Fulgusori de nov-dec2009 (60)
Raspunsuri - Pagina 8
A_driana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui My_Lady0091 ma bucur...dar...nush ce e asa de placut? |
imi place ca spui ce te doare, chiar daca deranjeaza...
(probabil iar se va intelege ca ,,intep'', nu stiu pe cine sau cu ce)
dymo, fara nici o rautate sau sa crezi ca am ceva cu tine, absolut nimic, dar crede-ma ca asa se simt multe fete...ca ,,incurca'' pe aici si trebe sa lase liber sa vb altele....asta pe langa ca vb singure...
A_driana, de David-Andrei
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui dymomo77 Faina discutie aveti. Pai atunci sa ne retragem sa va lasam spatiu sa va desfasurati nu de alta dar daca va plac aceste mesaje e clar ca unele dintre noi nu prea mai au ce cauta aici. Ca sa ne intepam si jignim e usor, mai greu e sa ii facem pe ceilalti sa isi rupa din putinul lor timp liber ca sa ne fie alaturi cu o vorba sau un sfat. La revedere! mami fericit de Dan Mihail |
nush unde vezi tu jigniri iubita....eu una nu am ofensat pe nimeni..indica-mi un cuvant sau o fraza din care sa reiasa asta..te rog
momentan ma aflu angrenata in niste discutii..si atat...
iarta-ma daca in mod indirect...si fara sa imi dau seama te-am suparat.
BECCA 6 APRILIE 2010
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui A_driana
imi place ca spui ce te doare, chiar daca deranjeaza... (probabil iar se va intelege ca ,,intep'', nu stiu pe cine s-au cu ce) A_driana, de David-Andrei |
dar nu ma doare nimic...eu lamuream niste aspecte...din cauza ca LAURICUL a inteles gresit ceva...iar lavi...pricepuse juma din idee
dar cu e lesne de inteles...si net universal si temporal valabil pe acest forum...DIN TZANTZAR SE FACE ARMASAR...asta ca sa ne pastram obiceiurile.....glumesc si sunt un pic rautacioasa..dar un gram de adevar e...
in fine promit eu ca nu mai fac afirmatii..decat strict la ordinea de zi a discutiilor...ca iar imi iau,, babastoace,, pe spinare...si oricum nu imi iese mai nimic la afacerea asta..si e criza frate!!!
BECCA 6 APRILIE 2010
cristina_boc spune:
Acuma pe cand am si eu timp si chef de scris?????????
Nu putem da inapoi/sterge doua pagini ???
Bancuri:
&. Isi face cineva grija de servici:
"Guvernul roman a promis ca va asigura slujbe pentru someri pe perioada crizei financiare.Ele vor fi oficiate de preoti , episcopi si mitropoliti.""
2. Ca tot ma plangeam
- Mama soacra, cat stai pe la noi?
- Cat sunt primita cu drag, fiule…
- Ce pacat! Nici macar la o cafea nu stai?
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
Ancutza_Bro spune:
mda...noi plecam afara...poate soarele ne va face bine si la suflet...
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
Ancutza_Bro spune:
eu propun sa se inchida de tot forumul asta, pt ce sa ne mai chinuim unele pe altele?!...si asa nu ne intelegem intre noi...
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro mda...noi plecam afara...poate soarele ne va face bine si la suflet... ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009) Fulgusorul meu iubit The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!! |
si noi plecam afara..dupa ce terminam piure-ul de legume...
ancuza..scuza-ma daca te-am suparat...nu a fost cu intentie....
scuze atat tie cat si celorlalte care sunt supi....
BECCA 6 APRILIE 2010
lylyana.ion spune:
CUM SA ANGAJEZI OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT
Se iau circa 100 caramizi fara nici o aranjare prealabila, se pun
intr-o camera inchisa, avand doar o singura fereastra.
Sunt trimisi 2 - 3 candidati in camera si se inchide usa .
Sunt lasati acolo singuri timp de 6 ore, apoi se analizeaza situatia.
Daca au numarat caramizile - Sunt buni la departamentul Contabilitate.
Daca le renumara - La Audit.
Daca au facut un haos total - caramizi peste tot - inginerie.
Daca au aranjat caramizile intr-o ordine stranie - Planificare
Daca arunca unul in altul cu caramizi - operatii.
Daca dorm - Receptie.
Daca au spart caramizile in bucati - Tehnologia informatiei.
Daca stau de pomana - Resurse umane
Daca se jura ca au incercat diferite combinatii, desi nici o caramida
nu a fost mutata din loc - Vanzari
Daca au plecat deja acasa pentru ziua respectiva - Marketing.
Daca se uita pe fereastra - Planificare strategica
Si ultimii, dar nu cei din urma:
Daca stau de vorba unul cu altul, dar caramizile nu au fost atinse -
Felicitati-i si puneti-i in TOP Management.
parca despre asta era forumul
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
My_Lady0091 spune:
lylyana.ion...punct ochit, punct lovit...tactic si diplomat..
on me...ca am deschis subiecte sigilate...si mai multca le-am dezbatut dupa o furtuna
BECCA 6 APRILIE 2010
A_driana spune:
fetelor, eu nu vreau nici sa fiu rea nici sa stric atmosfera, imi spun doar parerea, asta in cazul in care cineva ma mai citeste
dar sa fim sincere, faza cu vorbim doar cu unele fete pe care le preferam este foarte adevarata, pe cand celelalte sunt ignorate....pai atunci de ce sa mai scrie? (si nu ma refer doar la mine, eu m-am obisnuit deja si totusi mai scriu cate ceva, neinteresant probabil)
de ce deranjeaza atat de mult cand cineva are dreptate si urmatorul pas care se face este sa fie ignorata...
(am intepat iar?)
lyly, ai dreptate, despre asta ar trebui sa se vorbeasca
cristina_boc...super bancul cu soacra ...uff soacrele astea eu va doresc o zi minunata alaturi de minunile voastre...
A_driana, de David-Andrei