Cat va dura?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanadara

Guestus esti de coma.Femeia are o problema clara si din nefericire stringenta, ACUM si tu ii dai un sfat aplicabil peste cel putin doua luni.
Asta daca suntem optimisti.Trebuie sa caute un alt servici, sa scoata actele de aici, sa le puna dincolo, vai si-amar de ea in timpul asta si de mama care este bolnava.

Singura solutie acum ar fi sa se deblocheze platile.Asta spune: stie cineva (din interior doar poate daca e ar putea afla) CAND se vor relua contractele cu Casa?Sau ce altceva ar putea face?

Inteleg ca ai dreptate pe termen lung si eu as fi dat acelasi sfat: lasa predatul si cauta altceva dar asta e alta problema.

Da, ai dreptate,Eu AZI,ACUM am nevoie de medicamente. "Maine" poate fi tarziu!

Gabriela

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Mie mi se par socante "solutiile" care li se ofera mereu profesorilor sa isi schimbe locul de munca. Ma intreb ce s-ar intampla daca toti profesorii s-ar reprofila, ce s-ar alege din invatamantul romanesc si asa plin de bube? Si ne mai miram cand la alt subiect ruxij se vaita ca sunt categorii profesionale care nu primesc respectul cuvenit in societate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

Pe un alt topic iulia_b parea mai in tema cu medicamentele astea.
Incearca sa o contactezi.

Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

am votat subiectul, pentruca azi e o zi care nu se mai intoarce. maine nu stim ce va fii. cei care trebuie sa ia decizii legate de persoanele suferinde, beau ceaiul nesimtirii.
oare ce preturi trebuiesc platite pentru a se schimba odata niste lucruri care ar trebui sa fie normale??

Gabriela, sanatate multa mamei si sotului tau!

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AdiS

Pe un alt topic iulia_b parea mai in tema cu medicamentele astea.
Incearca sa o contactezi.

Multa sanatate.

Stii cumva pe care topic?

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151001&whichpage=13

Acolo stia cand Madopar-ul disparuse din farmacii si revenise. Si zicea ca restul medicatiei de Parkinson e disponibila.
Sincer nu stiu cat te poate ajuta, cred ca e mai mult o reflectie amara dupa un topic de cearta in care unii sustineau ca totul e roz bonbon in .ro, dar da-i oricum un PM. Poate cine stie, chiar te poate ajuta.

Multa sanatate mamei si tie mult curaj .

Mergi la inceput

Am citit,multumesc!Problema mea e nu ca nu gasesc medicatia, e chiar din plin, dar e cu bani,iar mama-ca orice bolnav grav,cronic, TREBUIE sa le ia gratuit ! Casa a blocat toate contractele.Ii incomodeaza pensionarii bolnavi.O fi o metoda de a scapa de cei care au muncit o viata? .Ce e de facut?

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Gabriela,imi pare tare rau.Situatia e crunta pt toti bolnavii.
Am fost internata si operata de curand de sarcina extrauterina..personalul s-a diminuat la minim..o singura asistenta si o singura infirmiera pe tot etajul,care e f mare.Stateam cu orele si plangeam de dureri si trebuia sa sun acasa,sa-i zic sotului sa vina sa caute asistenta sa-mi faca un calmant ca mor..Calmant luat cu banii mei..Spagile la ordinea zilei,ca nah,pana nu dai,nu te baga in sala si te tin aiurea cu hemoragie interna vba aia si trompa rupta..
Am un copil cu fibroza chistica,tratamentul lui per total costa zeci de milioane lunar..Teoretic ar trebui sa ia un medicament compensat(singurul care se da compensat pe boala asta),dar nu s-au alocat banii pt acest program.Acest medicament costa in jur de 35mil lunar(lei vechi).Restul,vaccinuri,alimentatia hipercalorica,kreonul,vitaminele speciale pt el luate din SUA si cate si mai cate,trebuie sa le suport eu.Nu mai zic ca necesita fizioterapie zilnic,insa voi merge eu sa invat-1pt ca aici nu sunt fizioterapeuti care sa stie despre boala si ce anume are el nevoie si 2.m-ar costa zilnic inca 100ron..deci lunar iti dai seama..
Nu zic ce venituri avem,ca mi-e jena si ma ia jalea si nici ca avand aceasta boala eu nu ma pot intoarce curand la munca si vom fi nevoiti de la anul sa traim dintr-un salariu..Nu mai zic ca acesti copii sunt lasati de izbeliste,ca tratamentul si terapia difera atat de mult de ce se face in alte state civilizate,k nu avem conditii,ca nu avem medicamente,ca nu avem nimic.Copilul meu nici nu si-a inceput viata bine si sufera de o boala foarte grava si ma rog zi de zi sa se gaseasca un remediu pt ea,sa se vindece,caci e mortala si pt o mama este ingrozitor sa traiasca cu gandul asta zi de zi..si sa vada ca nici nu-i poate oferii tratamentul corespunzator,care este vital si care doar il ajuta la simptome,nu-l si vindeca..
Traim intr-o tara nenorocita,unde sunt bani de elicoptere,pt armata,pt salarii imense(evident doar pt ei,nu pt tot poporul),pt sedii noi si impunatoare,pt orice altceva,inafara de sanatate.
Ce sa zic..te inteleg si-mi pare sincer rau,aceeasi lupta o dam si noi acum cu scrisori si telefoane pt a aproba acei bani si pt a lua nenorocitul ala de medicament,caci daca i se altereaza functia respiratorie(plamanii sunt afectati) nu stiu ce as mai putea face.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Leditia, sa dea Dumnezeu sa ii fie bine copilasului tau !Daca ar fi dupa mine, i-as strange de gat pe toti guvernantii astia care nu dau nicio sansa bolnavilor, fie ei copii sau batrani.
Poate sunt subiectiva, nu stiu, dar TOTI, indiferent ca-s tineri or batrani,au dreptul la viata. NIMENI nu se poate erija in Dumnezeu si sa hotarasca.
Am fost si-am cumparat medicamente ptr o saptamana. Au costat enorm, imi vine sa urlu .Si nu dupa bani! Banii ii ai ,multi,putini si te lasi de toate ptr a-l ajuta pe cel in suferinta.
Daca mama mea nu ia o zi medicamentele poate paraliza.

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Gabriela,evident ca toti au dreptul la viata.Am si zis ca soarta bolnavilor din Ro,este crunta.A tuturor.Ca esti copil,ca esti tanar,ca esti batran..Sistemul sanitar este in colaps dupa parerea mea.Sunt sigura si sunt convinsa ca bani exista,dar nu si pt sanatate!Si nu stiu ce sfat sa-ti dau,decat sa faci si tu ce fac eu..sa suni la Minister,sa trimiti scrisori la casa de asigurari si sa ceri alocarea de bani sau suplimentarea fondurilor.Sincer,nu stiu ce ai putea face sau ce am putea face,decat sa mergem sa-i strangem de gat,ca ei se trateaza in tari straine,in conditii civilizate,iar noi ne chinuim in mizeria asta de tara.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput