Aspirante optimiste > 20 ani (474)
Raspunsuri - Pagina 21
bebelu86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PaulaFrida Roxy uite aici niste poze Am inceput a doua folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe TTC Ticker Marriage ticker |
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!
Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
roxy_s spune:
ce par frumos ai
sunteti frumosi si parca si semanati, mie asa mi se pare.
sa vina si
Viitoare mamica de
mandreeac spune:
Bebelu si Paula aveti niste ochi superbi. Paula frumoasa familia ta.
Fetelor eu trebuie sa ma apuc de curatenie si nu am niciun chef. Al meu a varsat azi-noapte un pahar de sampanie si nu va puteti imagina cum e parchetul meu. Dar nu am chef, ma enerveaza ca mi se lipesc papucii asa ca va trebui sa ma apuc. Nu am chef nici sa invat, dar nici sa fac curat. Poate si vremea aceasta e de vina, ca e asa mohorat afara.
Andreea M.
roxy_s spune:
JoAnn acum am vazut ca ai facut fasole, asa repede ati scris ca nici n-am apucat sa citesc ca lumea, acu' recapitulez
si eu vreau sa fac cu ciolan,ce pofta mi-ai facut.
burtica
Viitoare mamica de
IONY_82 spune:
Fetele dragutele multi de la mine
Sherbi offf uratii astia trebuiau sa nu vina,dar luna viitoare ii amenintam si nu vor mai veni
asteptat cu optimism
roxy_s spune:
mandreeac ce sa mai zic eu ca sunt la munca
zici ca sunt la puscarie asa urat mai fac
poate reusesc sa pun si eu niste poze
JoAnn tu in ce zi ti-ai facut testul de sarcina??
Viitoare mamica de
PaulaFrida spune:
Multumim fetelor
Uitati-va la toate pozele,mai sunt inainte de astea pe care le-am pus acum
Am inceput a doua folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe
TTC Ticker
Marriage ticker
danutza2783 spune:
Buna ziua feteleee.
Eu sunt in urma cu 2 ore deoarece acum sunt intr-un fel de concediu prelungit in Portugalia, soooooo.....
Nu am mai scris ca nu avea rost sa schimb localitatea.
la toata lumea
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s mandreeac ce sa mai zic eu ca sunt la munca zici ca sunt la puscarie asa urat mai fac Viitoare mamica de |
Da, ai si tu dreptate! Dar eu tot nu am chef, dar prind curaj. Mai iau cateva guri de cafea, va mai citesc putin si apoi ma apuc de treaba.Pupici
Andreea M.