Bravo Alina,Emilia,Selina! Iepurasi 2010! (132)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Carmen(bluekidoo), tati lucreaza si chiar ff mult si nu am cum sa il pun sa se trezeasca noaptea, desi o mai face. Cat il schimb eu, el ii mai pregateste un biberon. De dormit nu apuc, ca mereu mai am ceva de facut cat atipeste el cate o jumate de ora, maxim o ora, ca mai mult de atat nu o face.

Oana,

Cred ca ti-ar fi de folos un incalzitor de bibe, pe care sa il ai toata noaptea in priza, sau un termos cu apa calda. Apoi sunt de cumparat recipiente de plastic, cu "dozator" (3-4 doze), unde pui masurile de lapte praf de seara, si noaptea numai cat pui dozele in apa calda. Eu asa am facut cat i-am dat completare si in 5 secinde totul e gata.

Anca
mami de Codrin
de Lucas

http://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM

Anca, Roxi, Delia multumesc de sfaturi.

Anca am termos langa mine si cutia cu lapte praf, 5 biberoane sa imi ajunga toata noaptea, numai cat il pun in sticluta, dar asta nu inseamna ca nu e obositor. Poate trezitul ma oboseste mai mult, decat procesul in sine.

Oricum eu ziceam ca Eric papa 70-8o de ieri. Inainte imi papa 100-120 la fiecare masa. Eu sper sa isi revina.

Delia oricat incerc sa ii maresc perioada intre mese, e greu. El urla efectiv cand i-e foame, chiar daca se satura repede. Iar noaptea nu am cum sa stau o ora peste cele 2, ca nu rezist. Ziua il mai pacalesc. Problema e ca nu prea doarme si e si el obosit si eu.

Felicitari Selina,Cami,Arturicii!!!

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Citat:
citat din mesajul lui camilecu

buna dimineata fetelor
Multumesc tare mult pentru urari ,noi ieri am veit acasa . Suntem tare fericiti .

Pe data de 10 aprilie (38 sapt. si 2 zile ) a venit pe lume George Vlad , la ora 10,10 , pri cezariana .

Eu mi-am revenit foarte bine dupa cezariana , acum parca nici nu am fost operata , mai greu este cu regimul , nu pot manca chiar orice pana duminica si am o foame de lup , imi vin sa mananc tot ce nu am voie. Laptic avem suficient , chiar am facut febra laptelui in spital , dar a trecut cu comprese calde si masaj , fara stoarcere la pompa , fiindca stimuleaza si mai mult lactatia . L-am pus pe Vlad la san de cate ori a cerut si acum sunt foarte bine.

Vlad mi se pare urias fata de Larissa cand era de varsta lui. Este foarte cuminte si nu plange decat cand ii este foame . Azi noapte s-a trezit la 2 , a mancat si apoi la 6, a stat treaz 1 ora si a adormit . Acum astept sa se trezeasca .

Nu am recuperat nimic din ce ati discutat. Ma duc sa recuperez cat mai am timp.

FELICITARI FETELOR CARE AU NASCUT INTRE TIMP

38+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Felicitari CAMILECU
Refacere rapida, si copilas necolicos.
Ce frumos povestesti tu, e asa liniste in mesajul tau, si implinire. Doamne ajuta sa ramana Vlad cumintel, papacios si dormicios

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

oana mie dr la budimex mi-au spus lapte praf la minim 3 ore pt ca intradevar atat dureaza pana se digera, dc ii dai mai des il doare buritca, iar lapte de san la cerere...e drept ca nici eu nu reusesc mereu sa ii dau la 3 ore, dar dc urla mai devreme ii dau ceai de colici si il mai pacalesc asa...am vazut ca este controversata problema cu ceaiul...dar nu am gasit alta solutie si nici nu il pot lasa sa urle ...in plus asa cum spunea si bluekido cand bea ceai are scaun mai usor cel putin cred ca de la ceai , ieri nu i-am dat si iar am fost nevoita sa apelez la supozitor ...
freedelia de problema cu scaunul si eu ma lovesc. desi dr spun ca e ok si la 7 zile nu mi se pare normal sa il las sa urle non stop din cauza durerilor de burta...eu folosesc un sfert de supozitor cu glicerina pt ca nu am reusit sa rezolv nimic cu termometrul...tehnica era sa introduci varful termometrului uns putin si sa invarti usor...la mine nu a tinut poate merge la tine...si eu sunt disperata cu problema scaunului, deja nu stiu ce metoda sa mai adopt...
legat de fimoza pediatra ne-a spus sa decalotam usor la baie, a decalotat ea putin la cabinet si noi sa continuam. problema e ca tati nu prea e de acord cu metoda o asimileaza dezvirginarii deci nu stiu ce sa fac
camilecu felicitari! de ce nu poti manca orice pana duminica? la mine interdictie a fost prima si a doua zi apoi orice vreau...ma rog fara fasole, varza, etc insa din cauza alaptatului nu a cezarienei.
fetelor cand incep copiii sa vada? si cum imi dau seama daca vede sau nu? ca ma tot uit la el cand il plimb ridica capul , il intoarce dar nu stiu dc din cauza ca zareste ceva sau e din reflex...la jucarii vad ca nu reactioneaza si deja ma intreb dc vede sau nu

mamica de Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

neata fetele, am fost si eu ieri la dr dar n-am mai apucat sa intru aseara ca au fost nasii pe la noi si apoi am adormit de oboseala.
bebe e bine, are cam 3200 gr. acum cica e in urma cu o sapt, nu inteleg de ce??? el mereu mereu a fost cu o sapt mai mare. chiar zicea dr ca se face cam mare pana la sf si eu ma si gandeam la cezariana. el n-a zis nimic despre faptul ca ar fi in urma, dar ma gandesc eu, de ce oare??? credeti ca e vreo problema?
asa ca dr zice sa incercam natural, eu i-am zis ca vreau epidurala, a zis ok, si asteptam sa vedem cand va vrea bebe... deci spre 26 cand e termenul cel devreme, ca burta nu e coborata. si dr zice ca nu vine curand. oricum ma mai duc la control peste cateva zile si sapt viitoare iar. o sa pun poze recente cu burtica, nu a crescut fff mult, dar mie mi se pare greaaaa de tot.

deci, daca mai suntem doar 6 !!! si majoritatea cu baietei care se lasa asteptati.... cred ca mai "clocim" un pic pe aici

va pup, tre sa ma duc la banca, m-a trimis sefa sa-i rezolv cevaa, si n-am nici un chef, dar... ce sa fac.

vio asteptand pe bebe 38+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

'Neata,

De ce mi-a fost frica n-am scapat .
Mihai e bolnav, nici macar nu sunt convinsa ce are. A debutat cu oboseala, apoi ceva febra, dupa care, ieri la scoala a facut un partz cu cceva lichid pe chilotei incolor si urat mirositor.
Am primit o consultatie prin telefon in care ni s-a spus ca ar fi de la stomac, o diaree infectioasa ceva. Asa ca pe langa paracetamol am dat un fel de antibiotic COtrim, care merge pe infectii intestinale.
Doar ca azi noapte mi-a transpirat toata noaptea, de unde eu trag concluzia ca e pur si simplu racit, gripa, sau viroza. Si de aici problema, el scapa destul de usor, dar ce ma fac daca ia Sofia .
Ca suntem singuri si Mihai nu doarme singur in camera, nici macar nu prea sta singur intr-o camera. Nu am de ales. Doamne ajuta !!!!
Stiu ca au mai fost probleme la mamici cu doi copii si au luat cei mici. Parca Mara a avut asa problemuta. Si DIana?

Va pupic, merg sa fac cafeluta. Cine vrea???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

oana, dar pediatrul ce zice? nu ti-a recomandat nimic daca e asa bebe, adica mananca des si plange. ceva pt ca sa doarma mai bine. nu ma refer la medicamente, sfaturi sau ceva.... eu nu ma pricep dar zic sa mai intrebi in dreapte si in stanga, pe la dr, poate reusesti sa ii faci program mai ok si pt tine. adica, eu nu as sta, mai ales ca ti-e si greu, esti si singura. mai incerca tot felul de metode, una tot s-o potrivii si la bebe Eric.

vio asteptand pe bebe 38+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Irinabobe eu n-am decalotat niciodata la Mihai. Si n-a patit inca nimic. Aici se pune problema circumciziei care s-a tot discutat aici. Eu sunt de acord cu circumcizia, mi se pare igienica, dar cand e mic. Acum nu i-a face nici moarta.
Intr-un cuvant, eu acum as face circumcizie daca as vrea igiena, nu decalotare.

Gravidutele ramase , mai aveti putin, rabdare si profitati cat puteti de burtica voastra si de libertate. Nu e usor, dar mai e putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fetele!
Intru si eu nitel, nu ca sa vorbesc despre alaptat sau alte probleme neo-natale. Pentru asta, mai am nitel timp la dispozitie. Acuma ma mai vaiet de anchilozarile mele si de greutatea burticii si de edeme. Daca urmeaza sa plec de acasa si n-o fac dimineata, trebuie sa ma incalt din timp ca altfel nu-mi mai incap picioarele in nimic.

In fine, multe dintre voi ati trecut peste simptomele astea, asa ca, vorbind despre ele acuma v-or parea rasuflate.

KOSSIR - Daca Mihai are enteroviroza ar trebui totusi tinut nitel la distanta de fetica. Si cum el este mai maricel si o iubeste nu cred ca nu te poti intelege cu el. La un bebe enteroviroza are o manifestare mai puternica si de multe ori deshidratarea este severa.

Doamne fereste, poate nu ia, dar paza buna trece primejdia rea, nu?

Si eu ma gandesc la toate variantele legate de Dami si bebe. Deasta nu o mai duc la gradi, ca daca raceste iara, eu cu bebe nou-nascut abia venita, chiar ma leg la cap cu probleme in plus.

Cristina +37 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

vad ca se dezbate intens problema alaptatului, raportam si noi ca suntem exclusiv pe lapte de la san, am avut o tentativa sa ii dau 60 ml in plus la o masa sa vad daca doarme mai mult sau e mai linistit dar nu s-a schimbat nimic. In schimb mancam des, la doua ore si se cam enerveaza cand nu e sanul foarte tare si plin. cand face chestia asta ma gandesc la ceea ce a spus vladi si perseverez. il mai tin un pic de vorba si ii dau sanul din nou. si merge. ia in greutate foarte bine dar are gaze de ma gandesc ca se ridica in aer ca balonul.

trei zile am fost internati ambulatoriu la grigore alexandrescu. la dr basca. am facut analize de sange, urografie si cistografie. a fost cuminte dar nu m-am dezlipit de langa el, l-am tinut in brate non-stop. fiind internati ambulatoriu am stat numai in picioare sau pe un scaun cam 6 ore pe zi. stiam ca asa o sa fie. ramanem in continuare cu aceeasi concluzie: megaureter stang. repetam analizele la inceputul lui august.

as mai scrie dar plange si ma duc sa il tin de vorba. evit sa il legan cat pot dar cateodata e singura metoda care tine. sunt rupta de oboseala, ma mai invioreaza dusurile. va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Miria Cristina- eu de vreo doua saptamani ma incalt cu adidasii lui tati- noroc ca el nu are piciorul foarte mare, am impresia ca am coloana putin deformata de la burtica - cam in forma de S, si cand ma ridic din pat - ma ridic in trepte pana reusesc s-o iau din loc. Abia astept sa fiu iar supla si sprintena

Wapi 40+ &Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput