*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (398)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ma bucur ca v-a placut de pusti pe bicicleta! Asa ii place! Si vad ca incearca sa ia si curbe (nu-i iese inca...).

------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ioana ai PM.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hei, nu am vrut sa te panichez mai tare!!! Fereasca Dumnezeu, nu cred ca David are ceva. Dar mi se pare foarte important ca tu sa fii linistita, stii? , jur ca nu am vrut sa te supar!!! Plizplizpliz sa nu fii suparata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

LA MULTI ANI ,SANZIANA !

Kya,sa va traiasca printesa ,sanatoasa,fericita si sa va aduca numai bucurie si fericire !

Simo offf, cred ca iti este tare greu

IoanaDavid cel istet !Va fi bine vei vedea!

Nici Medeea nu vorbeste cine stie ce ,doar cuvinte,nu prea repeta dupa noi si nici propozitii nu face ,nu zice cum o cheama si nici cati ani are.Noi ne situam cumva la mijloc,dar nici nu stie culori ,nici puzzle nu face si multe altele.
Andreea vorbea mult mai bine la 2 ani,facea propozitii scurte ,canta ,stia cum o cheama.Dar culorile abia la 2 ani jumate le stia ,puzzle la 3 ani,iar pe R abia de vreo 2 luni il zice,cu numaratul la fel greu dar cu vorbitul de cand a inceput nu-i mai tace gura ,vorbeste si cand se spala pe dinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

Nicoleta ce frumos merge Matei cu bicicleta ! Bravo !

Aaa, si mi-am adus amite cu leganatul ,Medeea se leagana sau se tranteste cu capul de carut ,scaunel se invarte.Am observat ca face asta cand nu se simt in largul ei cand este obosita.De ceva vreme ne tot intrebam si noi daca nu o fi vreo problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Am vazut 'tractorul'...sa-l foloseasca gospodarul sanatos

Ioana mama necajita, nu iti fa griji, daca te linisteste in vreun fel, sa stii ca eu m-am leganat pe pat inainte-inapoi si cantam, de traznea, pe limba mea, normal si pentru aia, multumesc lui Dumnezeu nu m-a afectat, sunt bine mersi; nu te necaji, te rog o sa vezi cum Dumnezeu o sa rezolve bine pentru puiutul mik cretulin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Nu m-am suparat, Olgutz, stai linistita! Pup! Acum parca m-am linistit... Inca nu sunt hotarata sa-l duc la psiholog. Nicoleta, am vorbit deja cu un psiholog de copii care il cunoaste pe David si a zis ca nu e niciun motiv de ingrijorare...

Miradi, Luny, Nicoleta, mersi de raspuns. Speram sa fie bine... Comunica f bine David, dar nu verbal. Vine cu cartea, imi arata, ma pune sa spun ce este, il intreb eu si imi arata, are f multa rabdare, cum spuneam, e f docil si cuminte...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Naty cand pleci la conferinta? Acum in weekend sau is dusa Sa te relaxezi la maxim(eu fiecare conferinta o valorificam in vacanta ) sa vii cu bateriile incarcate!

Mi-am pregatit tema pe maine, am fost silitoare

Mergi la inceput

Ioana, eu am un verisor care nu a vorbit nimik pana la 4 ani. L-au dus la jdemii de doctori, erau sufocati bietii doctori din familie, unchii mei nu ii credeau pe dr ca nu are nimik; si, si-a rupt mana si cand i-a tras mana dr sa i-o aseze, inainte sa ii puna gipsul pe mana, l-a durut pe bietul copil si i-a zis dr intr-un mare fel(cuvant din patru litere).Si dr a zis ca nimeni nu a avut curajul niciodata sa i-o spuna, direct, in fata, never. Si i-a dat si bani Si de atunci a vorbit , uneori prea mult si fara rost, si bunica , draga de ea, ii zicea mai mereu: "Vai cat m-am rugat lui dumnezeu sa poti vorbi si acuma nu mai taci " Si acuma e inginer, lucreaza in Anglia, si vorbeste
Si e un smecher, asa a fost mereu

Mergi la inceput

Daca vrei cand vine in tara venim sa vezi, cata matahala a crescut mutulea

Mergi la inceput