Fulgusori de nov-dec2009 (60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

noi am reusit sa mergem afara fix o ora . bate vantul destul de tare si nu ne-a placut . important e ca am luat aer . acum dormim si mami pe calculator .

plimbare placuta tuturor si vreme frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelix

My_Lady,A_driana
sa recunoastem ca fiecare avem ,,preferatele`` noastre, vorbim cu cine avem chef

LorelixDaniel-Matei

Am implinit 5 lunitze !
sa fie SANATOS!

Of ,Doamneeee nu-mi vine sa cred ca se merge atat de departe.Deci tu intri pe forum sa vorbesti cu cine ai chef ,iar marea majoritate din fete intra aici ca sa schimbe idei despre cresterea si ingrijirea bebelusilor. Bine ,de fapt stiam asta ,am observat-o demult dar poate o mica parte din mine spera ca ma insel ... pacat ,mare pacat.
Daca eu am "chef" sa vorbesc cu "preferate" o fac in privat.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Noua ne place cantecelul asta:

www.bestmusic.ro/muzica/Ochisorii_Nasul_Si_Gurita/Various-tid-486325-aid-3756-l-1" target="_blank">cantecel

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

a_driana..ai dreptate.nu zic nu..insa nimeni nu ti-o va da aici..asta am inteles eu mai tarziu..aici doar ne certam...cand vine vorba de astfel de probleme..reale ce-i drept...deci hai sa lasam realitatea asta si sa ne concentram pe motivul pentru care ne-am adunat aici..sa discutam despre bebelusi....pentru bebelusi...si atat...faci asta e ok...te mai raportezi si la socializare...e cam nasol.
ca sa fie liniste..nu supara...stai in coltul tau....si priveste la SFATUL BATRANELOR...stiu ele ce fac...si ce zic....glumesc iar gagici...va rog....nu loviti iar

BECCA 6 APRILIE 2010
" Sunt o pana de vulur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Daca eu am "chef" sa vorbesc cu "preferate" o fac in privat.

Nu te contrazic... dar aici se intampla contrariul!! Daca ar fi asa cum zici tu nu s-ar nominaliza fetele care ne sunt dragi....

Te ca tu mi-esti foarte draga...esti o fata deosebita.

Mergi la inceput

De cati forumisti este nevoie pentru a se schimba/inlocui un bec?

-1 pentru a schimba becul
-1 pentru a posta si anunta ca becul a fost schimbat
-14 pentru a impartasi experiente similare si a arata noi modalitati de schimbare a becului
-7 pentru a avertiza asupra pericolelor ce apar la schimbarea becurilor
-27 pentru a corecta greseli gramaticale aparute in posturile despre schimbarea becurilor
-53 pentru a lua la misto pe cei ce au corectat greselile gramaticale
-2 profesionisti in domeniu care sa atraga atentia ca termenul corect este "lampa"
-15 care sa pretinda ca au lucrat in domeniu si termenul "bec" este la fel de corect
-109 care spun ca forumul nu este despre becuri si discutia trebuie mutata pe un forum despre becuri
-111 care sustin ca atata timp cat toti folosim becuri, discutia este utila pe forum
-306 pentru a discuta care sunt cele mai bune metode de a schimba becuri, care sunt cele mai bune, de unde se pot cumpara si cat costa
-27 pentru a posta linkuri catre siteuri unde pot fi vazute diverse modele de becuri
-14 pentru a spune ca linkurile nu sunt corecte si a posta pe cele corecte
-33 pentru a cita tot ce s-a postat pana in momentu respectiv si a raspunde "si eu"
-6 pentru a atrage atentia sa se foloseasca functia "cautare"
-12 pentru a posta ca ei renunta definitiv la forum din cauza divergentelor aparute pe marginea subiectului
-143 pentru a spune "cauta intai pe google si daca nu gasesti nimic despre becuri atunci intreaba pe forum"
-16 posturi unde doi membri poarta o discutie total paralela cu subiectul
-24 posturi in care li se atrage atentia sa foloseasca mesajele private sau e-mailul
-1 moderator care sa avertizeze ca daca nu se inceteaza cu mesajele aiurea va inchide topicul
-1 membru nou al forumului care raspunde la 6 luni dupa ultimul post si totul o ia de la inceput...

BECCA 6 APRILIE 2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

unele dintre noi intra aici numai sa strice atmosfera????

MULTUMIM DIN SUFLET! sunteti niste "dragute"!!!

Cu toatele mai povestim si despre frstrari.... dar altfel... si nu uitam sa mai si contribuim (la modul pozitiv)!

In fine....chiar imi iau o pauza sa va las pe acele "unele" sa va desfasurati.... si mai ales sa va laudati rautatea!!!
poate voi reveni candva

pup cu drag fetele care se straduiesc sa faca atmosfera, care contribuie cu aproape fiecare postare la forumul nostru si le cer scuze ca fac gestul de a ma retrage.
As mai spune cate ceva... dar mai bine ma retrag.
Sa auzim numai de bine!

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Doua mamici, cu copii lor in parc, povesteau. Copii vorbeau si ei de la un carucior la altul. Fetita zice:
- Tleci dincoace!
La care baietelul:
- Nu... tlec.
- Tleci dincoace!
- Nu... tlec.
- De se? Nu poti sa fusi?
- Ba da, da' nu pot sa tlec.

BECCA 6 APRILIE 2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinus25
Nu te contrazic... dar aici se intampla contrariul!! Daca ar fi asa cum zici tu nu s-ar nominaliza fetele care ne sunt dragi....

adevarat

ionela, dar te rog eu sa spui tot....oricum suntem la momentul ,,descarcarii''...
tocmai pt ca fiecare tine pt ea se ajunge la momente din astea....numai ca aici daca spui ceva esti ,,decapitata''

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare.

Ancutza felicitari pt job-ul sotului. Multa bafta sa se indeplineasca si dorinta nr 2 cat mai repede.
Imi pare rau ca Sabina are cateva zile mai rele, poate e de la dintisori. Si Ema m-a capiat ieri...numai intr-o maraiala a tinut-o. I-am luat gel de la farmacie(special pt eruptia dentara) si o dau pe gingii. Vad ca o linisteste putin.

Ralu_seby periuta degetar am luat-o cu tot cu pasta. Se numeste Nenedent-baby.

Alinus, asa este bine sa-i invatam cu spalatul pe dinti inca de acum. Vad ca-i place mult.

Raluci si eu pe tine. Pup pe Bubu mic si cremuit . Cred ca dau o fuga prin Cora sa iau si eu crema. De la Bubchen folosesc sampon si sapun si sunt ok.

RamonaC, sanatate multa lui Dominic.

Lavi ce fain ca ati iesit la terasa. Asteptam si noi sfarsitul de saptamana si il scoatem pe tati la o bere. PS : 4 nunti intr-o luna ???

Evyfelicitari pt ridicatul in fundulet.

Lyly ce fain ca Alex si-a descoperit piciorusul. E mai gustos ca manuta ?

Laurairina abia astept sa vad poze de la botezul de sambata. Rechinasa o sa fie superba in rochita crosetata de mami.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput