*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (109)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

offff Anca...tare rau imi pare de patania Zibelinei...dar tu...masoara si cantareste totul corect si fa asa cum crezi tu ca este mai bine pt puiul tau...si nu cred ca trebuie sa te sperie atat de tare o anestezie generala (gandeste-te la puii care sunt operati pe cord sau alte situatii la doar 2 zile de viata).Ideea este ca finutul meu care a implinit 4 ani pe 14 aprile, a cazut exact la fel cand avea cam 1 an si 9 luni dar lui i-a ramas si un dinte infipt in limba, oricum a avut limba sectionata in vreo 3 locuri, maica-sa a refuzat operatia din acelasi motiv spunand ca nu trebuie sa aiba limba frumoasa.... ce daca este denivelata?ea nu ii face anestezie...acest fapt l-a marcat pe viata.Taieturile erau mai spre varful limbii si cand s-au "legat" la loc deasupra taieturilor au ramas ca niste excrescente mici de carne...din acest motiv acum este "peltic", vorbeste suierat si cu limba un pic scoasa printre dinti...toti medicii i-au spus acum ca nu mai au ce face...asa va ramane toata viata .
Nu ti-am scris asta nici ca sa te sperii si nici ca sa te influentez si ca sa intrebi bine medicul care sunt toate riscurile si sa elimimi din start eventualele defecte de vorbire pe care le poate dobandi din aceasta cauza.
Va pup si va doresc multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

'Neata mamicutelor!
Anca un pupic dulce pentru tine si pentru Z! Nu te invinovati, ca se putea intampla in orice moment!
Ginye multa sanatate puiului! Sa scapati o data de tusea asta urata si de muci.
Otilia ce-ti mai face coloana?Edit: acum am citit...ma bucur mult ca te simti bine! Multa sanatate in continuare si sarcina fara probleme!
Bertha pup scumpa mica! Uf, sunt tare caposi! AM si eu unul care face idem!

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Neatza!

Offf ... ce de patanii in weekendul asta.

Anca, suntem alaturi voi,sper din tot sufletul sa se rezolve cu bine si fara urmari. Procese de constiinta nu trebuie sa-ti faci, puteai sa fii langa ea, fericita, sa va jucati, sa alerge dupa o minge sau sa se se ascunda si s-o pateasca. Din pacate perioada 1-3 ani e cea mai periculoasa, noroc ca ei sunt atat de scumpi ca altfel ne-am da cu capul de pereti la fiecare 5 minute.
Bertha, o facurati si voi iar. Sper sa treaca repede si la voi.

Credeti ca noi am scapat? Nuuu ... Eram la ai mei, il serbam pe tata si domnisoara a cazut cu capul (fruntea) fix in tocul lateral al usii. Si-a facut doua semne, ca tocul e din cel vechi, cu model cu doua margini. Iar una din lovituri a fost atat de puternica ca i s-a vazut timp de 1 minut locul infundat cum intrase tocul in cap. Dupa care s-a umflat cat pumnul. Acum ne tratam cu arnica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elsels spune:

Anca, imi pare atat de rau pentru micutza ta. Poate se va rezolva problema de la sine si nu va fi necesara interventia luni. Nu trebuie sa te invinovatesti, asa sunt copiii la varsta asta. Prin cate patanii trec si eu cu ai mei ... se intrec in nazdravanii, care se lasa de multe ori cu plans.

Bertha: Elena (23.10) mami de gemeni nascuti prin cezariana in data de 09.11.2008, la 38 saptamani si 5 zile, amandoi au primit nota 9, Mihai – 2,900 kg/50 cm si Gabriel – 2,700 kg/48 cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Anca, pupici multi pt. Z, sa n-o mai doara.Asa cum au spus si fetele, gandeste-te bine inainte de a lua o decizie, mergi si la un alt medic pt a II a parere.
Sara e mucioasa de ieri...a luat de la mine si ea si sotul.I-am dat ieri Nurofen dimineata si seara, astazi dimineata la 8.Acum doarme, cand se trezeste vreau sa-i dau Panadol si diseara din nou Nurofen.
Ii curge doar nara dreapta si in somn se cam infunda

Pe mine ma doare sanul stang de ieri noapte...vineri ne jucam cu Sara si m-a lovit sotul din greseala, dar nu tare.Noaptea a inceput sa ma doara cand ma intorceam de pe o parte pe alta...doare doar la atingere.Mi-e cam frica...nu stiu sa explic durerea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Oti, m-ai facut sa rad, o s-o invat sa-si tina limba-n gura, azi rad dar ieri eram speriata rau. Multumesc fetelor , multumesc mult ca sunteti aici, ma mai descarc si eu...
Na, ne calim, sigur la urmatorul buf o sa fiu mai relaxata si tot asa. Mi-aduc aminte la prima febra ce stresata eram, acu stau lejera la 38.

Ralu, mersic, deja s-a prins si nu e umflatura mare, e undeva mai spre centrul limbii, ca altfel i-o tragea ieri afara si i-o cosea, daca era mai spre varf, fara sa fie caz de anestezie generala. Dupa cum o vad eu zic ca dimineata o sa ne confirme sa venim linistiti acasa ca s-a prins. Sper doar azi sa nu se redeschida.

Gynie, la voi m-am gandit prima data, Stefanutz mic si anestezie generala, sunteti niste curajosi.

Aleinad, eu sunt convinsa, deci chiar cred ca astia micii preiau tot de la noi, tensiuni, tot. Sunt oglinda noastra. Chiar si bolile, intr-un fel sau altul tot noi le cauzam, mai mult sau mai putin constient. Nu dati cu pietre, asta e parerea mea. Si nu ma invinovatesc, asa cred eu ca merge lumea asta, de asta sanatatea mea mintala e tot atat de importanta pt mine cat si pt z. Si greselile fac parte din trainingul asta caruia-i spunem viata.

Bertha, am zis de astea 2 ca-s surori, eu am la zgarieturi pe gat, si la fel, am doua semne care mi le framanta, unul a reusit sa-l agate intr-o zi. Sau noaptea, cand suge, baga mana la celalalt san, si adormita nu stiu ce ma deranjeaza, ea imi prinde sfarcul intre 2 degete si-l framanta de zor. Alteori efectiv ne certam, ca ea vrea sa le agate, si eu ii tin mana, si se enerveaza de nici nu mai suge, o iau cu altele, ii tin eu manuta si se lasa iar, ce nu face pt dragostea ei mare...

Oti, crezi ca e ceva in neregula cu invinetitul? Poate asa reactioneaza ea la scaderi de temperatura, poate fi altceva, te gandesti la circulatie? Nu doarme 10 ore cu tot cu noaptea? Z, cu intreruperile de rigoare doarme in total cam 12-13.
Cat despre love&stress is in the air, da, le mai trebuie pauza... azi am avut cel mai dedicat daddy...

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

ANCA, offf, mai ce aventura! Imi pare rau ca v-ati necajit asa si sper ca maine sa aveti vesti bune, sa nu mai fie nevoie de vreo interventie!

DANIELA, pup cucuiul Teodorei!

OTI, de ce vreti s-o treziti pe Elisa din somnul de pranz? Nu am inteles prea bine de ce plange...

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Elsels, gata, am rezolvat! Pt ca in listuta toate sarcinile figureaza doar cu nr fix de saptamani, am aproximat "38 sapt si 5 zile" la 39 sapt, daca nu esti de acord, trec 38.

Otilia, nu stiu ce sa zic de invinetit, poate e mai sensibila la frig. Ti-am zis ca Darius doarme cu sosete pt ca nu sta acoperit... daca are talpile goale, ii ingheata picioarele pana la genunchi. Si chiar nu e friguros in rest, are insa sensibilitatea asta in zona talpilor. La apa mai rece toti copiii mici reactioneaza asa, nu mi-as face griji.

Anca, bine ca z mai linistita, sper sa primiti maine vestile asteptate. Si eu m-am gandit la ce a zis Ralucutzza, sa nu aiba repercusiuni asupra modului cum va pronunta anumite sunete, dar n-am mai zis nimic, sa nu te mai necajesc.

Ginye, sanatate multa! Hai ca trebuie sa se duca si raceala asta, vine vremea calduroasa.

Daniela, of, si voi cu lovituri. Pupam si la voi,s a treaca repede.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Anca, de acord cu tine, cei mici preiau tensiunile celor mari si multe din intamplarile lor sunt urmarea faptelor noastre. Ceea ce am vrut eu sa spun e ca patanii din astea apar si din joaca sau cand totul e ok in jurul lor. Asa cum sublinia si Oti nu putem sa-i tinem de mana mereu. Acum faptul e oricum consumat si daca tu te stresezi pe tema asta cu atat mai mult o influentezi negativ si pe ea. Gandeste pozitiv si dragalaseste-o cat mai mult.

Oti, nu stiu daca iti aduci aminte, dar eu m-am plans de invinetirea in jurul gurii la baie inca de cand Teodora era bebe mic. Medicii mi-au zis ca nu-i nimic grav si ca e doar sistemul periferic imatur. Problema s-a atenuat in timp, dar nu a disparut definitiv, si eu sunt curioasa cum se va manifesta la mare, cand va sta mai mult in apa. Ceea ce am facut eu ... cred ca stii si tu ... am evitat s-o tin prea mult in baie, in frig si ... la fiecare control pun in atentie si problema asta. Daca seamana cu mine, eu am avut mainile si picioarele reci toata copilaria, de fapt si acum mi se intampla de multe ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

salutare!

Aici o nemaiproducatoaredelapte, am luat de ieri pastilele, mai am o jumatate pt diseara. mi-a zis dr sa mulg cate putin , am muls ieri f putin . n-am avut pana acum nici o reactie ciudata de la pastile.

vai, trasul, zgariatul alunitelor mele, a fost unul din motivele care au umplut paharul la noi, mureaaaam cand simteam, sunt si proeminente, destul de periculoase ,tot cu ele avea treaba, sau ma ciupea cat de tare putea de pieptul celalalt.
Pe zi ce trece regret parca din ce in ce mai putin ca am intarcat. mananca mancare, bea lapte(aici avem mici pb cu orele la care il bea, nu prea vrea seara sa-l vada, dar la ce ma asteptam eu sa nu il vrea deloc e bine si asa), doarme mai bine... in noaptea asta s-a trezit o data, s-a ocupat sotul de el pt ca nu mai cauta titi cum s-a trezit, pfuu ce viata...

Pe zi nu mai cere deloc titi in schimb vine la mine in brate si ma strange tare tare. eu inca nu pot sa cred ce cooperant a fost

Zibe, Ioana, Teodora cate un pupic sa treaca, fetite frumoase si neastamparate!(Anca ce sperietura!)

Ramo, pupam pe Sara sa-i treaca mucisorii.
noi n-am prea luat nimic cand a avut muci, am lasat organismul sa lupte un pic, cand e chiar f mucos si tare infundat bagam cate un eferalgan supozitor seara.
si pt Eduard sa-i treaca si lui raceala!

Mergi la inceput