Crestinismul si evolutia spirituala 8

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Kariguld, o seara buna si tie.
Strengarul Iasminei e un scump si un frumos, iar ea este frumoasa ca o printesa, dar bineinteles ca maine cand va citi ce am scris, va nega, dar trust me, ca eu am dreptate.

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui crinuta

Kariguld, o seara buna si tie.
Strengarul Iasminei e un scump si un frumos, iar ea este frumoasa ca o printesa, dar bineinteles ca maine cand va citi ce am scris, va nega, dar trust me, ca eu am dreptate.

Crinuta si minunea ei

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

crinuta, eu m-am uitat candva la pozele tale, nu mai stiu cu ce ocazie, ca foarte rar deschid un album foto de la semnatura cuiva.
si tu esti....periculos de frumoasa
dimpreuna cu feciorul tau!

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Fetelor dragi, eu va citesc zilnic , e primul lucru pe care il fac cand ma trezesc(dupa laptele lui fiu-miu)...

"problema" e ca se simte o tensiune in aer, lucru care imi displace, asadar citesc, recitesc, si...ma abtin.
Mai rau e ca inteleg punctul de vedere al fiecaruia, fiecare cu bucatica lui de dreptate.

In rest...noi suntem bine, Slava Domnului, eu ma simt f linistita si calma, din cale afara...cum de ani buni nu am mai fost, nu mai dramatizez, nu mai tip cat ma tine gura, nu ma mai plang, ma trezesc zambind, merg la somn la fel...e greu cu doi puiuti, asta mare e racit, are febra, asta mica se trezeste cam des noaptea, dar...ii multumesc Domnului ca sunt sanatosi, si merg innainte, eu i-am facut eu trebuie sa am rabdare cu ei.

Duminica am fost la biserica de langa casa, la cea catolica, a fost frumos...nu am inteles totul, am fost cu asta mica in brate, si cam stateam pe spini, ca se tot foia, dadea sa se trezeasca...
atmosfera din biserica, zambetul cald al oamenilor, mi-au adus lacrimi in ochi...mi s-a facut un dor cumplit de casa, de biserica noastra, de limba materna...

offf, revin mai tarziu, Kevin e super mofturos, ma tot striga, mancarea e pe foc, Luana trebuie schimbata...no time de plictiseala

cu drag, si mult respect...mai ziceti o pildaaaaa!!!!

Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Hristos a inviat !

Kariguld, strengarul e cat doi, s-a facut voinicut si n-are astampar deloc. Ieri a vazut si Crinuta pe camera cum sarea al meu pe langa mine si ma strangea cu drag de gat, cum sarea pe canapea de sus samd. Las' ca si baiatul ei e un dulce, ieri imi arata non stop ursuletii si animalutele lui la care le canta zilnic ''la multi ani"...
Si subscriu la ceea ce ai zis de Crinuta, eu stiam ca ea e frumoasa din pozici, dar in realitate e si mai si.
Nikole acuma o perioada oricum va fi un pic mai greu, dar ma bucur ca incepi sa iti intri in ritm. Imi pare rau ca a facut Kevin febra, de astea nu scapam..raceli si boli...Stiu ca esti acolo, cand mi-e dor de voi ma uit sa vad cand ati intrat sau postat ultima oara si realizez ca ati fost probabil dar nu ati mai intrat dintr-un motiv sau altul. Dar iti multumesc ca ai venit si ne-ai spus despre tine ca e greu sa rupi timp cand ai copil mic.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Se spune despre avva Marcu anahoretul ca locuia alaturi de manastirea Pentucla si ca timp de saizeci si noua de ani aceasta indeletnicire avea: postea saptamani intregi incat unii socoteau ca este fara de trup. Lucra zi si noapte, potrivit sfaturilor lui Hristos. Dadea saracilor tot ce castiga si nu primea de la nimeni nimic. Auzind de asta, unii crestini iubitori de Hristos au venit la el ca sa-l ajute, dar el le-a spus:
- Nu primesc, caci lucrul mainilor mele ma hraneste si pe mine si pe cei care vin la mine pentru Dumnezeu.

In toate supararile si necazurile ce ti se vor intampla, defaima-te si ticaloseste-te, zicand: pentru pacatele mele mi s-a intamplat aceasta scarba si deci multumesc Dumnezeului meu.

Mergi la inceput

Se povesteste despre avva Agathon, ca se silea sa faca toate poruncile si cand trecea în corabie, el mai întai apuca lopata, iar cand mergeau la dansul fratii, îndata dupa rugaciune mana lui punea masa, caci era plin de dragostea lui Dumnezeu. Iar cand era sa se savarseasca, a ramas trei zile avand ochii deschisi si nemiscati. L-au miscat atunci fratii, zicand: “Avvo Agathoane, unde esti?” Acesta le-a raspuns: “Înaintea judecatii stau”. I-au zis ei: “Si tu te temi, parinte?” “Cu adevarat m-am silit dupa puterea mea, ca sa pazesc poruncile lui Dumnezeu; dar om sunt si de unde sa stiu de au placut lucrurile mele lui Dumnezeu!” Si i-au zis fratii: “Dar nu nadajduiesti, ca lucrul tau este dupa Dumnezeu?” Zis-a batranul: “Nu nadajduiesc, de nu voi întampina pe Dumnezeu, caci alta este judecata lui Dumnezeu, si alta cea a oamenilor”. Iar cand au vrut sa-l mai întrebe alt cuvant, le-a zis lor: “Faceti bine si nu mai graiti acum cu mine, caci n-am vreme”. Si îndata s-a savarsit cu bucurie. Ca-l vedeau tragandu-se, în ce fel heretiseste cineva pe prietenii si iubitii sai. Avea înca pazire mare în toate si zicea, ca fara de pazire mare nu paseste omul la nici o fapta buna.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iasmin08

In toate supararile si necazurile ce ti se vor intampla, defaima-te si ticaloseste-te, zicand: pentru pacatele mele mi s-a intamplat aceasta scarba si deci multumesc Dumnezeului meu.

...intru totul de acord!
...mai greu cu multumireaptr necazuri...

'neata Romanie
Iasmiiin
Crinuta, de altfel pe voi toate, sa aveti o zi frumoasa

Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Nikole, . e putin mai greut acuma, ca sunt amandoi micuti si te vor langa ei. sanatate micului Kevin. nu ai romani pe aproape? daca este ambasada romana in oras, poti intreba acolo de cluburi sau locuri unde poti intalni roamni, sau chiar biserici. macar sa auzi limba, atunci cand ti-e foarte dor....

fetelor, fiti binecuvantate!

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Kariguld, esti o scumpa.

Iasmin, ieri aratam ingrozitor, ma durea capul, ma simteam aiurea.

Hehehe, ce iti arata Rayan jucariile lui, copiii lui. Nu mai stia ce sa iti arate :)

NIkole, te cred ca esti busy, e si firesc. Ma bucur insa ca ti-ai gasit calmul. E mare lucru sa ai pace.

Mamabear, sper ca puii tai nu mai sunt bolnavi.

Conchita, ce dieta tii?

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput

Kari, in oras aici este un singur roman, medic,profesor universitar, a emigrat aici pe cand avea 20 de ani , sau mai putin chiar..a venit singur singurel, incet incet s-a ridicat, e impresionanta povestea lui.
Nu-l cunosc personal, e medicul unei prietene cu care am lucrat in Tokyo, din povestirile ei il cunosc, astept sa vina ea in tara sa mergem impreuna la cabinetul lui....vreau muuult sa-l cunosc!

Ambasada Ro e in SP, mi-e cam greu sa ajung acolo, din ce am cautat eu pe net, nu am gasit nici o comunitate, forum, nimic, al romanilor din Brazil, decat topicul de pe DC

Cred ca sunt f putini romani pe aici, descendenti ai romanilor, sunt...am cunoscut cativa...

Allan Kardec

Mergi la inceput