Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 14
douradoudou spune:
www.desprecopii.com/info.asp?id=213" target="_blank">toxoplasmoza...si gata pe ziua de azi..noapte buna...vise frumoase cu gogosi si bb-ei si alte dulciuri
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+
JoAnn spune:
doura mi-ai gresit DPN e pe 3.12.
,tu mi l-ai pus mai devreme
offf...scuze ca te bat la cap
ALEXA1985 spune:
Diana, Alexia,Monica si Eliza bine ati venit.
Va doresc o sarcina usoara, bebelusi sanaosi si nascuti la termen.
8+
ALEXA1985 spune:
Burtici azi am fost si eu la endocrinologie pt ca mi-a iesit la analize TSH-ul putin marit. La doctorul Serpoi de la CFR2. Un super doctor. Ma speriasem ca citisem peste tot ca poate afecta sarcina. Azi mi-a spus ca e o hipotiroidie subclinica , care nu afecteaza deloc sarcina, pt ca este la inceput si mi-a dat tratament. Sunt asa fericita. Nu am mai dormit ultimele 3 nopti pt ca asteptam programarea asta.Acum cad franta. Asa ca va doresc noapte buna.
8+
crisuletzul spune:
mami_ioana si alysa 26.......nu vad PM`ul activat la voi.... de asta nu am reusit sa va dau parola!!!
eu sunt putin trista.....am avut cearta cu barbatul.....urata!!!
Va pup si sper sa aveti un nanic linistit!!!
6+
BraveGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eliza_cri seara buna fetele vin si eu in randurile voastre dn 01.09.1982 um 08.03.2010 dpn.13.12.2010 mai am un baietel de 1 an si 5 luni 12.11.2008 Dimitrie Gabriel corina tu ma cunosti elilov3 sunt, dar din exces de nervi am sters vechiul cont 5+ |
Bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Te asteptam ...cd am vazut la cozonacei ca ti-ai facut alt cont si esti moderata, m-am uitat repede pe ultmele pagini, ca iti ratasem mesajul.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 10+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
eliza_cri spune:
neata fetele
eu nu prea am dormit de a asa o veste
azi merg la doc de familie sa ma ia in evidenta si sa imi dea trimitere pt analize, apoi vb cu gineca sa vd cand ma intalnesc cu ea asa am niste emotii
ia ziceti voi ati avut careva infectie urinara pana acum ce simptome ati avut?
dar tratament?
va pup
ALEXA1985 spune:
Crisuletzul am vazut ca ai scris si la doctori de care sa nu te feresti si ai cerut informatii. Intreaba si aici pentru ca si fetele de aici te pot ajuta.Doctorul Peltecu(profesor), este un medic ft bun, este medicul surorii mele. Dar si Gherasie Cristian este foarte bun, el este medicul meu si al lui sashenka. Eu una sunt ft multumita de el. Am vazut ca acolo pe site nu ti-a raspuns nimeni.
. O zi buna.
8+
ALEXA1985 spune:
Burtici ati intrat de curiozitate la bazar? Eu de 3 ani de zile cumpar de acolo pentru nepotica mea ,deoarece au produse si noi, cu etichete, jucarii . In felul acesta ajutam si noi copii care au nevoie de asta.Acolo sunt cazuri serioase, sigure de copii bolnavi care au nevoie de cate putin de la fiecare Poate ati auzit de cazul Soniei care s-a nascut cu malformatii la inomioara, dupa ce a avut facute toate ecografiile de domnul dr. Iosup si domnul dr. Tutunaru.
A fost un caz foarte mediatizat mai ales la B1TV deoarece tatal sau este coleg cu Liana Stanciu. S-au strans banii si acum Sonia a fost operata. Vreti sa aflati mai multe detalii si sa ajutam acei copilasi?
8+
eliza_cri spune:
am vb cu gineca muuulte lichide mircuri ma infintez in persoana la dumneaei.....moama prima reactie a docii 'imi este rau facem si fetita?'
5+