*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (398)
Raspunsuri - Pagina 10
VALENTINA C spune:
Simo, apropo de orga, de ziua lui Matei i-am zis cumnatului meu sa ii ia un set de instrumente muzicale: toba, pian, maracas si tamburina, de la Little Tikes. Noi le avem la gradi si sunt foarte colorate si rezistente. Ii plac la nebunie. cantam mai mereu...
Si nu e nicio rusine sa ceri ajutor cand simti ca nu mai poti!
Oana, sa inteleg ca e totul in regula cu dna Mari?
Spor la shopping!
Ioana, au spus fetele tot
.. Eu am experienta de 10 ani in lucrul cu copii autisti si e o diferenta maaaaare intre ce inseamna sa fii autist si David al tau. In primul rand un copil autist n-are cum sa stea sa se joace atata timp, exclus sa faca ce face David: puzzle-uri, sortari, etc...
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
VALENTINA C spune:

LA MULTI ANI, BUBURUZA DRAGA!!!!!!!

Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
mstela spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE SI O VIATA PLINA DE BUCURII,BUBURUZA-MICA-FRUMOASA-LEITA MAMI!
Bitza,sa-ti triasca comoara,sa va umple de fericire pana la adanci batraneti si sa-i aduceti si un fratior!![]()

mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
luny spune:
bitzo era prea devreme ptr neuronul meu, Mufa tragea de mine sa-i pun baby einstein..scuzele noastre

LA MULTI ANISORI, ANTONIA!! SA-TI BUCURI PARINTII ZILNIC!

vali e nitel mai bine pieluta Mufului, sper sa fie si mai bine, ca tot se mai scarpina din cand in cand, mai ales cand e dezbracat
.. pe picioare si buci a fost mai mult, ff putin pe burtica..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
La multi ani Buburuza-ruza
Sa cresti mare, Antonia, sa fii sanatoasa!
Bitzo, aveti grija cu ochii aia albastri 
ca multe inimi va frange
Sa va traiasca!
Stef s-a trezit azi la 8, minune mare, dupa ce de-o saptamana se scoala la 7...dna Mari a venit si l-a dus pe Vlad la gradi, acu' vine inapoi
si plec si eu la plimbareala ![]()
Nicoleta spune:
La multi ani, Antonia! Sa cresti mare si sa fii fericita si sanatoasa! Bitza, sa-ti traiasca buburuza frumoasa!
------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui numeioana Dudurutza, ce m-am amuzat! Am citit ca psihologii testeaza copiii cu testul Portage. Sunt niste intrebari despre ce fac sau nu fac copiii la care parintii trebuie sa raspunda f obiectiv si sincer. Am dat o cautare pe google si l-am gasit si l-am si pus in aplicare. E ff interesant, dar ia ceva timp. Trebuie raspuns la toate intrebarile, inclusiv la cele 2-3 ani sau 3-4 ani, caci copilul poate evolua peste varsta lui. Rezultatele sunt f bune, David este peste varsta lui, mai putin la limbaj unde se prezinta ca un copil de 1 an! Asta este site-ul: http://autism.gamara.ro/portage/ Si aici rezultatele noastre: Varsa socializare: 2.76(2 ANI 9 LUNI ) Varsa limbaj: 1.03(1 ANI 0 LUNI ) Varsa autoservire: 2.74(2 ANI 9 LUNI ) Varsa cognitiv: 2.31(2 ANI 4 LUNI ) Varsa motor: 2.68(2 ANI 8 LUNI ) -------------------------------------------------------------------------------- Varsa mentala: 2.3(2 ANI 4 LUNI ) Varsa cronologica: 2.12(2 ANI 1 LUNI ) IQ: 108 130 + Exceptional/120-129 Foarte bun/110-119 Mediu - Superior/90-109 Mediu/80-89 Mediu - lnferior/70-79 Zona de granita/55-69 Retard usor/40-54 Retard moderat/30-39 Retard sever/Sub 30 Retard profund Ioana si David, cel mai scump martisor Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
Eu nu cred ca e ok testul asta, pentru ca la Sanziana a iesit un IQ de 148
Zic eu ca e desteapta ca puiul ciorii, dar nici chiar asa Ea are 2 ani fix, si doar la limbaj i-a iesit varsta asta confirmata de test (cu alte cuvinte vorbeste exact cat trebuie sa vorbeasca copilul la 2 ani
La celelalte categorii are peste varsta ei. Cica varsta mentala e 3 ani, si varsta motorie 4 ani si 2 luni...

Really?
Mami si
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
zozela spune:
La multi ani,Sanziana!!
La multi ani,Antonia Rafaela!!
Sa cresteti mari,frumoase,sanatoase,vesele si sa aveti parte numai de lucruri bune in viata!
Zic doar atat,pentru ca-s chinuita rau de greata,ameteli,soomn si de-un copiloi bagat la 220
Pupicioi!
lui Mihai si
cu
!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
blankar spune:

LA MULTI ANI BUBURUZA MICA!

Bitza sa va traiasca minunea mica,sa fie sanatoasa si fericita!

http://community.webshots.com/user/blanka75
Olgutzika spune:

Antonia

Sa cresti mare si sa fii voioasa si sanatoasa!
Sa va traiasca minunea, Irina, sa fiti sanatosi si fericiti!