Aspirante optimiste > 20 ani (474)
Raspunsuri - Pagina 13
roxy_s spune:
neata fetele
paula eu am mancat tot, nu am mai lasat nimic la nimeni, asa ca cine intra dupa mine nema papa
madutza foarte nasol ca ai avut asa o noapte,poate reusesti sa te odihnesti in cursul zilei.
anca, talida
vas si eu aveam planuri din astea,ma gandeam mai demult cum sa fac sa raman gravi in noiembrie ca sa nas in august dar iti dai seama ca nu iese cum vrem noi.
bb_yasmi ne anunti si pe noi cu testul daca il faci
cosmy te asteptam la taclale, ca ai cam lipsit.
bebelu sus, nu mai dormi, ce inseamna asta? altii muncesc si altii dorm
Vreau sa fiu
roxy_s spune:
bebelu tocmai ma luasem de tine ca dormi de rupi si tu...erai in picioare
sherbi, oana bine ati venit la noi, va doresc sa plecati repede de aici
iony, pe tine te-am uitat, la ce somn am...nu va speriati daca mai scriu si prostii
Vreau sa fiu
JoAnn spune:
prezent la raport, sa traiti
raportez : azi am schimbat data la semnatura, sa traiti
va doresc o zi buna
PS mic dejun delicios
sherbi spune:
neata fete!
si eu la cafelutza, dupa care ma bag la calcat.
deci...o sa mai poposesc ceva timp pe aici. azi mi-a venit nesuferitul. si daca tot m-am hotarat sa-mi fac ceva investigatii, dati-mi si mie o idee de unde sa incep. o listutza cu analize ceva. sau ma duc la ginecolog si ma indruma el?
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
JoAnn spune:
sherbi mergi la ginecolog ,sa iti recomande ce analize
trebuie sa faci.
eu asa am facut
daca era dupa mine faceam analize ,de trebuia sa dau tot sangele
PaulaFrida spune:
Si eu sunt p-aici,caut produse pt par cret,nimic nu se mai gaseste prin magazine pt par cret,ce ma mai enerveaza,erau o gramada,acum nimic,nici la Real nu am gasit si nu prea stiu cu ce sa ma spal pe par si-mi trebuie si balsam leave-in pt tipul meu de par si nu gasesc si e cam enervant sa tot experimentez produse pe parul meu.singurul balsam leave-in pe care l-am gasit era de la Johnsons baby si l-am luat ca nu aveam ce sa i-au simi trebuia,dar nu prea sunt multumita de el.o sa mai caut
Am inceput a doua folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe
TTC Ticker
Marriage ticker
bebelu86 spune:
Roxy eram treaza de mult dar am avut discutii cu al meu si de aia am intrat abia acu
Joann pt semnatura si sa o ti asa pana la 40
Serbi imi pare rau pt z1 dar e o noua luna de incercari. du=te la doc si iti va da el tot ce trebuie sa faci
Paula stiu cum e cu paru. pe mine m-a mancat in posterior sa imi fac paru permanent si l-am nenorocit de tot nu sta sub nici o forma. nu ca inainte statea. dar acu chiar k nu mai sta. zici k e matura. azi vreau sa ma duc sa ma tund, dar nu stiu unde
bine ati venit fetelee nou venit si sa sedeti cat mai putin pe la noi
azi vin pantofii cu gecuta abia astept
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!
Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
sherbi spune:
si acum sa va stresez. recomandati-mi un medic bun! eu merg in bucuresti la un medic, insa nu sunt convinsa ca e cea mai buna alegere. plus de asta, am o stare de disconfort pe care mi-o transmit asistentele care imi dau senzatia ca le este teama de el. ma controleaza de guma de mestecat, s-o arunc inainte de a intra in cabinet, ma avertizeaza pana vine medicul sa am raspunsurile pregatite la un nr. de intrebari ce urmeaza sa le puna medicul si imi fac semn cu ochiul daca li se pare ca pun intrebari prea multe.
asa ca as dori o recomandare.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
bebelu86 spune:
sherbi asta nu am auzit=o niciodata. zici k esti la scoala. sau cum eram la antrenamente sa nu avem guma in gura k la efort puteam k o inghitim si sa ne inecam cu ea.
dar la gine?
poti incerca la elias, eu sunt la Rotaru OCtavian. e un tip pe la 30 si ceva de ani, care iti explica tot ce nu intelegi sau ai nevoie, e calm, si isi face datoria de medic asa cum trebuie.
La Elias sunt mai multi medici buni, la Filantropia, la Municipal.
DIn partea mea nu iti recomand Polizu deloc. am trecut prin niste chestii urate rau acolo si nu mai calc in viata mea.
acu tu alegi unde vrei sa mergi
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!
Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cos_minutza spune:
Neatza
Paula multumim ca ne hranesti in fiecare dimineata
Mai las si eu papica daca tot a mancat Roxi tot
oanab04 bine ai venit si sedere cat mai scurta,despre medici nu stiu ce s-ati zic ca nu sunt din Bucuresti,insa Tutunaru e renumit in fertilitate
Madutza imi pare rau ca te-a durut falca si nu te-ai putut odihni
Vas super,ati fost cu cortul cu bebe dupa voi
Bebelu ti-a trecut supararea da?Sa na pui pozici cu noile achizitii
Sherbi imi pare rau pt z1,priveste-o ca pe un nou inceput,o noua sansaAnalize cred ca medicul e cel mai in masura sa-ti zica ce sa faci
Talida,Anca,Yoni
Joann felicitari pt semnatura,tot asa inainte pana la 40
Va pe toate si va doresc o zi minunata!!!!
Cosmi