*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (398)
Raspunsuri - Pagina 13
tonic spune:
Buna dimineata la pranz!
Va multumesc inca o data pentru urarile de ziua Antoniei.
N-am citit nimic, mi-e tare dor de voi si va iubesc pe toate muuuult de tot si pe puiuti la fel, doar ca sunt f prinsa la munca, iar acasa nu deschid calculatorul.
Sper sa revin cu urarile de rigoare pt toata lumea fara discriminare.

raluca2107 spune:
Multumim pentru grija
. Sabin e bine, nu da nici un fel de semne suspecte, il urmaresc inca oricum. Mai rau e ca noi plecam in weekend la Iasi sa cununam si va sta doar cu soacra-mea in week-end. Sper sa nu fie probleme si eu sa fiu plecata. Si asa sunt stresata cum va sta fara noi noaptea.
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluca2107 Multumim pentru grija . Sabin e bine, nu da nici un fel de semne suspecte, il urmaresc inca oricum. Mai rau e ca noi plecam in weekend la Iasi sa cununam si va sta doar cu soacra-mea in week-end. Sper sa nu fie probleme si eu sa fiu plecata. Si asa sunt stresata cum va sta fara noi noaptea.![]() Raluca mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008) |
si o sa fie bine..RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ursuleata spune:
Buna!
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=abe9c60cfeedf9dab8cef9
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a799fb936e8c5e6f6fb2b3&skin_id=701" target="_blank">27/28.02.2010
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a79b3aaed5607c855eff41&skin_id=701" target="_blank">1/2.03.2010
POZE
Mami de ursuleti
Vlad
Albert Cristian 31.01.2010
tonic spune:
Cu scuze pentru intarziere 
LA MULTI ANI! LA MULTI ANI! LA MULTI ANI!
DARIA
LUCA
ALEXANDRA CRISTINA
AMALIA IOANA
TE(R)ODOR SI ALEXUTZA
MATEI
ALEXANDRU MIHAI
PATRICK LUCAS
SANZIANA
ANTONIA RAFAELA
Mamicilor, sa va traiasca puiutii si sa creasca mari si sanatosi, sa va umple viata de bucurii si lumina!

Nicoleta spune:
Ursule, ce copii frumosi ai! Si ce dulce e Vlad cand povesteste el cum ii cheama pe toti! Pe mama-mama, pe tati-tati, ce bine pronunta Albert! Si ce atent e el, il curata pe fata cu scutecul
!
------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI, BUBURUZA DRAGA! SA AI VIATA SENINA SI FERICITA ALATURI DE PARINTII TAI!
nico, merge...am scapat de obesia aia ca TREBUIE sa mananc ceva dulce...deja s-au dus 2 kg, dar mi se pare tareee ciudat, caci am inceput luni
....e posibil sa fi fost si pufosita ca eram la CM si sa se fi dus apa, sigur asta e...
in rest, incerc sa nu ma mai gandesc, ca ma apuca depresia. la mine nu e greu sa slabesc, e greu sa ma mentin...
fug sa caut hainute de vara, ca au inceput sa apara ofertele.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
numeioana spune:
La multi ani, Antonia!! Sa fii sanatoasa!!
Kya, ce tare e Sanziana!!!![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ursuleata spune:
La multi ani Sanziana draga!!!
La multi ani, Antonia!!!
Nico

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=abe9c60cfeedf9dab8cef9
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a799fb936e8c5e6f6fb2b3&skin_id=701" target="_blank">27/28.02.2010
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a79b3aaed5607c855eff41&skin_id=701" target="_blank">1/2.03.2010
POZE
Mami de ursuleti
Vlad
Albert Cristian 31.01.2010
Kya spune:
Eu nu pot sa vad montajul ursuletilor... din cauze de server...
Ioana da... daca ar fi sa ma iau dupa testul ala...
Dar uite ca ieri am reusit sa o conving sa-si spuna numele. Adica doar o parte din el, ca zice un fel de "iana, ana..." pe acolo.
Si dupa ce am intrebat-o de prea mult ori cum o cheama si cati ani are, mi-a spus ca o cheama "doi" si are "ana" ani 
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!