*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (109)*
Raspunsuri - Pagina 18
ginye55 spune:
Miki stii ce e interesant? Dupa ce il aspir isi baga singur aspiratorul in nasuc
...dar cand vede ca bag aspiratorul in priza...
Dandusa m-am exprimat ...exagerat, sa zicem. Cand i-a dat primul dintisor s-a vazut un firisor de sange, f f putin...nu am dat prea multa importanta atunci, mai ales ca nu s-a manifestat in alt fel acea eruptie. Aseara a fost destul de mult sange...avea gingia plina de sange...ceea ce ma mira e ca inca are gingia f imflamata, cu toate ca se vede coltul caninului.
Bertha ce cheliuta! 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
lorellay spune:
Super Ioana..intr-adevar..ce plete...
frumosi copii ai!
dandusa..la noi mucii au fost curgatori..aposi..doar deranjanti...
se infunda da nu rau..doar cat sa se foiasca noaptea nu sa se si trezeasca....si intamplator am dat peste ganglionii sub mandibula...bine ca i-am descoperit la timp...
v-am auzit de olinth..se poate da la copii asa mici?
lorellay spune:
URL=http://img404.imageshack.us/i/dscn0173v.jpg/]
[/URL]
si noi am fost cu "buba" si a trecut doar cu crema de galbenele
Ramo2007 spune:
Lorellay, m-am referit la Olinth pastilute de pus in aparat in priza...picaturile am impresia ca nu sunt ok la pitici asa mici.
lorellay spune:
aha..nu stiam de ele..sunt bune pentru "desfundat nasul"?
Adica noi avem in casa ...ah ce-mi scapa...capsule dinalea cu un ulei mentolat de se pun pe perna..nu pot intra acum la diana sa vad cum se numesc...
eu le pun in aromatizator..da nu au nici un efect
Codrin si Diana....cei mai iubiti dintre pamanteni...
Ramo2007 spune:
Da, sunt bune pt nasul infundat...tu cred ca ai Karvol...dar stiu ca intr-un timp nu se mai gasea.
Printesa01 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramo2007 Sotul imi spune ca nu gaseste rezerve de Olinth, ce sa-i fac sa nu se mai infunde la noapte? Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 Visul meu implinit, Sara Maria! Poze cu printesa mea |
rezerve de olinth nu am gasit niciodata. de fiecare data am cumparat alt aparat
vezi ca se importa iar karvol ( mie de ex karvolul imi da niste dureri de stomac.... dar eu nu sunt de luat in seama, pt ca-s defecta)
Printesa01 spune:
amalia, sunt ok (nu mere ym bine)
ginye io cand i-am avut cu muci (adica pret de 3 luni) am incercat toate picaturile posibile: biorinil, vibrocil, ophtamesone simplu si n, nu a mers nika
na, i-am trezit cu clipocitul tastelor
brb
criss703 spune:
Ramo pt. desfundat nasul peste noapte eu i-am pus Sofiei un bol cu apa pe calorifer in care am pus 15-20 picaturi de inhalant (mentol) dar am pus si o ceapa taiata pe o farfurie langa patut .Medicamente nu prea i-am dat , am lasat febra "sa-si faca de cap" pana la 38-38,6 grade iar mucii
i-am scos cu aspiratorul de 6-8 ori/zi ..evident cu proteste . Si ea a avut la inceput (2 zile) muci lichizi dar apoi si-au mai schimbat consistenta si nu mai erau asa curgatori asa ca i-am dat cu Nazomer puf in nasuc si apoi aspiram . Sanatate !
Gynie la fel reactiona si Sofi la aspirator , dupa ce il opream si-l baga singura in nas ![]()
Criss mami de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi
Ramo2007 spune:
Am bagat-o la somn.Am mai aspirat-o o data dupa amiaza, de fapt tati, tot cu proteste si apoi isi baga singurica furtunelul in nasuc...
A cumparat tati capsule de Inhalant Baby (un fel de Karvol), dar care are in dotare un saculet pe care sa pui continutul capsulei si apoi sa-l atarni la patut.
I-am dat Oscilcoccinum si Panadol la culcare si sper sa avem o noapte linistita in care sa ne odihnim toti.
Ma bag la somn...noapte buna