Aspirante cu vechime medie (50)
Raspunsuri - Pagina 9
vrmoana spune:
[quote]citat din mesajul lui Ninia81
Trec si la povesti!
Sa incep cu inceputul...in 2007 am avut o sarcina care s-a oprit din evolutie la 9 saptamani...de atunci am incercat din nou sa raman insarcinata din septembrie 2008 si pana in prezent...cand dupa cum vedeti nu am bebe la purtator.
Sunt "fericita" detinatoare a unui monstrulet, adica a unui fibrom uterin de vreo 8 cm.
In ianuarie am facut hormonalele, in urma carora a rezultat ca am ceva pr cu prolactina. In prezent urmez tratament cu Dostinex, cik pana voi ramane gravida.
Cam asta e povestea mea in mare....restul mai vorbim pe parcurs.
Visul nostru
[/quote]
Sa stai cat mai putin pe aici. Adevarul ca ne-am saturat si noi dar ce sa facem? Poate plecam toate la Odisee si inchidem subiectul.
oana
"Where there's a will, there's a way."
Ninia81 spune:
Oana, cine nu s-ar satura? O treaba care ar trebui sa fie super naturala si fireasca, se transforma in ceva care ne apasa si ne mananca nervii...
Dar eu nu stiu ce veti face voi...dar eu sigur il urechez pe ala mic cand o iesi la lumina.
Visul nostru
vrmoana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ninia81 Oana, cine nu s-ar satura? O treaba care ar trebui sa fie super naturala si fireasca, se transforma in ceva care ne apasa si ne mananca nervii... Dar eu nu stiu ce veti face voi...dar eu sigur il urechez pe ala mic cand o iesi la lumina. Visul nostru |
De asta sa fii sigura.
oana
Ninia81 spune:
Buna dimineata!
Vine cineva sa bea cafeluta cu mine?
Sa aveti o zi frumoasa, chiar daca vremea nu se incalzeste...
Visul nostru
vrmoana spune:
quote]citat din mesajul lui Ninia81
Buna dimineata!
Vine cineva sa bea cafeluta cu mine?
Sa aveti o zi frumoasa, chiar daca vremea nu se incalzeste...
Visul nostru
[/quote]
Ninia multumim pentru cafea.
Afara ploua si e frig. Mai stau si eu cat sa-mi beau cafeaua si apoi o iau din loc.
oana
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui vrmoana Buna seara, Am venit de la Bucuresti. Slaba productie. Dupa 6 zile cu Bravelle, azi in Z9, nu am decat un folicul de 14 mm. Partea buna este ca e pe dreapta. Anco cum fata sa-mi urezi sa am foliculi pe stanga cand eu am trompa defecta pe stanga. Offfff. Endometrul e bun. Faza e ca luna trecuta la Clostilbegit am raspuns super bine. Am avut 3 foliculi babani. Mi-a dat sa continui cu Bravelle inca 4 zile, dar mi-a si dublat de la 75 la 150 ui. Asa ca ma asteapta cu sot cu tot vineri, cand se pare ca voi face si Pregnylul si inseminarea. Acum cum o vrea Dumnezeu. Pe autostrada am vazut o barza. O fi vreun semn. Ninia te trec pe prima pagina daca vrei sa "activezi" la subiectul nostru. oana "Where there's a will, there's a way." |
Hai ca am gresit si eu trompa ce sa fac ,batranetea maica.
Lasa fato ca este bun si unu de 14,mai are timp sa creasca asa ca pe cai
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui simonache Ma primiti si pe mine la voi???? Am gasit discutia voastra de pe la capitolul 24... si-am tot citit... pe vremuri scriati si lucruri utile pentru toata lumea care vroia sa afle `lucruri`... mai scriati si voi sfaturi, retete care au avut efect la unele, care au facut probleme altora... acum... nimic nu mai este ca la-nceput v-ati lasat pe tanjala.... v-ati pierdut speranta??? |
Pai noi suntem aspirante cu vechime ,adica ne tot chinuim de niste ani pe aici si optimismul s-a cam dus dar daca intri la Aspirante optimiste o sa vezi ca este altceva acolo.
Bine ai venit daca te hotarasti sa ramai.
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui simonache Ma primiti si pe mine la voi???? Am gasit discutia voastra de pe la capitolul 24... si-am tot citit... pe vremuri scriati si lucruri utile pentru toata lumea care vroia sa afle `lucruri`... mai scriati si voi sfaturi, retete care au avut efect la unele, care au facut probleme altora... acum... nimic nu mai este ca la-nceput v-ati lasat pe tanjala.... v-ati pierdut speranta??? |
Pai noi suntem aspirante cu vechime ,adica ne tot chinuim de niste ani pe aici si optimismul s-a cam dus dar daca intri la Aspirante optimiste o sa vezi ca este altceva acolo.
Bine ai venit daca te hotarasti sa ramai.
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui Ninia81 Oana, poti sa ma treci pe prima pagina ca am de gand sa "activez". Trebuie sa iti dau ceva date? Edit: Scuze, acum am vazut ca m-ai trecut deja. Multumesc. Visul nostru |
bine ai venit
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
ancadragoman spune:
Bai astea doua daca le faceti ceva la copilasi aveti de-a face cu mine!!!!!
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!