Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Kiti am vazut si pentru bebelini o multime de lucruri frumoase, insa singura retinere pe care o am vis a vis de shoppingul online in general este ca daca diferenta de pret nu este consistenta prefer sa merg aici sa iau. De ex rochii lungi de vara la 300 de lei gasesc si aici la Zara si la Benetton, arata super bine si nu ma costa si transportul.

Mari tare bine iti sta cu semnatura noua..

Klarisse graviduta 14+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Stiu, si eu gandesc la fel, dar vara trecut ai-am luat lui Vladut tricouri de bumbac cu 1 euro bucata, trening de bumbac cu 7 euro, eu mi-am luat rochite cu 4-5 euro... De aia zic ca renteaza doar la reduceri. Acum sunt inca la preturi comparabile cu ce gasesti la noi in magazine si nu merita.

Kiti, 14+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Vis-a-vis de cumparaturi si de preturi: am vazut multe site-uri cu haine, dar raman fidela mersului in magazin si probatului. chiar am vazut zilele trecute o bluzita de vara super draguta, de calitate mai mult decat acceptabila, la un pret mic: 37 lei. De fapt, nu era doar una, erau mai multe, de culori diferite.
Jeans-ii cu talie joasa sunt buni celor care au doar burta in crestere...la mine nu se poate...m-am latit destul de mult in solduri si mi-a cam crescut ,,posteriorul'' (nu ca ar fi de rau, asa mai arat si eu a om nu a scobitoare)...si inca nu m-am ingrasat..imi pot inchipui ce ma asteapta doar privind femeile din neamul meu
Mariuk 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Crina LA MULTI ANI cu intarziere si felicitari. Nu am mai apucat sa intru pe forum din cauza ca am avut multa treaba la servici, dar acum sunt la zi cu cititul.

Felicitari fetelor care au fost la intalnirile cu bebeii frumosi si jucausi.

La nume pentru bebe noi ne-am gandit la Thomas Alexandru (daca e baiat, inca speram ca va fi baietel), iar daca va fi fetita ne gandeam la Sabrina si inca un nume de sfant. Sa vedem acum ce va fi ... luni merg la morfo-fetala la Iosup care ne va lamuri in privinta sexului copilului.

Zoze, si eu tot asteptam sa citesc vesti de la tine, unde esti? Ce ti-a zis: e tot baietel cum iti spunea instinctul? Cel mai important e sa fi ebine, dar, te rog, intra sa ne spui ce-ai facut.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 14+

Poze Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Chiar, Zoze hai cu vestile alea bune!

Cristina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

LoredanaB, Clabuc va multumesc pentru urari. Sa stiti ca v-am pastrat cate o bucatica de tort.
vorbiti de nume. Noi acum suntem un pic derutati daca nu va fi baietel (bine eu am sa mai sper macar vreo saptamana pana ajung la spuital). Astazi vorbeam cu sotul meu si ne-am gandit la Karina. Mai avem timp sa ne razgandim.
Si eu am probleme cu hainele ca m-am ingrasat destul de mult, vreo 5 kg, dar sincera sa fiu cum nu am voie decat sa stau in pat si ies doar pana la cabinet nu prea ma mai stresez. Oricum deabia astept vremea mai calda sa-mi arunc o rochicioara pe mine si gata.
ZOZE unde te-ai ascuns?

16+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Fug si eu. Ma duc sa cumpar haine de bebeeee!!!!! Dar nu pt noi, pt bebele unor prieteni
Va pup si ne auzim maine.

Kiti, 14+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Crina ai folosit aparatul? Astazi l-am primit si eu, dar am vazut ca se recomanda de la 14-16 saptamani in sus.

Bineinteles ca eu, totusi, am incercat si ...nimic
nici un fasait nu se aude, nimic.
spune-mi tu daca ai reusit ca poate ma linistesc si mai am rabdare vreo 3 saptamani...

danaisa20 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Si poate ne da Sabina si niste adrese, sa ne clatim ochii macar, vorba ta Office

Eu cele mai multe chestii le-am cumparat de aici: http://www.jojomamanbebe.co.uk/ . Printre hainute (pe care le-am prins la oferta de 75% reducere), mi-am cumparat si asta http://www.jojomamanbebe.co.uk/detailfash.php?type=FASH&code=B6299&proddesc=Multi-Purpose+Body+Support+Pillow&supercategory=&branch=&wcategory=&catdesc=&treecode=TRE00009 . Pe mine ma cam doare spatele de la dormit pe-o parte, insa numa pe partea stanga pot sa dorm...

Sabina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaisa20

Crina ai folosit aparatul? Astazi l-am primit si eu, dar am vazut ca se recomanda de la 14-16 saptamani in sus.

Bineinteles ca eu, totusi, am incercat si ...nimic
nici un fasait nu se aude, nimic.
spune-mi tu daca ai reusit ca poate ma linistesc si mai am rabdare vreo 3 saptamani...

danaisa20 12+

Eu sunt paranoia din fire, asa ca l-am intrebat pe doctor cand pot sa folosesc si eu acasa aparatul Doppler pe care mi l-a cumparat sotu'. Si doctorul mi-a zis ca nu e asa de usor, si nu e.
Insa sotisorul meu asculta acolo in burtica si se aude bebe cum face tumbe si cum se joaca...

Incearca asta. Pe mine ma linisteste total cand imi spune sotu' ca bebe joaca rugby in burtica la mine.

Sabina 17+

Mergi la inceput