**Zmeurici de iulie-august 2009 (37)**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Monica,felicitari pt. primii pasi!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am revenit doar acum.
Mama e afara cu Edi, eu l-am culcat pe marco....tot in schimburi o tinem:unul d\se trezeste altul se culca, la fel si cu mancarea. as capia cu amandoi acasa.

Pooh la cat mai multi ani fericit impreuna. 10 ani. noi facem 4 in august.
elenada super a luat in greutate ana Maria, ii prieteste cura cu lacatate, vorba ta. Si Matei e ok, ai 2 copii reusiti.
Monica felicitari pt. primi pasi...el e primul umblator din tufa.
Flosideea felicitari pt. dintele nr.8 si pt. progrese!

Edi se ridica si el in patut si cu mersul in 4 labe tot incearca, dar el e fan de mers pe 2 picioare. asa ca il purtam cu hamul si cu fularul mai des, caci hamul il cam irita sub brat.

pe cand credeam ca scriu mai mult...m-a sunat prietena mea, fina si merg cu ea in mall la o .

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna fetele!!!
Profit de ocazie ca doarme Albert si va mai scriu si eu cate ceva.
Am fost azi cu el la Carrefour si la intoarcere am venit pe jos ca era cald si frumos si ne-am mai plimbat si noi,la prins soarele pe maini si pe fata,inca nu am inceput sa-l dau cu crema ptr protectie solara,ca la 17 gr am zis eu ca nu are asa putere soarele.
Monica felicitari ptr primii pasi a lui Denis din tufa.
Pooh felicitari ptr cei 10 ani de casnicie!!!!!
Giova ma bucur ca a ajuns finuta cu bine la
destinatie.
Badurox foarte frumoasa Iris,abia astept asa ajungem si noi in vara in delta,in fiecare an mergem,voi in ce loc ati fost?
Flodiseea sa stii ca si mie multa lume imi da sfaturi cu privire la copilul meu,ca sa-i dau sa manance ce mancam si noi si multe altele,dar pur si simplu ii ignor si fac ce cred eu ca e mai bine pentru copilul meu.

Va atasez niste poze,marea majoritate facute ieri in parc:http://family.webshots.com/album/577387376sLdrSx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ziua buna si de la mine!
N-am mai apucat sa citesc nik in ultimele zile. Mi-au iesit okii de la dintii de sus (si kre ka si fo 5 fire de par alb ).De la 6 luni ne chinuim, atunci doctora baga mana in foc ca vin si ciu-ciu. Acum o coborat bine de tot incisivul dr sus(eu ma juram ca iasa st primul). Sigur face poc azi-maine.Da Doamne! Ieri mai avema un pic si ma tooot duceam.S-a dus soarele pana am iesit afara, ca se plangacea si ba la tzitza, ba in pat, ba una ba alta.Mi-a facut paru cret pana am imbracat-o.Pe de alta parte mi-e frica de mor dupa patania Giovei cu primit cadou o bucata de gingiuta de la Edisor. Eu cred ca dadeam coltu' daca eram in locul tau
Pogos, Unguras,Bely,Chance, Michelle LA MULTI ANI!!!mamicilor si sa fiti sanatoase, iubite si sa aveti impliniri muuulte!
Pooh La Cat Mai Multi Ani impreuna, mereu indragostiti si iubareti, sanatosi si senini!
Monica felicitari pt primii pasi!
Eu am ramas in urma cu niste raspunsuri
Mqqm a mea are pe cine semana cu iartulTare dulce e Pepi, un frumos!
Alinutzace frumos ai scris despre pupeta mea!Dar sa stii ca nu are cum sa vina Ericelu' in urma ei, pt ca Ericelu tau e mai mare cu 10 zile dc o spuneam pe-a dreapta si apai e barbatul, noh, capu'Acum pe bune, pt tine categoric Ericelu e unicul, fata mea oricat de frumi ar fi si oricate chestii face deja sau se anunta ca vor fi...nu are cheita de la inimioara ta asa cum Ericelu o are, exact cum pt mine a mea e cea mai cea ca e a measi Ericelu' e cel mai cel pt tineDar si pt soacra-sa e foarte foarte frumos, un dulcios ce sa maiImi place ca te-a mostenit bine la okisori, o sa bage in boala fetiliMi-am adus aminte cand veneam amandoua de la ecografiioripilate, SFeizate mai bine zis si uite ce mandreate au iesit totusiTu ai fost cea care m-ai asigurat ca nu mi-s sarita total, ca mai vedea si altcineva ce vedeam euSi tot vorbind pe-a dreapta, la cum sunt progeniturile noastre, dc ar fi sa fie o chestie de incruscreala intre noi, la ce stil au amandoi, cred ca ar cadea ziduri, ar zbura chestii pe feresti...ca am eu impresia ca sunt la fel de smecheri si de nazdravani...nu s-ar lasa nici unul mai prejos, curat batalie!dar si ce pasioneI-am vizualizat dejaLegat de PCOS bine macar ca stii ce ai, ca si asta pana prinzi un dr bun sa diagnosticheze, te-apuca jalea. De ce nu incerci sa mananci dupa Monti, care are retete bazate pe indici glicemici scazuti?
Moniland cand spuneam ca esti in faza de negare, ma refeream ca dap!se anunta vremuri si mai si , trebuind sa fim si mai geana pe zmeure odata ce incep sa se locomotezeA mea nu mere de-a busilea, dar sare pe fundulet, si incearca sa se tarasca pe el
Tanimi sanatate!
Am mai vazut poze cu BBlaci de Romanitza, Bely, gemenasi de Elenada, burtica si zmeurica de Ayda....mi-au placut enorm toate pozicile si protagonistii.
Mie mi-au venit superbii, adica rusii si am niste belele ca dupa ei am inceput sa sangerez mai aiurea...am eliminat cheaguri muuulte.Momentan nu prea am ce face, decat sa ma monitorizez.On topic, zmeurica s-a tinut de tzitza pe toata perioada mai abitir ca nainte, daca se mai poate mai mult decat era deja atasata. Parca nu am fost la fel de productiva, partea nasparlie e ca in perioada sangerarilor de dupa menstra, eu am fost destul de slabita, cu ameteli ca in primele luni de dupa nastere.
Mi-au intrat si banii, eh cu decizia fu alta poveasta ca la tel mi-au spus sa merg dupe ea, sa fac cerere, dar au trimis-o pana la urma la o luna distanta de la emitere.
Si ca tot am vb de bani am cheltuit ca spartii, iar i-am innoit gardiropu' ghindei, ca sezonu' si cresterile ca din apa o cer.Am o ciupercuta Eu parca-parca am mai dat ceva jos, da' burta e nedecimata, bine merci la locul ei, motata si ticaloasa, parca-mi face in ciuda
In rest suntem bine, crestem, papam povesti pe paine, de ma doare gura...cantam, deja i-am scos tot felu' de catece in functie de galeria pe care i-o fac, mi-am gresit cariera...compun mai ceva ca micul Mozart...Moga. Maine merem la dr sa vedem cand facem vaccinul luna asta, offfff.Gata, ca deja am reclamatii
Va pupacim si va dorim zile insorite si cu zmeurelele mai ales sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

intru putin sa va las ceva pozici si revin maine la cafea!sunt rupta de somn!va

http://s607.photobucket.com/albums/tt156/flosideea/botez%20Iustinut%2010%20apr/

http://s607.photobucket.com/albums/tt156/flosideea/Denis%208%20luni/

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badurox spune:

hop si moi! sper ca mai des de aici incolo, ca mi-am propus sa-mi fac si eu program, dk fiica-mea tot si-a facut unul si adoarme mai devreme; vreau sa spun ca e super sa se culce copchilu la ora 11 (a mea se culca la 1-2 noaptea, dar vad ca vacanta i-a priit si adoarme mai devreme)
elenada, dienutza; mergem in delta cam de 2 ori pe an, pentru ca suntem innebuniti dupa pescuit si stam la niste prieteni care au o pensiune pe langa Chilia Veche; recomand cu caldura o cura de aer curat si de natura oricui simte ca are nevoie; se spune ca delta e cam scumpa, mai scumpa decat muntele si marea, si cam asa e din cauza transportului care costa f mult, dar merita fiecare banut cheltuit. a, si sa nu uit: albertelul superb, o sa ti-l fure fetele!
flosideea ce figura si soacra-ta! tare-si mai da toata lumea cu parerea, ca tare usor este cand nu e vb de copilul tau! cand e copilasul tau, se schimba datele problemei; mie imi vine sa le strang de gat pe toate babele astea bagacioase (scuze dk ofensez).

sa va spun ce-am patit in vacanta: fiind Pastele, au mai venit si altii in afara de noi la pensiunea respectiva, intre care o familie in care erau 2 doamne: una medic de familie si una asistenta cica la o maternitate la tulcea; eu cand am auzit, le-am lasat bucuroasa sa aiba grija de fata mea, abia ma mai relaxam si eu; bun, toate bune si frumoase, doamnele dragute, iris cumintica, ideal, ce sa mai; se scoate mielul pastrama, frigaruile, se face gratarul si acuma stateam la masa, iar fetita mea in bratele doamnei asistente; eu nici macar nu mi-am pus problema ca i-ar putea da fetii sa manance ceva ce nu trebuie, mai ales ca vazuse la mine cam ce-i dadeam sa ; din intamplare, ma uit la ele si cand colo, iris a mea sugea o bucata sanatoasa de muratura, bineinteles ca-i placea si tragea cu putere din felia de gogonica; am sarit ca arsa, cred ca m-am facut verde imediat la culoare si o intreb: "cum ii dati, doamna, muratura? n-are voie sare!" la care ea, indignata: "pai de ce sa n-aiba voie?"; n-am stat sa-i explic eu acum de ce n-are voie sarat, ca m-am gandit ca ar trebui sa stie; trist este ca si ailalta, care era medic de familie in constanta i-a luat apararea si mi-a spus ca ar trebui sa-i dau copilului voie sa incerce si dk-i place, sa-i dau sa manance; ei poftim, cica sa ai incredere in sfaturile lor, cica te duci la medic ca esti bolnav si uite peste cine dai!! am fost oripilata de ce-am putut sa constat atunci, asa ca grija mare de la cine luam sfaturi!!!
monica felicitari pentru primii pasi! sa fie intr-un ceas bun!
ma duc si eu la culcare, vad ca afara s-a apucat de plouat.... deci e vreme de somn; noapte buna si pupici multi

DN 22.10.1984
cum s-a nascut minunea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143845

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Eu tot cu vesti proaste vin.
Am luat rezultatul analizelor. Dupa cum ma asteptam, stafilococ auriu. Doar ca la Zinnat e partial sensibil. Am vb cu dr, maine mergem la spital sa ii puna flexula pt Gentamicina, la care e sensibil microbul. Sa vedem maine cum o sa decurga lucrurile

vally abia acum am citit ca plecati in Spania. Ce fain!!!! Unde o sa stati? Mergeti in vacanta sau in vizita?

flosideea f frumoase pozele!! Si ce dintat am vazut
Uof, ce socroshenie ai si tu... Poti sa ii zici ca zicala "Gras si frumos" despre bebe nu mai e buna, ca nu se mai indoapa bebele cu mancare de la 3 luni. Daca bebe e mai "silueta" nu inseamna ca nu e sanatos. Si mie imi zicea soacra long time ago sa i-o las pe Bia ca ea o sa o hraneasca cu lapte de vaca si cu supa [avea 2-3 luni atunci]

badurox multam! Sper sa scapam! Tu parca ziceai ca ati avut de furca cu stafilococul, nu?
E o dulce Iris

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Avem poze noi aici si aici
Si filmulete
www.youtube.com/watch?v=NYzYDhIjM0s" target="_blank">video 1
www.youtube.com/watch?v=EKZqyReuX7k" target="_blank">video 2
www.youtube.com/watch?v=0fKPhnWle5U" target="_blank">video 3
www.youtube.com/watch?v=pdL6erYwuwU" target="_blank">video 4

Merg la ca maine o sa am zi lunga, presimt. Si au mai anuntat si ploai... O sa fie vesel sa merg cu carutul prin ploaie ...

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

ce frumusele sunt si Bia si Iris, sa creasca mari si sanatoase!
Badurox chiar de ce nu e voie sare la bebelusi? Si mie mi-a scris mare ca fara sare fara zahar, dar nu am cercetat de ce si chiar ma intrebam zilele astea ca oare care e motivul?
Oricum, muraturile is extrem de sarate, hehe, nu ca un pic sarate, nasol!

lucilau cum ii citesti tu pupei, nu trage de carti? Eu cand ii citesc din astea cartonate le ia si le zapaceste.. e ok, dar am apucat sa ii povestesc dintr-una cu foile normale si a si smotocit unele. Plus ca pe una a rupt-o un pic.. intr-o secunda de nu am apucat sa reactionez. Si Dari se bucura tare cand vede crtuliile si incepe sa scoata sunete ciudate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

www.homemade-baby-food-recipes.com/iron-supplements-for-infants.html" target="_blank">despre fier
am gasit si despre sare, pot aparea probleme renale.. ca si la adulti de altfel.
pana la 1 gr sare pe zi e ok.

Mergi la inceput