Aspirante optimiste > 20 ani (474)
Raspunsuri - Pagina 3
bebelu86 spune:
Paula am si eu o intebare: cum adica bere de manastire?
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!
Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
roxy_s spune:
paula si mie imi place berea , este singura bautura cu alcool pe care o beau usor, vinul mi se pare greu.
ieri am baut una.
Vreau sa fiu
bb_yasmi spune:
am revenit si eu....dupa somnul de frumusete mi-am luat sure check pt maine dimi
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si poate cat de curand
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
PaulaFrida spune:
Berea Manastireasca sau berea de abatie este acea bere care foloseste licenta de producere si comercializare a unei beri produse in vechime in manastirile belgiene. Prin aceasta licenta producatorul se obliga sa respecte reteta si conditiile de fabricatie ale berii originale. Sunt cazuri in care acest proces este supravegheat indeaproape de catre calugarii care produceau acea bere, insa si beri care nu mai se produc in spatele zidurilor unei abatii, deoarece din acestea nu mai exista decat niste ruine.
Am inceput a doua folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe
TTC Ticker
Marriage ticker
bebelu86 spune:
mersi Paula pt explicatie. nu am auzit pana acum si de aia te=am intrebat
YAsmi bine ai revenit. eu zic sa mai astepti macar pana vineri. sa nu te necajesti k ai facut prea dvrm si nu a aparut nimic. dar faci cum crezi ca e mai bine si cum simti si tu
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!
Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
PaulaFrida spune:
bb yasmi succes pt maine dimi cand faci testul,tin pumnii sa fie II
TTC Ticker
Marriage ticker
bb_yasmi spune:
bebelu mai am in casa 6 teste!!!
paula
mah dar ma doare asa tare burtik....
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si poate cat de curand
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
PaulaFrida spune:
E foarte buna,in special La Trappe,nu se compara cu astea f.mediatizate.La Real gasesti.
TTC Ticker
Marriage ticker
bebelu86 spune:
e bine atunci dc mai ai 6. iti tin pumnii sa fie cu noroc luna asta
Paula multumesc de info, eu una nu sunt bautoare de nici un fel de alcool. nu suport. dc beau un pahar de vin ma ia somnu instantaneu sau rad incontinuu, iar a doua zi am o stare de rau de nu ma ridic din pat.
asa k mai bine nu mai beau.
Albumele noastre
roxy_s spune:
bb_yasmi te asteptam sa vii cu II
paula arunca si la noi o berica din aia buna
parca as bea o gura de bere.
ce m-o fi apucat? ieri am baut una si cred ca mai beau si azi una ca face bine la rinichi.
Vreau sa fiu