Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Si noi avem niste nume in minte, insa nu putem sa ne decidem, si am zis cand ne vom intalni pentru prima data cu bebe, la nastere, speram sa ne dam seama ce nume e cel mai potrivit...

Sabina, 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Am reusit sa mai trec putin in vizita pe la voi!
Office bine ai venit in odiseea noastra frumoasa! Iti uram sarcina frumoasa si usoara si un bebe sanatos si mancacios!
Fetelor si eu am aceeasi problema cu numele, nu-mi place nimic parca, citesc liste cu nume si nimic parca nu face click nici pentru fetite nici pentru baietei. Colac peste pupaza, nasa noastra de casatorie s-a si anuntat nasa de botez, si mai vrea si sa dea numele copilului! O cheama Bianca, nu-i bai, dar fratilor pe mine nu ma intreaba nimeni nimic! Sa vedeti ce revolutie fac! Eu vroiam sa aleg pe altcineva nas la copil, pentru ca nu ne intelegem tocmai bine, si acum mi-e jena, ca ea "era" asa de fericita...

Cristina 15+

poti sa ai 2 perechi de nasi daca vrei. nu-i bai

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Noi am decis ca daca e baiat sa-l cheme Radu Stefan (sotul nu prea e de acord cu Stefan, dar eu vreau un sfant ca si Raul Andrei), iar daca e fata Karina Andreea.

Socrela are idei din astea cu numele nasilor....la Raul a facut un mic tam-tam ca de unde mi-a venit numele asta? ca de ce nu-l strigam Andrei?....ca nasii nu au pretentii? Nasii fiind fi-sa mai mare (sora sotului) care tot ea ni i-a bagat pe gat sa-l boteze pe Raul, eu nu vroiam sub nici o forma, ca sunt nasii de cununie si nu prea i-am simtit deloc ca pe niste nasi (parinti spirituali), asa ca vroiam macar niste prieteni de-o seama cu noi. Pentru ca ne-am certat de m-am saturat si zicea ca face atac, cade blocu etc, etc....am inghitit galusca si ei au fost nasii (lucru care il regret si acum). Ca sa nu mai spun ca m-am trezit cu al3lea nume pe certificatul de botez si nici macar nu au avut bunul simt sa ma anunte si pe mine inainte.

Asa ca acum poate sa cada 2 blocuri...nasii vor fii cine vreau eu si nici surprize sa nu mai am

12+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Buna ziua si salutari calde la burtici!
Felicitari tuturor fetelor care au fost la eco! Noi mergem abia martea viitoare. Sunt o egoista pt ca in urma acesteia, sper sa trebuiasca sa ne gindim la nume de fetita. Asta e visul meu secret.
La nume de baiat nu prea am inspiratie. Offf, deocamdata imi place doar Stefan. Desi prescurtarea Fane pe care ar putea-o primi, nu-mi place cum suna. Ar fi si Alexandru dar unde ma intorc numai de bebelusi Alexandru aud in ultima vreme. In schimb pt fetite… eee, aici stiu vreo 3 nume care imi plac si nici nu m-am concentrat prea mult: Maria, Sabina sau Bianca.
Eh, noi sa fim sanatosi, ca in rest rezolvam totul!

-------------------------------------
cu burticuta bleo de 15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

bun venit noilor burtici

referitor nume...eu m-am gandit Diana Elena, dar cine stie...pana la 40 saptamani poate imi vin alte idei

19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sabu_dk

Sa aveti grija ca numele sa fie cat de cat internationale...

Ca sunt niste cazuri pe aici pe la munca la mine, de te crucesti 3 ore la numele unora, si tot nu poti sa il pronunti.

Sabina, 17+

Spre exemplu, numele unui coleg din India este "Har Dik"... No comment. Pe un alt coleg il cheama "Gang Wang". Alt coleg "Ib XXX" (si nu se pronunta Ib :(( ).

Sabina, 17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

In schimb pt fetite… eee, aici stiu vreo 3 nume care imi plac si nici nu m-am concentrat prea mult: Maria, Sabina sau Bianca.

Mie imi place foarte mult numele nepotelei mele: Ilinca. I se potriveste asa de bine. :)

Sabina, 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ce multe nume frumoase ati gasit!
Noi nu mai e cazul sa ne gandim...i-a pus Iustina nume deja din prima luna - Adelina. Si e f. ferma, n-o putem intoarce nicicum. Intr-o zi m-a intrebat: mami, eu cand eram in burta la tine ce nume aveam? Zic: tot Iustina, normal. Ea: pai atunci sa nu-i schimbi nici tu numele Adelinei, ca asa o cheama... Na, daca asa vrea ea, atunci asa sa fie, ca doar e sora-sa! Sa vedeti ce simpatica e seara, pupa burta, ii zice noapte buna...o gadila..

Lora, mami de Iustina si 20+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Daca (sper sa fie asa )va fi baietel, as vrea sa il cheme Cristian Nicolas.
Daca e fetita... habar nu am, nu prea m-am gandit la nume de fetita, dar mai e timp

--------------------------------------------------
In al , sunt in 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Stiu ca pot sa fie 2 perechi de nasi, dar nu asta era ideea! trebuie sa ma mai concentrez sa vad cum pun problema... Nici la mine nasii n-au fost asa zisii "parinti spirituali", deh...

Cristina 15+

Mergi la inceput