Unde depunem economiile?
Buna
E o mare problema pt noi care prin prisma profesiilor nu avem nici o tangenta cu lumea financiara si nici prieteni care sa lucreze in domeniu.
Am strans niste bani pe care ii depuneam lunar pe un card de ING. Intrand intr-o banca BCR am aflat ca se pot depune banii la ei in "unitati de fond" cu o dobanda mult peste piata adica peste 11%. Problema e ca nu stiu cat sunt de sigure aceste unitati. Merita sa investim in asa ceva? Sau ce alte variante exista? Voi unde depuneti economiile?
O zi buna
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
Raspunsuri
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul Buna E o mare problema pt noi care prin prisma profesiilor nu avem nici o tangenta cu lumea financiara si nici prieteni care sa lucreze in domeniu. Am strans niste bani pe care ii depuneam lunar pe un card de ING. Intrand intr-o banca BCR am aflat ca se pot depune banii la ei in "unitati de fond" cu o dobanda mult peste piata adica peste 11%. Problema e ca nu stiu cat sunt de sigure aceste unitati. Merita sa investim in asa ceva? Sau ce alte variante exista? Voi unde depuneti economiile? O zi buna Ani de Stefana (23.01.2008) ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii |
puisorule...iti spun yo ce sa faci daca ai bani extra. cumpara actiuni la niste firme. asa iti faci activitate ...ai ce urmari zilnic..nu te plictisesti.
puisorul spune:
Capcaunule, ai dreptate . Am tot strans bani albi pt zile negre. Pana acum ne-a cam ocolit criza dar se strange latul si la noi.
Guestus, asa ar vrea huzbandul . Au astia de la BCR o dobanda de peste 40% la plasarea economiilor pe bursa
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
blackpanterro spune:
Cumpara actiuni la Google si Apple, noi asa o sa facem cand crestem mari :)
Adriana 19+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul Capcaunule, ai dreptate . Am tot strans bani albi pt zile negre. Pana acum ne-a cam ocolit criza dar se strange latul si la noi. Guestus, asa ar vrea huzbandul . Au astia de la BCR o dobanda de peste 40% la plasarea economiilor pe bursa Ani de Stefana (23.01.2008) ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii |
nu domle prin bcr sau altii...cumperi tu direct.
aia la bcr peste 1 an spun ca au avut comisioane si etc etc..si cheltuieli de cont ..si mai stiu ce alte idiotenii.
cumperi direct ceva ce tu crezi ca o sa aiba viitor.
andacos spune:
Guestus are dreptate cind spune ca e sfint ce-tzi faci cu mina ta(cumparatul de actziuni in cazul asta),eu insa am apelat la un fond...macar am pe cine da vina daca pierd!
Dana
kiki31 spune:
Cel mai sigur in euro in dulap.Eadevarat ca in felul acesta nu primesti dobanda dar macar esti sigura ca nu ramai fara ei pentru ca in Romanik noastra draga orice este posibil.
Mikaela_a spune:
Daca te calca hotii, sunt siguri banii in dulap? Ma gandesc ca acolo cauta prima data, pe sub haine.
kiki31 spune:
Pai banuiesc ca ai atata minte incat sa nu-i ti sub haine in dulap.Exista metode pentru pastrarea banilor in siguranta si in casa.Sau daca ii depui la banca in lei si primesti o dobanda modica ,mai platesti si impozit pe dobanda,cu ce te alegi? Si daca te gandesti ca leul mai mereu se devalorizeaza atunci mie mi se pare ca nu merita.
Mikaela_a spune:
Poate ca ai dreptate, insa eu metode de pastrare a banilor in casa in siguranta nu stiu, ma gandesc numai ca s-au inmultit furturile de cand cu criza asta.