Aspirante cu vechime medie (50)
Raspunsuri - Pagina 3
ancadragoman spune:
tu
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ancadragoman spune:
Pai esti odihnita de vrei doar o ceasca
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
claudela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Pai esti odihnita de vrei doar o ceasca anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
POVESTEA MIRUNEI
vrmoana spune:
citat din mesajul lui ancadragoman tu anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
Injectiile mi le face asistenta medicului de familie.
Clau daca nu mai e cafea, facem alta.
oana
"Where there's a will, there's a way."
ancadragoman spune:
in fund?
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
vrmoana spune:
citat din mesajul lui ancadragoman in fund? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
Perversa mica.
In abdomen, subcutanat.
oana
ancadragoman spune:
Banuiam dar parca te si vad cu fundul in sus si grasa aia de la Giulesti de la recoltari cu siringa in fundul tau
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
claudela spune:
Anca, tocmai ce o admiram pe printesica ta...E o dulceata...Si atat de cocheta...
POVESTEA MIRUNEI
vrmoana spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Banuiam dar parca te si vad cu fundul in sus si grasa aia de la Giulesti de la recoltari cu siringa in fundul tau anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
Inca 3.
Fata pai ce sa caut la Giulesti cand eu stau in Pitesti. Asta ar pune capac. Dupa ce ca am inceput sa fac naveta la Bucuresti aproape saptamanal, ar fi culmea sa ma duc si pentru injectii in fiecare zi.
oana