Bravo Alina,Emilia,Selina! Iepurasi 2010! (132)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

cine a avut probleme cu gatul si a alaptat poate sa-mi spuna cu ce i-a trecut? Pleeeaaase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

copilul nu e foarte bine conectat, dar nici nu am cum, oricat as incerca, sa-l pun mai bine! E mic si nu deschide gura f bine, are doar 7 zile! Poate cand va creste va avea si mai multa forta! Trage de cateva ori si e aproape adormit. D-asta il pun si f des la san.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Trebuia reluata productia de vacccinuri la Cantacuzino pe 15 aprilie; azi tocmai l-au demis pe director ca nu s-a ocupat de obtinerea autorizatiilor...

Wapi 40+ &Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Neata !!!!

Am vazut ca bebeluna are niste depuneri albe pe limba si nu stiu ce sa le fac ? Le dau cu glicerina simpla ?? De cate ori pe zi ?

Sper sa nu fie o candidoza

Nu am timp acum sa raspund . Scuzeeee

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Nu te speria..nu e nimic anormal. trece cu glicerina, foloseste facsa sterila sau betigase pt urechi, eu asa am facut
fetele secsssyyy

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Oi fi eu cea mai fericita ? Nu am folosit niciodata protectiile, nu am nici o rana, nimic la san. M-am dat in primele zile cu Garmastan dar si aia am aproape tot tubul plin. Copiii sunt conectati corect? Vb lu barbatu`meo: conexiunea USB s-a realizat?

In schimb pe motiv de suparare, laptele meu este semnificativ mai putin de aseara. Pun bebica, pun pompa, beau ceai, mananc. Numai de dormit nu am dormit inca. Da o fac si pe aia in curand, ca vine una din finele mele pe la mine.

Gaby

mai Gabito ce imi place cum te organizezi tu pe acolo... Bunicul calca bunica gateste prietena sta cu copilul, acum si fina, fain asa... pentru toti cei care te ajuta.
Dar ce e aia suparare??!! Ia te rog, la nani si vii cu ganduri mai roz...
Noi suntem bine, multzam de intrebare...sper sa am timp candva sa detaliez...Ovi e tare cuminte zau, plange doar din cauza gazelor, nu stiu unde pot incapea atatea intr-o burtica atat de mica

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita
Problema e ca nu prea doarme si e si el obosit si eu.

Nu doarme nici afara, la plimbare?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Nu putem iesi afara ca ploua de catva zile.

Eu am husa de ploaie pentru carut si pelerina de ploaie pentru mine si iesim afara indiferent de vreme (asta in cazul in care nu mi-e mie lene).

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

bun venit EVAMIKA !!
Felicitari pt printesa frumoasa !!!
primele tale 10 mesaje sunt moderate, si apar mai tarziu, asa ca scrie repede 10 sa apara in timp real.

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

am pus si io poze la semnatura de la 39 sapt, cu burtoiu.... ma enerveaza ca nu e coborata deloc... nu vreau sa stea prea mult bebe. cam o sapt sunt de acord, dar nu mai mult.... am zis!!!

vio asteptand pe bebe 38+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

evamika bine ai venit!
legat de vaccin...sotul meu a fost in Bulgaria si nu se gaseste in farmacii deci nu bate drumul degeaba. se poate cumpara din franta sau ungaria insa atentie ca trebuie transportat la o anumita temperatura intre 2 si 6 grade daca imi amintesc bine.
in ceea ce priveste decalarea vaccinurilor, nu am auizt asa ceva si chiar saptamana trecuta am intrebat 2 pediatri, celelalte vaccinuri se fac in mod normal nu au legatura cu vaccinul bcg, acesta putand fi facut pana la 8 ani...important este sa nu ai pe cineva in familie cu tbc de unde ar putea lua copilul, sau atentie la locurile aglomerate...dar nu se decaleaza celelalte vaccinuri din cauza lui...

mamica de Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

ptr.rmkristine
Daca ai doar dureri de gat poti sa incercrci preparate homeopate ca cele de la Boiron(Homeogene, Homeovox), faringosept,Tantum verde....dc ai si simptome de raceala ia paracetamol simplu nu in alte combinatii(deci nu fervex sau coldrex sau theraflu)...mai poti lua oscillococinum tot homeopat si fara efecte adverse...si dc tot nu trece mergi la medic poate e vreo infectie in gat si e nevoie de antibiotic

Mergi la inceput