Bravo Alina,Emilia,Selina! Iepurasi 2010! (132)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Oana te inteleg perfect cu durerea legata de alaptat...Tu cel putin ai apucat sa alaptezi un pic..eu, deloc. ..Lapticul nu a vrut sa vina si pace.V-am zis ca am pompat pana am rupt si pompa..bebe nu a vrut deloc sanul, si pot sa il inteleg ca nu iesea nimic din el..Tragea mititelul de 3-4ori si apoi se punea pe urlat cand vedea ca nu iese nimic (uneori aparea asa o mica picaturica in varf, dar de cele mai multe ori sanul era uscat deci clar nu iesea nimic). Sa va zic ca, desi nu am alaptat deloc, abia azi, cand bebe face 2 sapt, am indraznit sa manac putin varza si o portocala?! Pur si simplu cand vroiam sa manac ceva " interzis in alaptat" parca ma apuca asa un sentiment de vina, si renuntam sa mai mananc

Mami de iepuras Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Incep din nou sa aberez. Citisem pe la leche League ca lactatia revine si inclusiv mame adoptive au alaptat daca au insistat destul. Oana tie ti-au dat medicamente! nu mai ai ce sa faci ca sa revina lapticul? nu intreba pe ai nostrii ca sunt batuti in cap.

Stai sa caut linkul catre La leche League. ...nu dau de el acuma, dar in principal zicea sa il pui la san cateva minute inainte de masa, dupa masa si pt linistire; sa te mulgi si sa bei ceaiuri pt stimulare.

Briza stai calma. Daca nu ai putut nu ai putut. va creste f bine si cu lapte praf!

Ioanaa28 urma sa intreb azi de tine! sunteti ok inteleg !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

momentan rasuflu si eu usurata: aveam canalele infundate la un san, d-asta puiul sugea putin si nu se satura, chiar daca eu ii dadeam f des. Astazi am scos cu pompa si la inceput nu era nicio picatura. Asa ca am inceput sa ma masez cu toate durerile de rigoare si cand am vazut cat lapte iese.... Acum ii dau la fel de des si incerc sa masez in timp ce suge. Sper sa fie ok!
Roxana si eu sunt la fel cu Bianca. Mai tuseste, eu o gonesc si dup-aia am remuscari si plang! Sper sa ma apropiu iar de ea, mititica!

Marina 39 + CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

felicitari Emilia, refacere rapida si multa rabdare cu cei 3 copilasi.

felicitari, Alina, este minunat sa fi mamica de 2 printese. mult laptic pt.Iustina

Mari de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010)
Povestea Darului plangacios

Daria

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Oanka, eu zic sa mai lasi biberonul, ca lenevesti fata... Daca suge 5 min, inseamna ca atit ii trebuie. Sigur, tu mai insista, mai ciupeste-o usor, stii tu... dar daca vezi ca nu suge ca lumea ci doar o inghititura p eminut, ia-i sinul din gurita, ca se invata ca poate sta oricit la el... Eu asa am facut, si de cind nu-i mai permit sa stea atirnat de sin fara sa inghita, s-a facut cuminte si bobineaza... Cind adoarme, ma prefac c-i iau sinul, si sa vezi ce harnic inghite de citeva ori, sa-mi arate ca de fapt vrea sa manince... Mai e ceva: poti incerca sa maresti intervalul intre alaptari, ca sa-i fie mai foame cind ii dai si sa manince mai mult. Sa nu-ti fie mila, ca nu moare nici un copil de foame linga o mama cu lapte :)) Deja a crescut, eu zic ca 3 ore intre alaptari e de bun simt (al meu maninca bine dupa 4 ore, dupa 3 papa cam in dorul lelii). Nu de cite ori plinge inseamna ca-i e foame, chiar daca cauta cu gura - pur si simplu daca i idoare ceva, incearca sa se aline la sin... Eu una nu-i dau nici moarta mai repede de 3 ore, ca de cite ori m-am lasat induiosata si i-am dat, m-a moscalit un pic si gata, apoi la urmatoarea masa i s-a facurt repede foame si tot putin a mincat... Am rup lantul asta vicios lasindu-l 4 ore, a plins o multime, dupa care a mincat f bine, dupa care nu a mai cerut asa repede... si am intrat in normal. Deci lasa biberonul, ca ai mari sanse sa tot astepte biberon si sa suga din ce in ce mai rau... Cit despre mastita: au scazut f mult sansele sa mai faci acum, mai ales daca reduci pompatul si lasi sinii sa regleze singuri productia de lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Dayanara, idem si la noi. Daria imi plangea aproape tot timpul, iar ca sa adoarma tb sa ies cu ea afara sa o plimb. in schimb Iulia mananca si doarme cam tot timpul, de cateva zile a inceput sa mai stea treaza cate 30-45min, dupa ce papa. are momente cand nu mai reuseste sa adoarma singura si atunci se cam supara si sta treaza si 1 ora jumate.
tu completare ce ii dai? lapte praf sau lapte muls?

oana, imi pare rau ca bb Eric nu tre lasa sa te odihnesti, am patit-o la Daria si pana pe la 6 luni am cam fost nervoasa si suparata pe ea.
nu stiu daca are legatura cu pb voastra, dar am fost la ORL cu asta mica si doc de acolo mi-a spus ca dupa fiecare masa sa o tin in pozitie verticala 15 min iar apoi sa o asez in patut pe partea dreapta(pt. a ajunge laptele mai usoar in stomac) macar 15 min, dupa care o pot intoarce si pe stanga

Mari de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010)
Povestea Darului plangacios

Daria

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

nemary lapte praf ii dau completare
daria e si mai micuta decat ivan, nu stiu daca e mai usor sau mai greu
eu patesc ca rmkristine...tip la el apoi plang si tot asa , cu timpul cresc si va fi mai usor, cu asta ma consolez
cu iesitul afara n.am curaj cu amandoi, mai ales prin parcuri, pai fuge ivan si eu ce fac?¿ bine ca.l scoate ta.su

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Hello

Fericitari Emilia
Bine a venit bebe Sara

Fetele care vreti sa dati ceai la copii . Ce are ceaiul asta si nu are apa ??? Voi puteti sa beti ceai in loc de apa ?
eu nu-i voi da nimic in afara de san ( doamne ajuta sa tina lapticul) pana la 6 luni.
Stiu ca ii poti da dupa 4 luni un pic de apa daca afara sunt peste 40 C . Dar la noi nu e cazul
Ceaiul face rau mucoasei stomacala care nu e inca pregatita pt ceai.
Ati vazut voi mamifer care sa dea altceva decat lapte puiilor ??

Nu am facut nimic cu cu protectia de silicon. Desi Maya manca, nu manca suficient si sanul s-a facut beton si plin de galme. Azi noapte m-am trezit la 2 unda fleasca, am facut baie in lapte. Era si bluza si lejeria de pat si pilota fleasca.
Am trecut iar la supt fara protectie, sper sa treaca rana si asa....

Oana - eu am o prietena cu bebe de 2 ani care si acum papa noaptea lapte la 2 ore. Cred ca fiecare are propriul lui ritm.

Roxana - si bebeluna e cuminte. Intre 9 si 11 seara mai face scandal ca o doare burtica, dar nu e de neconsolat. O plimb ii arat una alta schib pozitia si mai uita.

Ii plac jucariile albastre. Albastu inchis si cele face fosnesc.

Ahhh Gaby mi-am amintit tu o culci pe Joy cu Veronica eu o culc cu chris isaak - wicked game. Pana si la muzica are aceleasi preferinte ca tati
Seara la baita si in masina ascultam radio .

Cand se resorb firele ?? Eu inca mai am in interior dar la exterior nu mai sunt

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

nici eu nu sunt de acord cu ceaiul si cu atat mai mult indulcit.pana la un an nu are voie sare si zahar.cel mult apa fiRTA si racita la vara cand or fi caldurile alea nasoale.

Mamica de George-Theodor

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Honey, la mine firele s-au resorbit cam greu, la 4 saptamani de la nastere. Acum au ramas niste mici galmutze in locul lor, mi-a zis doctora ca e o inflamatie normala ca reactie a organismului la material.
Si eu o stropesc pe bebelina cu lapte din cap pana-n picioare (face bine la ten) dar secretia s-a reglat si intre mese nu se mai intaresc sanii.
Pup acum ca am un orez cu ciuperci pe foc si apoi tre sa alaptez.

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://community.webshots.com/album/577280366MmlZOa

Mergi la inceput