Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 8
Andre_lina spune:
a fost doar de gluma, era prea lunga!
NOAPTE BUNA, ACUM CHIAR CA FAC NANI!
=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
lucia2000 spune:
Va salutam si noi azi.
Tot incerc sa va prind de azi dimineatza si nu reusesc.
Ghiciti ce fac eu la ora asta.
Nu, nu dati vina pe Teo. El doarme de la 9:30.
Am facut cozonac.
Acum e gata, cald.
Va invit la o felie de cozonac cald cu nuca si stafide.
al3csa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Va salutam si noi azi. Tot incerc sa va prind de azi dimineatza si nu reusesc. Ghiciti ce fac eu la ora asta. Nu, nu dati vina pe Teo. El doarme de la 9:30. Am facut cozonac. Acum e gata, cald. Va invit la o felie de cozonac cald cu nuca si stafide. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Vai ce m-ai nimerit ... eu vreaaau !!!
de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
al3csa spune:
Yannis e invatat din spital cu tot felul de zgomote si nu am treaba cu el.Daca vb in soapta si ne miscam usor avem maaari sanse sa se trezeaca. Daca facem galagie doarme duuuus . De obicei adoarme cu muzica la maxim singur. La noi nu merge alta metoda. Daca ii e somn adoarme sg .. daca nu putem sa-i facem orice ca nu. In cazul asta sunt o fericita
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
al3csa spune:
Onitza am admirat poze si biserica. Unde ati facut botezul? E f misto locatia (biserica)
Poze
Povestea nasterii
Tanaion spune:
ma mai primiti si pe mine?
Tare dor mi-a fost de voi. M-am intors duminica de la tzara si m-am apucat de pregatirile pt botez pe care-l facem sambata aceasta.
Mariuca mea este bine, tare dragalasa. Cand se uita in ochii mei inchide ochisorii apoi ii deschide, isi penduleaza genele si apoi imi zambeste, ca o indragostita. Ma topesc. Datorita acestui copil m-am bucurat mai mult ca niciodata de fiecare pom inflorit, de fiecare floare, de soare. A fost tare bine la tzara.
Nu am apucat sa citesc tot, dar am vazut pozele Onitzei, ale Elefanticai si ale Adrelinei. Superbe, superbe.
al3csa spune:
citat din mesajul lui Tanaion ma mai primiti si pe mine? Tare dor mi-a fost de voi. M-am intors duminica de la tzara si m-am apucat de pregatirile pt botez pe care-l facem sambata aceasta. Mariuca mea este bine, tare dragalasa. Cand se uita in ochii mei inchide ochisorii apoi ii deschide, isi penduleaza genele si apoi imi zambeste, ca o indragostita. Ma topesc. Datorita acestui copil m-am bucurat mai mult ca niciodata de fiecare pom inflorit, de fiecare floare, de soare. A fost tare bine la tzara. Nu am apucat sa citesc tot, dar am vazut pozele Onitzei, ale Elefanticai si ale Adrelinei. Superbe, superbe. Tana cu Toma (8 ani) si bebe Maria |
Bine ai revenit si parca vb de mine .. si mie parca mi se pare mai frumoasa primavara asta
Poze
Povestea nasterii
Tanaion spune:
Al3csa imi pare rau de hernie, dar nu-ti face atatea griji, a trecut luptatorul tau prin lucruri mai grele si le-a depasit, hernia nu-i asa de grav.
Lucia ce pofta mi-ai facut!
al3csa spune:
citat din mesajul lui Tanaion Al3csa imi pare rau de hernie, dar nu-ti face atatea griji, a trecut luptatorul tau prin lucruri mai grele si le-a depasit, hernia nu-i asa de grav. Lucia ce pofta mi-ai facut! Tana cu Toma (8 ani) si bebe Maria |
Da. Asa ma incurajeaza si pe mine toata lume ca nu e asa de grav. Dar as vrea si eu sa ma bucur de el asa cum faceti voi. Fara griji, fara dr. M-am saturat de spitaleeeee!!!! Nu am fost in viata mea asa in contact cu spitalele cu sunt acum. Ma apuca groaza de fiecare daca cand mergem la cate un control sa nu descoperim iar altceva
Poze
Povestea nasterii
evyme spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Va salutam si noi azi. Tot incerc sa va prind de azi dimineatza si nu reusesc. Ghiciti ce fac eu la ora asta. Nu, nu dati vina pe Teo. El doarme de la 9:30. Am facut cozonac. Acum e gata, cald. Va invit la o felie de cozonac cald cu nuca si stafide. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
cozonac cald mie doar asa-mi place cozonacul; cand se raceste nu-mi mai place
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian