matei

Am implinit 5 lunitze !
sa fie SANATOS!

Ce ai mai femeie, spune odata tot!

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

Strumfy fara lingurita de inox ca raneste gingiile si nici la dintoci nu e buna.

mami fericit de Dan Mihail

Am inteles. Ma gandeam ca ar fi mai usor ca sa nu stau 2 ceasuri sa ma benoclez la raftul de lingurite de copii si sa vad care e mai buna...sau sa le cumpar pe toate si apoi sa vad care ii place domnisoarei...
Multumesc si celorlalte fete care au raspuns.
Sa va mai intreb ce mai am acum in minte pana nu uit...
Morcovul inteleg ca il curatati inainte de a-l face suc... dar marul, para se curata inainte de a le stoarce?(Eu am de gand sa folosesc storcatorul, chiar si la inceput... restul sucului il voi bea eu..ca nu imi strica cateva vitamine la pahar)
Din lipsa de spatiu in bucatarie nu cred ca voi achizitiona nici steamer si nici babycoc, dar voi folosi o craticioara care are sita si capac..si e speciala pt gatit la abur... Gresesc dak voi face asa?
Va pe toate.

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Capitolul 62

Mamici de fulgusori

Mergi la inceput