Unde depunem economiile?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

era vanguard care oferea sa cumperi si sa vinzi actiuni. Te duci...te inregistrezi....si casti si tu ochii cu 1000 euro in buzunar.
mai pierzi...mai cistigi...la 80 ani tot acolo ajungi.

Mergi la inceput

deci asa...daca vine guestus si va spune sa luati actiuni unul nu se baga si daca se discuta despre asigurari la banca religiilor cu un cistig de -50% atunci juma de forum se inghesuie.

da ma bazez pe cele 7 pacate dintre care unul e lacomia asa ca am metode speciale sa va atrag

uite aici iau la plezneala actiunile la SIF 5
http://bvb.ro/ListedCompanies/SecurityDetail.aspx?s=SIF5

cine a bagat banii in SIF 5 anul trecut in vara are azi dublul lor. nici camatarii aia periculosi nu cistiga asa bine.

ce ziceti? nu sinteti convinsi ca se poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

In ultimii ani nu prea au mers actiunile la bursa, deact daca ai avut un pont si ai stiut care vor fi in crestere.

Mergi la inceput

Ce pont domle vorbesti tu aici?

Ti-am pus 3 firme care stau pe site la bvb. uite...de acum un an pina azi e dublu. ce vrei mai mult de atit? banca transilvania, petrol si gaze..blabla. Tu nu vezi ce vad si yo sau ce vorbim aici? uite...spune ce intelegi tu din graficele de mai jos?

http://bvb.ro/ListedCompanies/SecurityDetail.aspx?s=OIL
http://bvb.ro/ListedCompanies/SecurityDetail.aspx?s=SNP
http://bvb.ro/ListedCompanies/SecurityDetail.aspx?s=TLV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Sa joci la bursa e f palpitant.

Ce spui tu Guestus e perfect adevarat, SIF-urile 5 s-au dublat de anul trecut. Alte actiuni au mers chiar mai bine.
nu trebuia sa ai info din interior, putei cumpara la gramada.

Ce NU spui este ca acum DOI ani actiunile SIF 5 au scazut cu 92%!!!
Nu am scapat nici o virgula cu atat au scazut.

Si dupa ce m-am jucat eu frumos vre-o 3 ani pe bursa intr-o crestere destul de frumusica si am investit bani din ce in ce mai multi, am pierdut 92% din suma.
Vorba unui coleg, zi ca ai pierdut tot si ai scapat de grija.

Da, anul urmator au mai crescut, SIF-urile 5 nu dublu ci de aproape 6 ori!!!!

Daca nu-ti pasa prea tare de bani, ai timp sa astepti sa ajunga iar la valori bune bursa, nu suferi cu inima atunci bursa e locul potrivit.

Eu ma orientez spre depozite rezonabile la banci sigure. Emotiile au fost cam tari pt mine.

Mergi la inceput

domle...pai mai creste...mai scade...acu 2 ani a fost ceva special si d"aia a cazut tot.
si nu mergi cu banii copiilor de lapte sau cu bani imprumutati de la camatari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Despre CEC, ce stiti ? Percep comisioane la fel ca BCR ? Sau sunt mai de bun simt ?

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Eu am un depozit la CEC, nu platesc comision de retragere la data scadenta (altfel 0.5% dar se poate evita prin transfer bancar in alt cont daca ii vrei mutati si costa doar vreo doua sute de mii de lei vechi maxim), nu platesc impozit la dobanda si primesc 9% la un termen de 6 luni. Anul trecut la BankPost la aceeasi suma primeam 18% ca aveau nevoie de fonduri pt credite probabil, acum insa au scazut sub 10 mai peste tot, difera in functie de suma depusa si termen.
Am mutat banii de cateva ori intre CEC si Bank Post si la ambele s-a efectuat transferul in ziua de dupa depunerea cererii de transfer, comisionul de transfer cum am spus mic la ambele, la Bank Post am putut negocia dobanda la un moment dat, la Cec nu, cu toate astea am ales acum din nou Cec desi BankPostul mi-a oferit cu un procent mai mult la acelasi termen, cred ca am mai multa incredere in ei.

Apropo de actiuni Google sau/si Apple. Are cineva asa ceva? Poate ne povestiti si noua mai multe despre.
Multumesc.

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput