Bravo Alina,Emilia,Selina! Iepurasi 2010! (132)
Raspunsuri - Pagina 15
kossir spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ina_3040 Felicitari mamicilor noastre dragi Alina, Emilia, Selina si Arturici, sa va traiasca pruncii, sa fie sanatosi si norocosi!!! Multumim Oanaiacovita pt urarile de ieri la fel iti dorim si noi multa sanatate sper ca Eric sa isis regleze programul cat mai rapid si sa te lasa sa te mai si odihnesti un pic.Lindal si eu dormeam inainte de sarcina pe burta insa acuma cu alaptatul tot nu pot profita pe burta ca parca ma dor sanii. si asa m-am obisnuit in sarcina sa dorm pe o parte ca parca asa ma simt bine acuma. Iti urez asteptare usoara si o nastere rapida si usoara! Delia si Dianami si eu citesc cu mare interes postarile voastre dar, ca si celalatele fete, nu prea am ce sa raspund neavand experienta. Asa ca va zic si eu un mare MULTUMESC pt toate sfaturile voastre ![]() Si noi ne luptam cu colicii, imi e groaza ca mama pleaca joia viitoare, suna egoist, dar asa m-am obisnuit cu ea sa mai las copilul si sa fac o baie sau altceva pt mine. o sa ma organizez eu dupa ce pleaca ea dar cred ca primele zile vor fi mai grele in rest e OK, Robin a implinit ieri o luna, de la nastere a luat 880 de grame, cred ca e OK, si nu i-am dat inca supliment desi noaptea am senzatia ca nu prea se satura, il pun si de cate 2 ori la fiecare san (deci de 4 ori) ca adoarme repede si apoi se trezeste dupa 10 min plangand. am mai pus cateva poze recente la semnatura. va pup pe toate si sa auzim numai de bine, nastere usoara suratelor noastre 2 in 1! Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian# |
O frumusete de baiat

. La multe lunite linistite si mancacioase ROBIN!!!Iar voi radiati, sa va traiasca.
Cum reusesti sa arati asa bine cu copil mic si colicios?
Ai sa vezi ca ai sa te descurci si dupa ce pleaca mama ta. Nu spun ca-i usor, dar nu ramane nimeni in drum

http://community.webshots.com/user/kosscar
GabyHila spune:
Ina e f dragalas Robin! Rade tot de fericire! Vorba mea, astia viseaza rauuuurrriii de lapte:))
Sa fie sanatos!
Mamici cu oua cu suprize, inca putin mai e!!
jeni_h spune:
Salutare mamici de pitici si viitoare mamici ![]()
Dragelor,
personal vreau sa le multumesc mamicilor cu experienta care ne dau sfaturi. Ajuta tare mult. Scuze, nu raspund, dar citesc cu mare interes postarile voastre. Ajuta foarte mult. Pot sa spun ca am aplicat si eu metoda lui Vladimirescu cu privire la alaptat si acum a inceput sa functioneze. Multumirile mele doamna!
Ati inceput cu vaccinarile pt bebei? Daca da, ce ati ales? Vaccinurile de la Pasteur sau cele de la Cantacuzino? Pe mine m-a "sfatuit" dr pediatru sa vaccinez fata cu cele de la Pasteur. Inca nu am hotarat ce vaccin sa aleg , mai am o saptamana la dispozitie pana implineste doua luni.
va pup pe toate, tre sa fug ca ma cheama datoria ![]()
mami de
Sarah Maria 27.02.2010
dayanara spune:
ina am vazut pozele, a crescut mult robin si s.a schimbat , a inceput sa semene si cu tine, e scump foc oricum
freedelia dar despre ce e cursul acela la care mergi cu coleman?
lasa un email sa.ti trimitem poze, daca nu poti vedea pe picasa sau altele
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Dianami spune:
Jeni, Cantacuzino nu produce niciun vaccin pt. copii, in afara de BCG! Toate cele de pe schema gratuita sunt produse de marile concerne straine (Pasteur, SmithKline Beecham, etc).
La bebe se face Tetraxim + Euvax B, la un an Priorix, samd, poti da search dupa prospecte.
Singura diferenta la cele platite este ca imunizeaza si pt. Haemophilus influenzae, dar exista vaccin separat pt. asta, ce se face in doza unica intre 1-5 ani (Pentact Hib, Act-Hib).
Asa ca poti alege cu incredere schema gratuita.
Vaccinurile gratuite nu sunt produse de statul roman, ci statul ofera vaccinul firmei care a castigat licitatia nationala, in mod gratuit.
Povestile cu efecte adverse sunt...povesti. Reactii pot aparea la toate. Dr. vostri ar trebui sa va informeze corect si sa va explice diferenta intre cele 2 scheme. Dar nu o fac pt. ca marea majoritate au contracte de colaborare cu reprezentantii firmelor cu vaccinuri si primesc comision in urma vanzarii acestora. Asa ca lasa parintii sa creada ca schema gratuita prevede vaccinuri romanesti si proaste. Fals!
O sa revin cu mai multe detalii daca vreti, acum trebuie sa plecam la controlul de 3 luni. 
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
EVAMIKA spune:
Buna!Numele meu este Corina am 26 ani si am nascut pe 15 martie prin cezariana la Maternitatea Bucur cu dr.CaMELIA CONASTANTINESCU(un medic deosebit)o fetita superba Eva Ioana(ma laud si eu ca doar e a mea)
.Din pacate am descoperit tarziu forumul...chiar inainte sa nasc si mi-a parut rau ca nu v-am gasit mai devreme si nu am parcurs alaturi de voi perioada sarcinii.Marturisesc ca v-am citit pe ascuns mesajele atunci cand am mai avut timp si atat cat am putut....ptr ca dupa ce a venit bebe a fost mai greu sa va urmaresc.Oricum m-au ajutat unele postari ptr ca si eu m-am confruntat cu unel probleme legate de alptare.Desi am nascut prin cezariana in 3 zile am plecat acasa la cererea mea ptr ca in spital parca mai rau imi faceam...si dc mai stateam mult ramaneam si fara lapte la ce nervi mi-am facut cu unele asistente/infirmiere.Acasa am reusit sa alaptez dupa cateva nopti nedormite si urlete ale bebelusei...moment in care au aflat si vecinii ca am nascut
.
In fine, va mai spun cand mai am timp cate ceva despre noi....acum am o alta problema legata de vaccinul BCG cel ptr tuberculoza care se face la nastera in spital obligatoriu si pe care Eva ca si ceilalti copii nascuti dupa ianuarie nu l-a facut.Neonatoloaga ne-a recomandat sa mergem in Bulgaria sa-l luam ptr ca e important sa-l facem cat mai repede altfel decalam si restul vaccinurilor de la 2-4-6 luni.A fost sotul in Bulgaria dar nu l-a mai gasit , o sa incercam in Franta la sfarsitul lunii....pleaca cineva din familie....si sper sa reuseasca ceva. Azi am vazut la stiri ca se amana productia vaccinului de la Cantacuzino ptr ca nu au aparatura ...sau ceva de genul....deci la noi nci o sansa.Voi cum procedati cu vaccinul asta ? L-ati gasit pe undeva sau ma agit eu prea mult?
Scuze dc am scris prea mult...si sper sa aveti un raspuns si ptr mine! Va felicit oricum ptr rabdarea pe care o aveti unele din voi mai experimentate si ptr perseverenta de a posta zilnic si de a va ajuta unele pe altele...chiar sunteti de admirat, din afara aratati ca o mare familie...si sincer imi pare rau ca nu v-am cunoscut mai devreme.
rmkristine spune:
dr noastra ne-a recomandat chiar vaccinurile din schema gratuita si sa nu le facem pe celelalte care contin 5-7 tulpini intr-un singur vaccin
rmkristine spune:
si eu ma intrebam daca ranile de la san trec si asa fara protectiile din silicon/ cauciuc, pt ca nici Cristian nu le suporta! n-am ce face si trebuie sa-i dau fara ele! asta e!
GabyHila spune:
Oi fi eu cea mai fericita ? Nu am folosit niciodata protectiile, nu am nici o rana, nimic la san. M-am dat in primele zile cu Garmastan dar si aia am aproape tot tubul plin. Copiii sunt conectati corect? Vb lu barbatu`meo: conexiunea USB s-a realizat?
In schimb pe motiv de suparare, laptele meu este semnificativ mai putin de aseara. Pun bebica, pun pompa, beau ceai, mananc. Numai de dormit nu am dormit inca. Da o fac si pe aia in curand, ca vine una din finele mele pe la mine.
Gaby