Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabu_dk

Citat:
citat din mesajul lui danaisa20

Crina ai folosit aparatul? Astazi l-am primit si eu, dar am vazut ca se recomanda de la 14-16 saptamani in sus.

Bineinteles ca eu, totusi, am incercat si ...nimic
nici un fasait nu se aude, nimic.
spune-mi tu daca ai reusit ca poate ma linistesc si mai am rabdare vreo 3 saptamani...

danaisa20 12+

Eu sunt paranoia din fire, asa ca l-am intrebat pe doctor cand pot sa folosesc si eu acasa aparatul Doppler pe care mi l-a cumparat sotu'. Si doctorul mi-a zis ca nu e asa de usor, si nu e.
Insa sotisorul meu asculta acolo in burtica si se aude bebe cum face tumbe si cum se joaca...

Incearca asta. Pe mine ma linisteste total cand imi spune sotu' ca bebe joaca rugby in burtica la mine.

Sabina 17+

aaa, paranoia e mama mea...
mercic sabu. imediat ce intra sotul in casa il trec la ascultat, dar totusi nu o fi prea devreme la aproape 13 saptamani? tu cand ai inceput?

daca il aude sotul ma linistesc! m-ai mai calmat...

danaisa20 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Salut

Vai ce mult ati scris de ieri!!!!!
Vroiam sa zic mai multe lucruri, pe unele le-am uitat insa zic ce mi-a ramas:

Office bine ai venit Sa ai o sarcina frumoasa pana la termen si fara probleme!

Cred ca mai vroiam sa felicit dar nu mai stiu pe cine asa ca oricum va felicit pe toate!!!

In legatura cu numele, nasii nu se baga la noi, iar ca nasi vom avea pe cei de la cununie...

Azi am constatat in sfarsit ca sanii mei intr-adevar s-au schimbat (pana acum observau doar cei din jurul meu, nu stiu cum ); iar in legatura cu burtica este vizibila si dimineata insa dupa-masa parca se mareste

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------

15+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Va Noapte buna

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------

15+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Citat:
aaa, paranoia e mama mea...
mercic sabu. imediat ce intra sotul in casa il trec la ascultat, dar totusi nu o fi prea devreme la aproape 13 saptamani? tu cand ai inceput?

daca il aude sotul ma linistesc! m-ai mai calmat...

danaisa20 12+

Hehehehe, sotul meu a inceput la 7 saptamani dupa primul eco al lui bebe... Insa nu se auzea nimic concludent la 7 saptamani cu 6 cm in lungime...

Prima oara cand a inceput sotu' sa distinga intre bebe si intestinele mele a fost la 11 saptamani, cand sotul dupa o partida de ascultat mi-a zis "Se aude ca in piscina, multa miscare. Si sunt unele sunete ca si cum te-ai juca cu o bula de aer in apa"... Si atunci am stiut ca vb de bebe, ca eu sunt cea toata ziua pe net sa caut cum se aude, ce se intampla...

PS - Vezi sa il pui sa asculte cam la 2-3 degete sub linia buricului... Acolo se auzea la noi cel mai bine pana in sapt 15. Acuma suntem la buric.

Sabina 17+

Mergi la inceput

mercic de informatie sabina. peste o jumatate de ora incepem si noi operatiunea...te anunt ce descriere imi face sotulica!

ca pt mine a fost TACERE TOTALA!

ps: bebele tau la 7 sapt avea 6 cm? ca al meu la 9 sapt avea 2.5 cm si abia acum la 12 are 6 cm...

danaisa20 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabu_dk

Printre hainute (pe care le-am prins la oferta de 75% reducere), mi-am cumparat si asta http://www.jojomamanbebe.co.uk/detailfash.php?type=FASH&code=B6299&proddesc=Multi-Purpose+Body+Support+Pillow&supercategory=&branch=&wcategory=&catdesc=&treecode=TRE00009 . Pe mine ma cam doare spatele de la dormit pe-o parte, insa numa pe partea stanga pot sa dorm...

Sabina 17+

Si este utila pernuta? Din prezentare asa pare.
Eu dorm numai pe-o parte, cu un picior intins si unul indoit, ceea ce ma face sa ma sprijin si pe burtica. Pina in prezent nu am avut vreo durere sau vreo jena dar sigur-sigur nu e ok...
Am incercat diverse pozitii (de dormit) si nu reusesc sa-mi pierd naravul de-a dormi asa, de aia ma gindesc serios la solutia cu perna. Plus, ca o sa fie utila si mai incolo in sarcina, right?

-------------------------------------
cu burticuta bleo de 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Cit despre kg luate, eu am ajuns in total la 3,5. Daca la inceput ma ingrijoram ca nu ma ingras, acum, de cind am scapat de greturi, recuperez cu succesuri
Am citit asa:
in Trim I se iau intre 1-2 kg.
in Trim II se iau cele mai multe, in medie 6 kg
in Trim III in medie 5 Kg.

Deocamdata sunt in grafic. Si desi am 3 luni jumate, deja mi se vede burtica si de sub haine. E in stadiul ala... dulce, cind e rotunjoara Port agatata de cureaua la ceas o fundita cu rosu, impotriva deochiului. Vorbesc serios

-------------------------------------
cu burticuta bleo de 16+

Mergi la inceput

am reusit sabina!
pai tontomaca de mine, normal ca nu auzeam nimic, ca nu luasem plasticul de pe baterie..., asa ca nu facea contact...
dar l-am auzit asa cum ziceai ca un clipocit in apa si pe fundal se auzea si inimioara batand repede repede
doar in partea dreapta se auzea asa , deci acolo era
ce minune...

danaisa20 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:

Crina ai folosit aparatul? Astazi l-am primit si eu, dar am vazut ca se recomanda de la 14-16 saptamani in sus.

Bineinteles ca eu, totusi, am incercat si ...nimic
nici un fasait nu se aude, nimic.
spune-mi tu daca ai reusit ca poate ma linistesc si mai am rabdare vreo 3 saptamani...

danaisa20 12+

Binenteles ca ieri cand l-am primit mi-a aratat si cum se foloseste si da am auzit inimioara lui bebe. E mult mai frumos sentimentul decat sa-l auzi pe calculatorul doctoritei. Mai ai si tu un picut de rabdare.

16+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

heeeei si eu vreau de-asta! De unde l-ati luat? Comandat de pe internet sau se gaseste la vreun magazin! Sunt depasita de tehnica asta!

Cristina 15+

Mergi la inceput