Bravo Alina,Emilia,Selina! Iepurasi 2010! (132)
Raspunsuri - Pagina 14
Lindal spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ninocikap inca pe baricade... azi ar fi termenul ... teoretic... Lindal da pe tine de ce nu te treci la incurajari acolo, poate se hotarase bb si pentru tine. |
Multumesc. Ce sa ma mai trec, ca vad ca nici la cele trecute nu au efect incurajarile.
Intr-adevar, e o senzatie ciudata cand intri in prelungiri... Dar incerc sa ma bucur de "ultimele zile" pe care altfel le cam ratezi daca te ia nasterea pe nepregatite. Vezi, am gasit si partea plina a paharului.

Ma duc la o plimbare.
40+
nafi spune:
Neata' fetelor!
Lindal - nici o grija nu v-am luat-o inainte!
Ieri am facut monitorizarea si bebeloiul este bine mersi asa ca doctorul m-a chemat la alta monitorizare luni asa ca sunt aici clocesc in continuare. Am cam picat intr-o depresie cum n-am avut niciodata...eu care ma supar din an in pasti...Ieri dupa ce-am iesit de le medic m-am pus pe bocit caci aveam asa mari sperante ca va avea mila de mine si va spune sa-mi induca nasterea...
Deja nu mai rezist caci ma dor toate de zici ca trece tractorul peste mine de 3 ori pe zi. nici sa mai ies nu prea mai pot caci dupa 30 de minute sunt obosita si cu plapitatii de zici ca am tras la jug....
Da asta e...nu stiu ce as putea face altceva decat sa astept! 
FELICITARI NOILOR MAMICI ! SA AVETI BEBEI SANATOSI SI MANCACIOSI!
SELINA - vad ca de ce iti era teama nu ai scapat!
Dar asta e...important e sa fiti bine sanatosi si ziua de nastere sa fie cea mai mare problema! 

LINDAL, NINO,MIRIA - sarcina usoara atat cat a mai ramas, sa speram ca si la noi asteptarea se termina curand. Eu probleme cu incaltamintea nu am...am o pereche care imi erau mai largutzi si ma descurc cu ei. Doar ca burta e f grea si nu mai pot sta dreapta, trebuie sa merg un pic adusa de spate iar mainile ma dor si pe mine de nu pot sa fac nimic....Acum ma doare si un brat...cand merg mi se taie genunchii..ce mai...am ajuns la limita rezistentei...Toti in jur imi spun "lasa ca e bine ptr bebe sa mai stea un pic" etc etc dar niciunul nu se gandeste si la biata gravida ca are si ea limitele ei!!!

Va pup fetelor! hai sa ne adunam ultimele forte si sa aducem pe lume baietii astia incapatanati! 

in prelungiri...asteptand bebele (golul) de aur...
Riccardo
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
Erina spune:
Buna tuturor!!!

Felicitari din inima mamicilor Ioanact si selina-d!!! Sa va traiasca printesa Iustina si printul Stefan Daniel! Puiuti frumosi bine ati venit pe lume sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!!!

-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Am vazut pozici dar le voi nominaliza doar pe cele de la primii increstinati!
Oana, Eric arata superb in alb. Tu ti-ai revenit excelent dupa nastere si aveti o familie tare frumoasa!!!
Delia, mi-a placut mult rochita lui Jane si florea roz din parul surioarei. Imi da si mie o idee sa ii pun Dariei.
familiei blonde.
Noi suntem bine, nu prea am timp de povestit. Cu doi copii de virste apropiate e foarte greu (cum spunea si atb).
Multumiri celorlalte veterane care ajuta cu sfaturi pe mamicile tinere.
David are in continuare mucisori albi. Duminica mergem la medic. Maninca binisor, mie mi se pare ca s-a cam redus laptele dar nu renunt la alptat.
Pe 7 mai vrem sa facem botezul, cu nasii am stabilit, mai ramine biserica si restaurantul.
Curaj si asteptare usoara ultimelor gravidute si numai bine mamicilor si puiutilor!!!
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Ina_3040 spune:
Felicitari mamicilor noastre dragi Alina, Emilia, Selina si Arturici, sa va traiasca pruncii, sa fie sanatosi si norocosi!!!
Multumim Oanaiacovita pt urarile de ieri
la fel iti dorim si noi multa sanatate sper ca Eric sa isis regleze programul cat mai rapid si sa te lasa sa te mai si odihnesti un pic.
Lindal si eu dormeam inainte de sarcina pe burta insa acuma cu alaptatul tot nu pot profita pe burta ca parca ma dor sanii. si asa m-am obisnuit in sarcina sa dorm pe o parte ca parca asa ma simt bine acuma. Iti urez asteptare usoara si o nastere rapida si usoara!
Delia si Dianami si eu citesc cu mare interes postarile voastre dar, ca si celalatele fete, nu prea am ce sa raspund neavand experienta. Asa ca va zic si eu un mare MULTUMESC pt toate sfaturile voastre 
Si noi ne luptam cu colicii, imi e groaza ca mama pleaca joia viitoare, suna egoist, dar asa m-am obisnuit cu ea sa mai las copilul si sa fac o baie sau altceva pt mine. o sa ma organizez eu dupa ce pleaca ea dar cred ca primele zile vor fi mai grele
.
in rest e OK, Robin a implinit ieri o luna, de la nastere a luat 880 de grame, cred ca e OK, si nu i-am dat inca supliment desi noaptea am senzatia ca nu prea se satura, il pun si de cate 2 ori la fiecare san (deci de 4 ori) ca adoarme repede si apoi se trezeste dupa 10 min plangand.
am mai pus cateva poze recente la semnatura.
va pup pe toate si sa auzim numai de bine, nastere usoara suratelor noastre 2 in 1!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#
dayanara spune:
Bravo selina! esti o mamica foarte curajoasa!
bun venit bebe stefan!
arturicii, ella 
ea plange , doar cand ii e foame, eu ma miram ca poate sta asa degeaba in landou si adoarme singura
kossir nasol de tot cu enteroviroza...sper din suflet sa nu o ia si sofia
denisa eu vad ceva alb pe limba la silvana care pare lapte...n.am idee niciodata n.am dat cu nimic pe limba la niciunul
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ladyD spune:
bravo alina!!!!
bravo emiliapop!!!
refacere rapida mamicilor!!!!
si bun venit noilor iepurasi.
Fetelor nu reusesc sa ma organizez prea bine sa mai intru si eu sa scriu cate ceva. Bebelina este f cuminte doar ca de ieri se tot scremoceste in somn sau cand sta treaza, cred ca nu reusesc bine sa-i scot gazele si mananca f repede si cu pofta, parca s-ar duela cu cineva pe tzitzi. Nu stiu cum sa o mai temperez la san, aveti vre-o idee?
40+
ladyD spune:
Pt proaspetele mamici care s-au externat, vi s-a facut vaccinul BCG la bebe???![]()
Mami fericita de printesica BRIANNA MARIA
GabyHila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ladyD bravo alina!!!! bravo emiliapop!!! refacere rapida mamicilor!!!! si bun venit noilor iepurasi. Fetelor nu reusesc sa ma organizez prea bine sa mai intru si eu sa scriu cate ceva. Bebelina este f cuminte doar ca de ieri se tot scremoceste in somn sau cand sta treaza, cred ca nu reusesc bine sa-i scot gazele si mananca f repede si cu pofta, parca s-ar duela cu cineva pe tzitzi. Nu stiu cum sa o mai temperez la san, aveti vre-o idee? ![]() 40+ |
Sunt colici aia. La fel face si Joy daca are colici, vreo basinutza pe teava care nu iese sau urmeaza sa faca caca. daca e la titi eu o potolesc cu phoenul. :) cel mai cool aparat de la mine din casa!!
irinabobe spune:
oana de cand incepi desi la mine de multe ori masa dura o ora, o ora jumate cu pauze...
ca nici nu o terminam bine si deja se faceau iar cele 3 ore...
ladyd nu nu se face vaccinul bcg deocamdata...asteptam cantacuzinoul sau se poate achizitiona de la unguri sau franta dar am inteles ca difera tulpinile, ma rog discutie lunga ...
mamica de Rares

si pentru tine.