Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (154)
Raspunsuri - Pagina 8
Adriana_78 spune:
Buna seara!
mai ajung si eu pe la voi ... zilele asteau au fost tare agitate, cu "n" drumuri la spital (nervi gramada ca sist. GPS nu mergea si nu stiam drumul
) in fine - i-am facut Larei o gastroendoscopie, sa vedem de unde e refluxul ala; a stat in spital 2 zile - f. frumos spitalul, o sectie de copii f frumoasa, camere decente, holuri spatioase, o camera special amenajata ca loc de joaca, personal dragut - nu exista comparatie cu experienta noastra de la Budimex.
si-acum un mic conspect
Desiree, ce de povesti cu mamici tinere, e bine ca baiatul, tatal are ganduri serioase -- cu nasa si nasul ce se mai aude?
Micaela, v-ati mutat deja in casa noua?
Sper sa ne vedem curand
CrinAndreea, imi pare rau ca iar aveti discutii; nu e usor sa fii mamica singura, insa nici cu un sot care nu te respecta si care e mereu nemultumit nu e bine/usor -- iti doresc putere sa treci peste toate!
Ylari, succe mai departe cu dieta!
Si sper sa-i revina si Evei veselia!
F. frumoasa bluzita lui Eli(Mihaser)- s-o poarte sanatoasa.
E o faza la Cri, cu venitul in patul parintilor, si la noi se intampla de multe ori asa
Concediu placut Chineibulinei!
Simona, sanatate lui Matei cel voinic!
Si in final sa ma laud si eu cu aschiuta mea, Annika - care e o mica mare vorbareata. De cand suntem in Viena si aude mai multa germana, a inceput sa spuna cat mai multe cuvinte si in germana; e tare haioasa, azi la tel. vorbea cu buni de la Buc. in limbi straine, era o amestecatura acolo ... ea era insa tare serioas cum se chinuia sa explice, imi venea s-o mananc
noapte buna
Adriana
Victoria_mami spune:
Buna seara. In primul rand, vreau sa-mi laud copilul
azi am papat la locul de joaca, cu copiii si m-a intrebat un tatic daca vreau salata de fructe ptr. Victoria sau poate sa o ia de pe masa; i-am zis "Yeah, I'll get some", la care Victoria s-a uitat la mine si a zis "Yes, pelase!". Si uite asa, copilul meu de nici 2 ani m-a corectat!
I-am spus ca are dreptate, ca mami a fost nepoliticoasa si ca mami ar fi trebuit sa spuna "Yes, please."
pai ce exemplu i-am dat eu, cand ei ii cer sa spuna "yes please" si eu spun "yeah, I'll have some"
Nasii... hmmm relatia lor e nu tocmai buna, nasul are resentimente fata de nasa, ca din cauza ei fiica-sa e la centrul de minori, fata o uraste pe nasa, ceea ce eu inteleg pe de o parte, dar pe de alta, nu e vina nasei ca ea a ramas gravida... mai, eu ii inteleg pe toti 3: si pe nasul si pe nasa si pe fata!
si nu-s de partea nici unuia.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adriana_78 Buna seara! mai ajung si eu pe la voi ... zilele asteau au fost tare agitate, cu "n" drumuri la spital (nervi gramada ca sist. GPS nu mergea si nu stiam drumul ) in fine - i-am facut Larei o gastroendoscopie, sa vedem de unde e refluxul ala; a stat in spital 2 zile - f. frumos spitalul, o sectie de copii f frumoasa, camere decente, holuri spatioase, o camera special amenajata ca loc de joaca, personal dragut - nu exista comparatie cu experienta noastra de la Budimex. |
Asa... si continuarea? Cum e cu Lara? Si felicitari ptr. Annika cea vorbareata.

_
22.05.2008Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Adriana, eu oare ti-am zis vreodata ca am si eu o nepotica Lara in Germania? Fetita varului meu.
_
22.05.2008
Victoria_mami spune:
Mihaser, m-am indragostit
si eu de bluzita si de modeeeeeel nu mai vorbesc
ce frumoasa e. 
Poza aia a 2-a, unde e incruntata, mooooooooooor de dragul ei. 
_
22.05.2008
Victoria_mami spune:
Acu', sa va spun sincer, si eu sunt putin dezamagita de fiica-mea vitrega, in sensul ca eu aveam alte visuri si planuri ptr. ea, daca va amintiti anul trecut a fost acceptata la 2 college, nu a mers ca maica-sa nu a ajutat-o cu imprumutul de la stat si noi nu am putut-o ajuta ptr. ca daddy are salariul muuult peste limita. Ajutorul ala e ptr. copiii proveniti din familii (mai) sarace. Dar ea a zis ca in sept. anul asta merge la scoala
si desi, eu undeva, in adancul inimii stiam ca nu mai merge la scoala si eu cred ca ea a renuntat ptr. baiatul asta sa plece in Niagara la scoala, nu ptr. bani (ptr. ca in final, scoala putea sa sune si se putea rezolva cu imprumutul), eu am sperat, totusi ca poate-poate, se va razgandi si se va duce la scoala... ca aici cu diploma de liceu doar, e ff greu sa capeti un job ca lumea...
_
22.05.2008
aelita spune:
DESIREE eu,desi e clar ca nu am facut copil la 18 ani ca sa apr asta,zic ca cine il face,binevenit sa fie ! greseala parintilor e cand asteapta prea mult de la copiii lor,si spera sa faca ceea ce ar dori ei,si viata fiecaruia e diferita .asta e,copilul a trebuit sa se nasca,sa nu consideram asta ca o greseala in viata.in plus un copil nu poate fi o piedica,cunos cmamici care au facut scoli peste scoli cu copil ,la odiseea Sofiei mai ales,si cu varste mai mari,si cu griji,copii,casa,dar ea la 18 ca e tanara si in putere ! si are toata viata inainte ,are destul timp sa le faca pe toate daca ea va dori ! daca nu va dori,daca asta nu e visul ei,nu e viata ei,parintii trebuie sa accepte ! copiii nu devin ceea ce domrim noi,dar important e sa fie sanatosi,sa fie buni,sa fie oameni normali,au doua maini doua piicoare se descurca ei ! pana la urma nu e minora ca cealalta a nasilor,are un barbat langa ea,are un tata care o va sprijini si pe are pe tine care ai grija ca asta sa fie asa mereu ! si ai mare drepatate,acum Victoria are o ruda de sange apropiata de varsta ei ! si e mare lucru !
Sa iasa copilul sanatos ,si ai sa vezi cum si dady va fi fericit cand il va tine in brate !
stii,uneori cerem prea mult copiilor ,mai mult decat pot ei sa ne ofere,sa isi ofere,noi credem ca pot,dar daca nu o fac inseamna ca nu e de ei acel drum.sa nu ne para rau pt drumul pe care il aleg,pt ca e viata lor,ei si-o vor duce cu bune si rele !
22+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
Victoria_mami spune:
Aelita, da, draga mea, asa e, isi aleg singuri drumul in viata, DAR asta nu inseamna ca (,) ca si parinti nu am vrea altceva ptr. copiii nostri (chiar si vitregi). Viata lor ar fi fost mult mai usoara daca ar fi avut amandoi servicii stabile, permanente, full-time, educatie si servicii care sa le aduca nu numai bani, ci si satisfactie, servicii la care sa nu se duca doar ca trebuie, ci ptr. ca le face placere ceea ce fac. DAR (Iar "dar") copilul e conceput, sarcina are deja 5 luni, mai un pic si se naste, sper sa fie sanatos. Si asa e, se vor descurca ei, asa cum atatea alte milioane de parinti tineri si fara educatie se descurca poate cu 2-3-4, nu cu 1.
_
22.05.2008
Reallaura spune:
Iar insomnii
cleo, Simonix, Chinabulina merci mult de incurajari!! Sper sa fie totul bine, abia astept sa scap.
Azi a fost o zi horror, cea mai cea din experienta mea de gravi cu bb mic. Inca de dimineata muream de spate, nu puteam o miscare sa fac. Am zis ca nu ies afara ca nu mai ajung acasa. Pana la 5 nu a dormit, a sarit in pat, pe burta mea, m-a ciupit cu genunchiul de burta, m-a lovit cu camioanele pe care le parcase pe perna...o clipa nu a stat.
La 5 am zis sa ies totusi, poate l-oi obosi cumva.
Mare greseala. Nu puteam merge, el fugea de colo colo, invartea un tractor de sfoara si lovea masinile, a mai prins un copil l-a batut fara sa ma pot apleca la timp...etc
L-am tarat de mana pana acasa si cand am inchis usa am spus Slava Domnului.
Of, dragul de el, ce o fi el vinovat ca maicasa trebuie sa nasca??
Mda
Chinabulina unde plecati in Grecia??? Concediu placut si sa vii cu multe poze
MIhaser e superba Eli cu camasuta de marinar
. Cat despre somnul cu Cri...dragul de el ce pretext si-a gasit!
Ali astept sa vad poze cu camasuta...si eu ascund etichete, haine etc
cred ca e ceva general din cate vad pe aici hehehe! Sa o poarte sanatos
Ylari cand te aud cu slabitul, mama, imi faci asa o pofta...am si eu chef sa ma mai aranjez, sa fiu slaba, sa port blugi
mai e pana acolo!
Adriana ei ce vorbareata Annika! A luat-o si pe germana, bravo. LAra e ok? ce tratament v-au dat?
Aelita ai dreptate. Nu te poate impiedica un copil sa -ti duci viata normal mai departe. e mai greu, dar nu e imposibil. SI mama a facut liceul cu noi, apoi postliceala si are 5 copii!
CrinaAndreea imi pare rau de problemele cu sotul iar! Eu zic sa fii impacata pentru faptul ca i-ai acordat o a doua sansa..
Desiree din povestea nasei mie mi se pare ca pana la urma iese in avantaj: are copilul pe care si l-a dorit. Restul nu conteaza. Animozitatile vor trece cu timpul...
Hai ca va las 
EU am scris mesajul la 3 si s-a oprit curentul. slava DOmnului ca nu l-am pierdut
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
38+
Ilinca Sabina
AMR 5 de zile
Alysh spune:
Ne pregatim sa plecam la curte. Asa ca am intrat special s-o incurajez pe scumpa mea Laurita, pe care oricum am s-o mai bombardez cu sms-uri....nu cu telefoane ca stiu cum e![]()
Deci:

IUBITA LAURITA, NASTERE USOARA, REFACERE RAPIDA, BEBELUNA SANATOASA SI FRUMOASA, CUMINTE SI PAPACIOASA!!!!! SA VII REPEDE ACASA SI SA NE POVESTESTI CUM A FOST, SA NE ARATI POZE!! TE PUP CU MULT DRAG SI ITI TIN PUMNII!! DOAMNE AJUTA!!!

ALI, mami de Vlady si
31+ cu
Luca