Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 10
crina-s spune:
Danaisa gata am citit tot acum si vad ca ai reusit. Ai grija sa nu-ti prinzi pulsul tau. Eu ieri am prins si pulsul meu si inimioara lui bebe. Diferenta e ca inimioara lui bate mult mai rapid decat pulsul tau.
Te pup.
16+
crina cu
crina-s spune:
Danaisa si inca ceva....ai grija sa nu faci exces de folosirea acestui aparat. mie mi-a zis o doctorita sa ascult inimioara copilului cam la 3 zile, nu mai des.
Va urez o noapte frumoasa!
16+
crina cu
office spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andra_b Salut Vai ce mult ati scris de ieri!!!!! Vroiam sa zic mai multe lucruri, pe unele le-am uitat insa zic ce mi-a ramas: Office bine ai venit Sa ai o sarcina frumoasa pana la termen si fara probleme! Cred ca mai vroiam sa felicit dar nu mai stiu pe cine asa ca oricum va felicit pe toate!!! In legatura cu numele, nasii nu se baga la noi, iar ca nasi vom avea pe cei de la cununie... Azi am constatat in sfarsit ca sanii mei intr-adevar s-au schimbat (pana acum observau doar cei din jurul meu, nu stiu cum ); iar in legatura cu burtica este vizibila si dimineata insa dupa-masa parca se mareste Ale ------------------------------ Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit. ----------------------------- 15+ cu bebe mic |
Multumesc frumos si la fel si tie!
TINA, cu 20+ si fetita 2 ani
office spune:
citat din mesajul lui Fistiq Cit despre kg luate, eu am ajuns in total la 3,5. Daca la inceput ma ingrijoram ca nu ma ingras, acum, de cind am scapat de greturi, recuperez cu succesuri Am citit asa: in Trim I se iau intre 1-2 kg. in Trim II se iau cele mai multe, in medie 6 kg in Trim III in medie 5 Kg. Deocamdata sunt in grafic. Si desi am 3 luni jumate, deja mi se vede burtica si de sub haine. E in stadiul ala... dulce, cind e rotunjoara Port agatata de cureaua la ceas o fundita cu rosu, impotriva deochiului. Vorbesc serios ------------------------------------- cu burticuta bleo de 16+ |
Of..toate sunteti fotomodele la greutate!
Fistiq spune:
citat din mesajul lui crina-s Danaisa si inca ceva....ai grija sa nu faci exces de folosirea acestui aparat. mie mi-a zis o doctorita sa ascult inimioara copilului cam la 3 zile, nu mai des. Va urez o noapte frumoasa! 16+ crina cu |
Ti-a explicat doctorita de ce, Crina? Cum functioneaza aparatul asta, asemanator cu tehnologia Doppler?
A, si in prospectul aparatului scrie ceva de genul asta, restrictii sau contraindicatii?
-------------------------------------
cu burticuta bleo de 16+
ayda_m spune:
Buna gravidute!
Incerc sa tin pasul cu cititul dar de scris foarte greu...aveti un spor la scris ...
Crina-s, La multi ani si din partea mea cu intarziere
Bun venit noilor gravidute!Sarcina usoara!
Ce frumos fetele ca puteti auzi inimioara lui bebe, ma bate si pe mine gandul sa-mi iau, la prima sarcina eram disperata, vroiam sa-mi comand dar sotul mereu imi zicea sa stau calma ca bebe e bine si sa astept eco...si nu am mai cumparat...cred ca acum ar rade de mine dc m-ar auzi iar...sa vedem, poate imi iau ca asa mi-e dor de bebe si pana pe 30 e cale lunga...
Va pun si eu pozici cu burtica mea si cu bebelina mea care a implinit 9 luni acum cateva zile...http://family.webshots.com/photo/2902571950106074700BULVim
Va pup!
Ayda15+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
sabu_dk spune:
citat din mesajul lui Fistiq Si este utila pernuta? Din prezentare asa pare. Eu dorm numai pe-o parte, cu un picior intins si unul indoit, ceea ce ma face sa ma sprijin si pe burtica. Pina in prezent nu am avut vreo durere sau vreo jena dar sigur-sigur nu e ok... Am incercat diverse pozitii (de dormit) si nu reusesc sa-mi pierd naravul de-a dormi asa, de aia ma gindesc serios la solutia cu perna. Plus, ca o sa fie utila si mai incolo in sarcina, right? ------------------------------------- cu burticuta bleo de 16+ |
Pentru mine este super super buna perna... Dorm in ea, nemiscata pana dimineata (asta cand nu ma trezesc sa ma duc la baie) si nu ma mai doare spatele, si nici nu imi mai amorteste umarul stang... E super bine...
Si pernuta are ca un fel de sarmulica in ea, de se tine tare asa in pozitia aia... Si din cauza asta, dupa sarcina cica e perfecta pentru alaptare, de o pui in poale . Si dupa ce creste bebe un pic cica pot sa o asez asa: http://www.jojomamanbebe.co.uk/img/pic/swatches/b6299.htm
PS - Pana sa imi vina perna, eu il "vanam" pe sotior si cum il prindeam ca doarme ba cu fata in sus, ba cu spatele la mine, imi lipeam spatele de el si imi lasam greutatea peste el. Astfel, eu inca eram pe o parte, insa nu mai trebuia sa fiu incordata ca sa imi mentin echilibrul.
Sabina 17+
office spune:
citat din mesajul lui ayda_m Buna gravidute! Incerc sa tin pasul cu cititul dar de scris foarte greu...aveti un spor la scris ... Crina-s, La multi ani si din partea mea cu intarziere Bun venit noilor gravidute!Sarcina usoara! Ce frumos fetele ca puteti auzi inimioara lui bebe, ma bate si pe mine gandul sa-mi iau, la prima sarcina eram disperata, vroiam sa-mi comand dar sotul mereu imi zicea sa stau calma ca bebe e bine si sa astept eco...si nu am mai cumparat...cred ca acum ar rade de mine dc m-ar auzi iar...sa vedem, poate imi iau ca asa mi-e dor de bebe si pana pe 30 e cale lunga... Va pun si eu pozici cu burtica mea si cu bebelina mea care a implinit 9 luni acum cateva zile...http://family.webshots.com/photo/2902571950106074700BULVim Va pup! Ayda15+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009) poze noi www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici |
Sa-ti traiasca bebelina! OAU! Trebuie sa ma minunez! ce repede ai ramas insarcinata cu al doilea copil...
sabu_dk spune:
citat din mesajul lui danaisa20 am reusit sabina! pai tontomaca de mine, normal ca nu auzeam nimic, ca nu luasem plasticul de pe baterie..., asa ca nu facea contact... dar l-am auzit asa cum ziceai ca un clipocit in apa si pe fundal se auzea si inimioara batand repede repede doar in partea dreapta se auzea asa , deci acolo era ce minune... danaisa20 12+ |
Ma bucur mult!!! Bravos!
Da' cred ca toate suntem un pic luate cand suntem gravide. Pe mine m-au batut adidasul stang 2 zile pana sa imi dau seama ca eu ca tolomaca nu am scos toata hartia pe care o bagasera astia de la magazin in ei... Asa ca adidasul meu stang era cu 2 nr mai mic decat dreptul pe interior. Cum ar spune sotul meu "D'ohhhhhh"
Sabina 17+