Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 13
JoAnn spune:
eu retetele le citesc , le admir daca au poze, dar cand vine vorba sa le si fac..., parca imi trece pofta
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl eu stiu ca la streptococ B trebuie sa i se faca antibiotic la bebe imediat dupa nastere. Mai stiu ca recidiveaza si cam iei degeaba antibiotic. Asta stiu eu, nu inseamna ca am si dreptate. tin minte ca pe ultima suta de metri a sarcinii, ti se da sa faci secretie sa nu cumva sa ai si sa nasti natural si sa i-l dai lui bebe, ca dc nu i se face antibiotic e tare periculos. ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 10+ POZE CU PRINTESA BEBE2 |
Bravegirl , aveai dreptate.
Am vorbit cu o prietena care este medic biolog si o sa scriu in mare explicatiile ei, sper ca nu va vor fi folositoare dar nu se stie niciodata.
Streptococul este o bacterie deci nu trece la bebe si in consecinta nu este periculoasa in sarcina. Virusii sunt cei care pot fi periculosi, bacteriile nu.
Steptococul este periculos la nasterea naturala cand se poate transmite la bebe si ii poate cauza eruptii cutanate sau conjunctivita si alte asemenea.
Ca sa se previna transmiterea se face tratament in ultimele 2 saptmani de sarcina si antibiotic in timpul travaliului. Streptococul poate disparea pe parcursul sarcinii prin reglarea florei bacteriene.
In USA nici nu se da analiza pana in saptamana 36, informatie de la prietena care a lucrat inctr-o clinica americana. aca este tratat pana atunci poate sa fie reluat si devine mult mai rezistent deci mai periculos.
In speranta ca veti fi ferite de streptococi si alti coci si virusi si mostrii din astia va trimit la facut gogosi . Reteta este singura care mi-a iesit pana acum si a fost delicioasa. Nu este foarte migaloasa dar cere timp, pentru crescut.
Bun venit noilor burtici, sarcini usoare si bebe sanatosi si la termen!
Crisuletul, please vreau si eu parola
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 10+
Madanic spune:
La mine e tocmai invers, nu trece pofta pana nu le fac sa vad si eu ce gust au. Deja salivez pe birou si cum pana in weekend nu pot sa fac nimic o sa salivez ceva timp.
Pana la urma si jobul e bun la ceva (cura de slabire).
Alysa merci de explicatie, stiam de Medicare, nu m-am prins ca de asta vorbeai, e peste tot dar eu nu intru in categoria respectiva. Am venit si eu si sotul asa ca statul nu ne da nimic, in schimb ne ia. Am reusit ieri sa imi gasesc apartament de inchiriat si ne-au pus sa completam hartogarie. Printre detalii, ca niste sadici ce sunt ne-au cerut salariul net, astia de la firma pe cotract il trec pe cel brut si taxele se scot din paycheck asa ca daca nu iti pui mintea nu vezi cati bani iti ia fiscul. Dar astia m-au facut sa calculez si imi venea sa-mi smulg parul din cap .
Uff mai bine in ignoranta.
Madalina
mami de Isabella Andreea si 10+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
ral_eli spune:
Fetelor, mi-ati facut o pofta; si asha pofteam dupa cornulete cu branza!
vreau si eu parolele la forum/mail/picasa
sambata bag program de bucatarie
7+
BraveGirl spune:
si eu, si eu
Eu nu m-am ingrasat deloc. Asa ca pot sa bag fara limita Cu Arianna am luat aproape 13 kg. Dar slabisem in primele luni vreo 3kg. Acum nu am slabit. Nu m-e teama de kg ci de vergeturi si celulita. Astea daca se lipesc de mine, nu mai pleaca
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 10+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Ioana_Mami spune:
Multumesc fetele...si eu sunt indragostita de poza...am tocit ecografia...
Crisuletzu am PM activat ca am mai primit mesaje...
Fericita 10+
Madanic spune:
Ioana_mami eu nu vad poza. Pe albumul desprecopii nu mi-o arata.
Madalina
mami de Isabella Andreea si 10+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
douradoudou spune:
de pe forum despre streptococ tip b:
Streptocociile cu streptococ din Grupul B
Streptococul din Grupul B este un germene pe care il poarta aproximativ una din cinci femei gravide, in mod obisnuit fara a cauza probleme. Intr-un numar mic de cazuri poate fi transmis copilului in timpul nasterii conducand la o infectie puerperala sau chiar la meningita. Acest lucru se intampla doar la 3 din 10 000 copii nascuti in Marea Britanie. Este mult mai intalnit in Statele Unite, asa ca acolo s-a perfectionat un program de screening pentru streptococul din Grupul B.
In Marea Britanie tratamentul este indicat de obicei doar in cazurile cu risc deosebit de crescut, si anume : travaliu precoce (inainte de 37 saptamani), prelungit, sau in cazul ruperii precoce a membranelor, daca exista temperatura crescuta, daca exista febra in timpul travaliului sau daca copilul de la nasterea precedenta a fost afectat de acest microb. Tratamentul consta in antibioticoterapie intravenoasa in timpul travaliulu
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+
douradoudou spune:
www.desprecopii.com/info.asp?id=1256" target="_blank">herpesul genital in timpul sarcinii
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+
alysa26 spune:
doura te rog s a modifici datele pt mine deci..um e 28 febr si dpn e 5 dec. multu..
crisuletul imi trimiti si mie please parolele..toate care exista pt toate conturile..
noi suntem bine, nu mai sangerez de aseara deloc si azi dimi am avut o stare de greata si chiar voma dar nu am vomat..la eric nu am avut . macar stiu ca e ok ca sarcina e bine.
fetele si noi ne gandim ca poate e fata ca e diferita sarcina de cum era la eric..dar cine stie? poate e baiat..orice ar fi noi il asteptam cu drag..
mami fericita de eric si 6+