*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (109)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

apoi daca nu imi facea mirtha curaj sa imi cumpar test eu mai asteptam desi trecusera 38 de zile de la ultimul cm..frate cand le vazuram II ne felicitaram reciproc, ne puparam si ne gandiram la ce urmeaza...heeeelllppp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Eli, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun, sa-ti dea Domnu' o sarcina usoara pana la termen si un bebe sanatos si frumos!
Hera, ma bucur pentru vestile bune.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Trebuie sa va zic, sunt fericita si eu, nu se compara cu vestile frumoase de mai sus dar: a mancat Thomas un bol plin de tortellini cu carne, cu sos si cu mult parmigiano.. sunt tare fericita, n-a mai mancat atat de foarte mult timp..incepe sa simta foamea. la amiaza a pus gura si pe ciorbita de pui cu multe legume, ce nu servea de muuuult.. deci se poate ..

Suuuuperrr! Sa o tineti tot asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

FELICITARI ELI!!!! Te astept la odisee. Restul fetelor, ce faceti? Nu veniti si voi?
Hera, felicitari pt vestile bune!
Laura, da ce 'mititel' e Boris. Tin minte primele poze cu el. Cred ca era putin mai maricel decat are capul acum. Se vede ce-l iubesc fetele

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 10+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Miki, Manumanu, multumim . Parca a mai intrebat si Anca (neuronul bata-l vina ) dar Teodora nu a fost tentata sa sparga ouale, le-a tot studiat pe toate partile, dar le-a tot pus frumos la loc. Abia dupa ce a vazut cum ciocnim noi, a prins si ea ideea si s-a amuzat teribil cand am pus-o sa participe si ea.
Manumanu, daca asta e firea lor, slabute, nu avem ce sa facem oricat ne-am stresa. Cresc ele mari, le facem fotomodele cu picioare lungi si subtiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Anca, Corina, e mare Boris, intr-adevar, e caine de talie mare. Trebuie sa fiu cu ochii pe el si Cati tot timpul, ca el vrea sa se joace si e de ajuns sa dea usor peste ea ca sa o puna la pamant Rebeca e mai mare si stie sa se fereasca de el si stie cum sa se joace, desi a trantit-o si pe ea de cateva ori, doar ca ea intelege ca el se joaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Felicitaaaaari, Eliiiiiiiiiii!!!!! Sarcina usoara si la termen si un bebe sanatos si voios!!!

Cat de frumoasa s-a facut Cati, seamana bine bine cu Rebeca, vedeta cu ochelari de soare

Bravo Thomas, tine-o tot asa

Hera, felicitari pt inimioara Hai ca facem schimb ca eu cam 60% as vrea fetita si am vazut ditamai putoiul pana la genunchi, inca mai sper sa fi fost cordonul
Cat despre descurcat...greeeeeeeu, foarte greu, mult mai greu decat ma asteptam dupa ce la sarcina cu david am fost ca o floricica, te inteleg mai bine decat iti imaginezi, de ce crezi c-am disparut si de pe forum si de pe mess, pana si parintii ne dadusera disparuti, pur si simplu nu mai dovedeam, cu ultimele puteri incercam sa distrez pe dav incat sa nu simta nicio diferenta, greata ma termina, somnolenta mereu de simteam uneori ca parca ma doare tot corpul cand incercam sa ma misc, ce mai...eram sfarsita dar nici nu aveam timp sa realizez cat de epuizata eram, abia dupa ce m-am simtit mai bine cu sarcina mi-am dat seama ca NU MAI POT si cand i-am zis asta lui tati s-a cam speriat ca eu nu prea sunt genul sa ma plang asa ca atunci cand o fac stie ca mi-e intr-adevar greu, i-am spus ca daca nu facem ceva, mai am un pic si clachez asa ca am decis amandoi sa cautam o gradi de care sa fim multumiti si sa-l dam o vreme la gradi sa iau si eu o pauza ca pana acum nu am stiut ce e aia, vreau sa spun ca cele cateva ore cat nu am fost cu el m-am simtit asa vinovata si nici nu stiam ce sa fac, imi si lipseste, orice fac parca ceva nu e in regula daca nu e si el pe acolo...cum sa stau eu pe buda fara sa traga el apa de cateva ori Ieri imediat ce au iesit pe usa am inceput sa plang si nu ma puteam opri, azi insa a fost mai bine pt ca am vazut ca lui ii e f bine si e bucuros asa ca ma simt si eu mai ok, ba deja simt ca parca mi-am mai incarcat bateriile. Deja in seara asta am iesit toti 3 la plimbare si mi-a ars de topait ca un copil zuz ce sunt
In tot timpul asta m-am tot gandit si la dandusa si la steliana (imi amintesc si acum cand povestea ca bea apa cu lingurita de greata ce-i era), la monicabo si la toate fetele cu 2 bebei apropiati ca varsta, nu mai zic de mamicile cu gemeni, acolo chiar e nevoie de eforturi supraomenesti...si uite asa ma mai imbarbatam ca se poate si mai rezistam inca o zi si inca o zi si tot asa.

N-am vazut pe alra, unde esti doamnaaa, cine-mi mai zice mie cand o iau pe aratura, mi-e dor de tine

Somn usor, Stefanut nu mai tine pe mami treaza

Noapte linistita la toata gasca.

si de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Vaaaai Eli ce veste mare !!! Sa dea D-ZEU sa fie o sarcina usoara si la termen cu un bebe sanatos si voios , ca si Dimitrie de altfel

Hera burtica si la cat mai putine greturi de acum inainte !

Bravegirl un strop de energie si la fel fara greturi !...niste poze dai si noua sa vedem ?

Otilia burtica nostra veterana cum te mai simti ??

Olivia ce frumos ai descris relatia ta cu David , gagiul ce iubeste gradinita !

Oceanborn ieeee cat a mancat Tomas ei vezi ca incet -incet se da pe brazda ....waw te-am adaugat intr-un mesaj plin de gravidute

ps. ooo cat de mare s-a facut Boris !! da lasa ca se face si Cati mare si-l sruneste ea !

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Olivia de cate ori iasa Thomas cu tati, ma uit pe toate geamurile din casa dupa ei(am ferestre pe toate partile), cand mi se pare ca ar cam trebui sa ajunga acasa , asta in fct de unde merg.. la fel fac.
asta e, am fost tot timpul cu ei, ne lipsesc si daca dispar 10 minute.

Criss daca erai Mirtha-prezice-tot ma puneai pe ganduri, dar la cosul ce mi-a iesit in frunte si energia ce-o am de spal curat fac si dreg de vreo 2 zile, cred ca maine poimaine ma viziteaza rusii.

Hera, am uitat sa te felicit pentru eco! ce emotie sa auzi pentru prima oara bataile de inima a bobuletului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

neata fete
zau de am dormit vreo 2 ore legate de la asa veste
hera felicitari pentru inimioara
ce ma fac eu cu mama ei de greata?...deja bucataria e subiect tabu....deabea ma incumet sa intru sa hranesc gubilu din dotare ca asta e haplea...
5+

Mergi la inceput