Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui marse

Iaca lincu':

http://stirileprotv.ro/video/aveti-copil-si-vreti-sa-i-faceti-pasaport-biometric-s-aveti-nervii-tari/60410739

Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010) .

Ce chinuiala

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

gata , am identificat "maciulia" din dotare, este asta: http://www.mediagalaxy.ro/catalog/index.jsp?catalogId=6&categoryId=185&itemId=1675

o sa incerc sa ma obisnuiesc cu el pana la 4 luni sa vad ce stie sa faca

de Yannis

fix asa- i si al meu
l=-am primit cadou de nunta de la firma, unde ;ucram, ca strnag bani mereu pentru cine se casatoreste, si mi l-au luat.......dar eu il folosesc foarte des si foarte mult, chiar si la fasole frecata...si sunt f multumita!!!!!!!!!!!!!!!
sa il folosesti sanatoasa

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:

vad ca disputati despre diversificare...
io-s in plop si plopu in aer...
ne trebuie chestii speciale?? aparaturi etc? io stiam ca bebeii mananca piureuri si am cumparat de cand eram gravida din bani primiti la nunta (stransi pe un card deschis la un magazin de electrocasnice si d-ale casei in Grecia) o...nici nu stiu ce e dar cred ca face piureuri eee...o maciulie asa cu cap invartitor si taietor de la Braun....cred ca taie si paseaza nu stu, ca am pus cutie an debara si acolo a ramas

Supe...nu am facut in viata mea

Fiert? anu trecut am fiert prima oara un ou...

tot ce gatesc prajesc sau pun la cuptor...ai nevoie de chestii (oale ) diferite ptr fiert? ibricu de cafe nu merge? ca acolo fierbi apa nu?

de Yannis

Eu mi-am luat o carte de bucate pentru copii de la0-3 ani. Si cu fiertul cred ca poti sa fierbi in orice dar ma gandesc ca ar fi mai bine sa aiba vasele lui. Poate ne lumineaza fetele care diversifica a doua oara...

_

Cresc

E bine sa ai o cratita doar pentru bebe. Nu foarte mare, cu capac. Din experienta personala as zice ca legumele e bine sa le pasati de la inceput cu furculita. La blender piureurile ies cam lipicioase.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

da, dar daca pui pe cea mai mica viteza si tot scoti si bagi(a nu se intelege altceva..0 atunci iese ok........din experienta mea

Poze

Mergi la inceput

http://good-times.webshots.com/photo/2015811050105915686ljIUBo

de aici poze la 3 luniiiiiiii

alexxuttza tu nu semeni cu tanti asta de la mica publicitate??????de la skincode ori ce mai ii si aia???????????

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:

aha, multumesc de explicatiile cu alocatia, aveti dreptate, nu am realizat ca e trecuta la jud ilfov (Cris M)

Cris Dogarel merci de sfaturi, offf daca trebuie ambii parinti, nu-i mai fac pasaport...nici nu indraznesc sa ii zic sotului....mi-a ajuns m-am certat 3 zile ptr sertificatu de nastere si acolo nu tebuia sa mergi cu copilu si nu era coada mare (numa 5 persoane) a zis ca e inadmisibil, ca sunt colorati la coada , ca se baga in fata, ca lumea vorbeste tare ca la restaurant, ca ce e aia, ce e birocratia asta, ce tara de kkt, io m-am umplut de spume ca ok fie buna fie rea e tara mea si sa-si masoare cuvintele...am culminat cu el jurand ca imi ia copilu si pleaca din kktu asta de tara si io e treaba mea ce fac, sa ma descurc deh ca la draci de aia mari...nu vreau sa-mi imaginez ce ar iesi acuma la o coada mai mare si sa fim si cu copilu?? copilu sa fie expus la colorati si etc...

Si apoi cum naiba ii fac ei copilului poza acolo? ca na poate plange? poate tocmai s-a umplut de bale sau a regurgitat lapte pe haine si arata ca naiba, si daca a adormit? ce fac? doar nu trezesc copilu? io pe Yannis cand adoarme profund nu-l pot trezi nici cu militzia nici cu susu-n jos nici ciupit nici zgaltait, da din maini protesteaza urla da nu deschide ochii....si de regula afara adoarme....

de Yannis

deh tara noastra de kk, are dreptate sotul pe undeva

eu am stat cu el in wrap afara pana a intrat sotul si mi-a dat semnal de acolo. era un smecheras care introducea datele in calculator care intai mi-a tinut mie morala ca de ce il tin asa sa doarma, de ce nu doarme si el in carut ca toti copii, ca nu o sa-l mai dezlipesc de mine si alte alea
poti eventual sa iti iei unul din parinti sa stea la coada si cand ajunge sa intre iti da semnal si veniti toti.

la mine a fost circ cu poza, ca cica sa-l fac sa se uite la aparatul foto mai omule tu esti nebun ca are doar 2 luni

oricum, am scapat ... bine ca ne-a zis aici cris.d ca ma trezeam prin iunie cand pb e omor

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

alexxuttza tu nu semeni cu tanti asta de la mica publicitate??????de la skincode ori ce mai ii si aia???????????

Poze

as vrea ioo!!!
da sa stii ca aduce a Vi4i

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

bea

ce s fac bun de mancare la chestia aia BRAUN? nu dulce, mancare...?

Xela ce faza! dupa ce ca te chinuiai acolo iti mai fac si morala si vin cu "sfaturi"

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

Poze

super tare prezentarea - si curtea si catelul si purcelul

Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

se pare ca de la ploaia asta mandrul meu doarme de zor...asa ca am apuct sa spal rufe, sa schimb asternuturile si sa le spal, mancarica e pe foc...ehe...sa tot fie zile ca astea

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:

Poze

Ce baiat mare ai Bea!!! E un frumos!

_

Cresc

Mergi la inceput