*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (398)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Simo, apropo de orga, de ziua lui Matei i-am zis cumnatului meu sa ii ia un set de instrumente muzicale: toba, pian, maracas si tamburina, de la Little Tikes. Noi le avem la gradi si sunt foarte colorate si rezistente. Ii plac la nebunie. cantam mai mereu...
Si nu e nicio rusine sa ceri ajutor cand simti ca nu mai poti!

Oana, sa inteleg ca e totul in regula cu dna Mari? Spor la shopping!

Ioana, au spus fetele tot.. Eu am experienta de 10 ani in lucrul cu copii autisti si e o diferenta maaaaare intre ce inseamna sa fii autist si David al tau. In primul rand un copil autist n-are cum sa stea sa se joace atata timp, exclus sa faca ce face David: puzzle-uri, sortari, etc...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

LA MULTI ANI, BUBURUZA DRAGA!!!!!!!

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI O VIATA PLINA DE BUCURII,BUBURUZA-MICA-FRUMOASA-LEITA MAMI!
Bitza,sa-ti triasca comoara,sa va umple de fericire pana la adanci batraneti si sa-i aduceti si un fratior!

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bitzo era prea devreme ptr neuronul meu, Mufa tragea de mine sa-i pun baby einstein..scuzele noastre

LA MULTI ANISORI, ANTONIA!! SA-TI BUCURI PARINTII ZILNIC!

vali e nitel mai bine pieluta Mufului, sper sa fie si mai bine, ca tot se mai scarpina din cand in cand, mai ales cand e dezbracat.. pe picioare si buci a fost mai mult, ff putin pe burtica..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

La multi ani Buburuza-ruza Sa cresti mare, Antonia, sa fii sanatoasa!
Bitzo, aveti grija cu ochii aia albastri ca multe inimi va frange Sa va traiasca!

Stef s-a trezit azi la 8, minune mare, dupa ce de-o saptamana se scoala la 7...dna Mari a venit si l-a dus pe Vlad la gradi, acu' vine inapoi si plec si eu la plimbareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La multi ani, Antonia! Sa cresti mare si sa fii fericita si sanatoasa! Bitza, sa-ti traiasca buburuza frumoasa!

------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Dudurutza, ce m-am amuzat!

Am citit ca psihologii testeaza copiii cu testul Portage. Sunt niste intrebari despre ce fac sau nu fac copiii la care parintii trebuie sa raspunda f obiectiv si sincer. Am dat o cautare pe google si l-am gasit si l-am si pus in aplicare. E ff interesant, dar ia ceva timp. Trebuie raspuns la toate intrebarile, inclusiv la cele 2-3 ani sau 3-4 ani, caci copilul poate evolua peste varsta lui. Rezultatele sunt f bune, David este peste varsta lui, mai putin la limbaj unde se prezinta ca un copil de 1 an!
Asta este site-ul:
http://autism.gamara.ro/portage/

Si aici rezultatele noastre:

Varsa socializare: 2.76(2 ANI 9 LUNI )
Varsa limbaj: 1.03(1 ANI 0 LUNI )
Varsa autoservire: 2.74(2 ANI 9 LUNI )
Varsa cognitiv: 2.31(2 ANI 4 LUNI )
Varsa motor: 2.68(2 ANI 8 LUNI )

--------------------------------------------------------------------------------
Varsa mentala: 2.3(2 ANI 4 LUNI )
Varsa cronologica: 2.12(2 ANI 1 LUNI )
IQ: 108

130 + Exceptional/120-129 Foarte bun/110-119 Mediu - Superior/90-109 Mediu/80-89 Mediu - lnferior/70-79 Zona de granita/55-69 Retard usor/40-54 Retard moderat/30-39 Retard sever/Sub 30 Retard profund

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Eu nu cred ca e ok testul asta, pentru ca la Sanziana a iesit un IQ de 148 Zic eu ca e desteapta ca puiul ciorii, dar nici chiar asa
Ea are 2 ani fix, si doar la limbaj i-a iesit varsta asta confirmata de test (cu alte cuvinte vorbeste exact cat trebuie sa vorbeasca copilul la 2 ani ).
La celelalte categorii are peste varsta ei. Cica varsta mentala e 3 ani, si varsta motorie 4 ani si 2 luni...
Really?

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani,Sanziana!!

La multi ani,Antonia Rafaela!!

Sa cresteti mari,frumoase,sanatoase,vesele si sa aveti parte numai de lucruri bune in viata!

Zic doar atat,pentru ca-s chinuita rau de greata,ameteli,soomn si de-un copiloi bagat la 220Pupicioi!

lui Mihai si cu !!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

LA MULTI ANI BUBURUZA MICA!

Bitza sa va traiasca minunea mica,sa fie sanatoasa si fericita!

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Antonia

Sa cresti mare si sa fii voioasa si sanatoasa!

Sa va traiasca minunea, Irina, sa fiti sanatosi si fericiti!

Mergi la inceput