*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (109)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Eli, cum mai stai cu greturile?

Corina, tu cum te mai simti? Lasa ca mai ai putin si scapi de starea de acum

si de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

O data cu rarirea supturilor al meu si-a schimbat programul, se culca seara mai tarziu, dimineata ne trezim cand e deja lumina(ieeee), la amiaza il ia somnul in jur de 1 si doarme bine.
Olivia da, parca parca l-as mai pune o data si mi se rupe sufletul cand il vad ca inca isi mai lasa caputul in jos dar nu mai plange nu se mai mataie si nu mai urla tete. nu ma asteptam sa fie asa de usor, credeam c-o sa-l alaptez toata viata. si pe de alta parte deja! cand se apropie de mine nu ma mai apuca teama aia "iar titi?". se pare ca avansam cu pasi repezi, cum am mai zis nu ma asteptam.. cred ca e valabil ce au scris toate fetele laptarese, ca noi suferim mai mult decat ei, sau cel putin asa credem. eu sunt impacata cu decizia luata, nu se mai putea asa, nu manca mai deloc la amiaza, seara ciugulea ca stia ca urmeaza o portie zdravana de iubire cu doamna titi.

Eli, imi pare rau ca ai asa greturi, eu am putut manca timp de o luna doar grisine si banane iar dupa luna aia n-am mai pus gura pe ele toata sarcina, si da, lichide multe. pupam graviduta si pe Dimitrie cel ochios.

Anes ce distractie pe voi!! Remus e un mare dulce, imi place mult ultima poza unde zambeste si se vede ca e rosu-n obraji de atata distractie

Olivia, pai se putea sa mearga gagicarul la gradi si sa nu agate vreo gagicuta?

Lorelay relax! parca si pe la 6 luni erai stresata de ideea retardului pentru ca nu vroia Diana sa stea in fund. sper sa nu ma insel, asa tin minte.
un ex: in parc am intalnit o fetita cu o luna mai mare ca al meu, avea 14 kg si la vederea lui th a tipat bibo(bimbo), bibo, bacio bacio(bebe, bebe, pupa pupa) , al meu si-a ridicat mainile si a inceput galigaligali, hahaha, am ras de numai. pe langa ca era uriasa fata de th mai si vorbea binisor.. dar cand si-a aratat gingiile avea doar 2 dintisori jos, in timp ce al meu isi arata toti fildesii, fiecare cu ritmul sau , nu te mai stresa.

Otilia, ma bucur ca esti mai bine cu spatele, ai grija de coloana , mai are de carat cateva luni bebelina chiriasa

am vazut poze frumoase cu Eduard ochiosul si cu Lory harnicutza furnicutza, ajutor de nadejde(pfuu ce stau pozele alea inramate in fata ei) si pe David de Bebecris tuns scurt si suparat ca l-ati lasat fara pleata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Hera, felicitari pt. inimioarea auzita si vazuta la eco!
Oti, ai grija de tine !
Corina, sper sa treaca repede greturile la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

oceanborn..da asa a fost si atunci...
cred ca incet incet o iau razna....la Codrin nu am fost asa..la Diana parca din ce in ce mai rau..sau dau eu numai peste dr nestiutori....
da sincer mi-e frica..cu toate ca mereu ma gandesc..daca era sa fie ceva in neregula simteam!

Mergi la inceput

mi-am adus aminte...era aici un test pentru bebei...il pusese cineva acum ceva timp..nu-mi aduc aminte....decat ca l-am facut si eu..l-as face iar..da nu stiu unde sa caut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

fwetelor....nu mai fiti asa ingrijorate.....copiii care au un frate mai mare sau o sora au tendinta de a vb mai repede...fiecare copil are propriul ritm de crestere...si eu am mom cand ma intreb de ce nu zice si el cate ceva...si imi revin repede...el vrea sa spuna una lata, dar tot pe limba lui zice...soacrei ii zice ANI...si pe prietena mea o striga pe nume...ANA ANA ANA...ATAT....eu sunt mama sau MA/MAM...

baaaiii...eu nu ma simt prea bine...imi tot vine sa vomit...si din cand in cand mi se face greata....azi treb sa-mi vina...dar nu cred ca....e cu ochi...

UN MIC AJUTOR
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

mi-am adus aminte...era aici un test pentru bebei...il pusese cineva acum ceva timp..nu-mi aduc aminte....decat ca l-am facut si eu..l-as face iar..da nu stiu unde sa caut!

http://autism.gamara.ro/portage/index.php

UN MIC AJUTOR
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Bebecris, tin pumnii sa fie cu ochi daca asta iti doresti!
Sara spune mama, tata si uneori pa...si atat...dar intelege tot.
M-a tampit mama ca a vazut la TV, baietelul Nicoletei Luciu (mai mare decat Sara cu 2-3 luni) ca arata animalele pe carti...si s-o invat si pe Sara.Stiti ca va povesteam ca am mai incercat cu cartile...nici acum nu au avut succes.Eu ii arat animalele dau paginile si Sara mi le ia din mana si le baga in gura...n-are rabdare sa stea sa-i arat eu ce vreau sa invete Asta este...candva o sa invete....

Mergi la inceput

bebecris..multumesc

acum fac testul...imi vine sa ma opresc...
la limbaj 1-2 ani..la noi aproape toate sunt "nu"...
nu imita decat catelul si nu lcar...nici gand alte animale..nu stie nicioparte a corpului, nu imi arata animale in carti,nu numeste jucarii,nu spune numele alimentelor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Gynie

Hera

Tot ce va doriti voi sa se indeplineasca !!

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi

Mergi la inceput