Carnet vaccinari gasit,_Laura,_Otopeni
Imi cer anticipat scuze daca topicul nu se potriveste acestui subforum.
Am gasit, ceva mai devreme, in zona B-dul Aviatorilor-Piata Charles de Gaulle, carnetul de vaccinari al unei fetite nascute in 10.04.2010 ( ).
Dupa google, si daca nu o fi doar o potiveala de nume, mama fetitei, Laura (numele sau de familie am retineri in a-l scrie la liber) are conturi pe netlog, hi5, Facebook. Ceea ce nu-i foloseste :), intrucit eu n-am si nici nu-mi fac, asa ca nu pot intra in legatura cu ea pe aceasta cale.
Sugestii?
Raspunsuri
abramburika spune:
Ti-am trimis PM.
Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea aceasta si fiecare mamica il are.
desprecopii spune:
ce lume mica e totusi ...
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
iileana spune:
Abramburika, ti-am raspuns. (te anunt pentru ca probabil PM-ul merge si la tine ca si la mine, adica nu ma mai anunta neam cind primesc ceva. Functioneaza ca soneria aceea sub care era un afis: nu sunati, ies eu din cind in cind :)))))
Mirela, Abramburika s-a oferit sa ia ea legatura pe FB cu mamica (in caz ca e ea) si ii va da adresa mea de mail si p-orma mai vedem cum facem.
Ar fi fost simpatic daca mama era user DC :). Dar, mai stii?, poate chiar e!
abramburika spune:
Ok, am trimis mesaj pe FB.
Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea aceasta si fiecare mamica il are.
desprecopii spune:
apropo - www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">exista si DC pe facebook.
desprecopii spune:
iileana, sistemul trimite automat un email cand se trimite un pm insa am descoperit ca de multe ori acel email ajunge in trash sau e oprit de sisteme antispam. - deci daca il gasesti in spam si ii dai safe adress va veni in inbox.
abramburika spune:
ileana - acum mi-a venit ideea: daca mamica este si pe DC, intreaba eventual la odiseea de martie-aprilie 2010, de unde ar apartine fetita ei. Poate nu o fi activa, dar citeste sau tine legatura cu cineva de pe-acolo si o poate anunta.
iileana spune:
Topicul poate fi inchis/mutat/sters, pentru ca deja nu mai e de actualitate.
Nu, din pacate nu am intrat in legatura cu mama, dar, pentru ca intre timp fetita a facut BCG-ul (vad ca se face intre 4 si 7 zile - ori fetita a implinit, chiar azi, virsta de 7 zile :)), cu siguranta ca problema carnetului s-a rezolvat in vre-un fel. (in carnetul care-i la mine nu era "stampilat" decit vaccinul antihepatita-b, care se face dupa nastere).
Asta e.
iileana spune:
Sa consemnez si happy-end-u':
In dimineata asta m-am intilnit cu tatal fetitei, i-am predat :) carnetul de vaccinari, (ceea ce l-a bucurat mai ales pentru ca, desigur!!! :))))), chiar el il pierduse, zapacit cu atitea acte :), asa ca va ajunge la micuta posesoare .
(Nu, nu era prea tirziu, vaccinul de 4-7 zile (despre care credeam eu ca a "fortat" rezolvarea problemei) nu se mai face.)
Abramburika, o rezolvaram si pe asta!