Gradinita nr 38-Odobesti,sector 3

Gradinita nr 38-Odobesti,sector 3 | Autor: crialex06

Link direct la acest mesaj

Buna.
Ma intereseaza si pe mine cateva pareri despre aceasta gradinita.Sunt mamici care au avut copilasii acolo?Sau mamici care vor sa isi inscrie copiii din aceasta toamna?
Din ce am auzit de la cateva mamici prin parc,se pare ca este o gradinita buna,curata si cu un personal ok...numai ca este bataie pe locuri(de altfel,ca in mai toate gradinitele de stat)

Va rog,daca stiti ceva despre aceasta gradinita,nu ezitati sa scrieti.
Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lamb spune:

Buna

Eu am avut copiii la aceasta gradinita acum multi ani, dar pot sa-ti spun ca am fost foarte multumita.
Pe vremea aceea erau cateva educatoare de exceptie, printre care dna Lenu Cornea si dna Pittis.
Din cate stiu ele nu mai sunt acum acolo, de vreo 3 ani, cel putin dna Cornea stiu sigur ca nu mai este.
Tot personalul era OK, bucataresele gateau bine, femeile care aveau grija de copii erau foarte atente.
Dormeau la pranz, invatau multe lucruri, iar serbarile erau fantastice.
Cand intrau la scoala, in clasa I, copiii stiau deja sa citeasca, sa scrie si sa socoteasca.
Practic grupa pregatitoare era similara clasei I.
Desi s-au schimbat seriile de educatoare, cred ca a ramas aceeasi gradinita buna si cred ca nu ai gresi daca ai da copilul acolo.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Este o gradinita de nota 10 - management bun, curatenie, seriozitate, disciplina. Eu mi-am mutat fetita de un an acolo si sunt foarte multumita.

Mergi la inceput