Nou stil de viata (296)
Raspunsuri - Pagina 11
mephala30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delidana Carmen, mie si 4 poze mi se par mult. Sau vroiai poza individuala cu fiecare si intreaga daca se poate? |
1. confunzi "putinul" cu "mult",
2. da, sa tii minte ce vreau pe viitor, poza individuala si intreaga...vezi tu, imi plac cuvintele care au punctul pe "i",
mephala30 spune:
Lou, ca tot sunt pe subiect, iti dezvalui io identitatea lor: Vio, Sabina, Daniela, Delia si Tumpi.
Tzuni spune:
citat din mesajul lui mephala30 Lou, ca tot sunt pe subiect, iti dezvalui io identitatea lor: Vio, Sabina, Daniela, Delia si Tumpi. |
iar cea mica de inaltime si slaba ca un pai sunt eu
mephala, iar m-ai confundat cu masa!
www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME
Tzuni spune:
Buna dimineata, frumoaselor!
Cafea si mic dejun pt toata lumea!
O zi frumoasa si cu calorii putine!
Cu drag
mihaser spune:
Saluti!
Tzuni ce bine ca te-ai intors in gasca! Sa nu mai pleci ca nu mai vorbesc cu tine...daaaaaaaaaaa?
Ieri am fost la Radna...ne-am simtit super si noi si kinderii...A fost o zi super!
violeta70 spune:
Buna fetelor!
Multumim pentru urarile pentru Tudor. Va multumesc eu, ca sora-mea este ocupata cu cei mici, serviciul.
La Brasov a fost superb, am facut tort, iar Tudor, care este un smecheras ce-l intrece pe frate'su, s-a incapatanat sa sufle in tort din prima. Sa ne fi vazut pe toti stransi in jurul lui, facand galerie sa sufle, cu camere si aparate foto, iar el nimic....
Intr-un final glorios a suflat (ajutat binenteles de Stefan si Matei, verisorul).
In rest totul obisnuit, m-am intors la munci, fara chef si spor
Va pup si va doresc o saptamana usoara
Tzuni spune:
citat din mesajul lui mihaser Tzuni ce bine ca te-ai intors in gasca! Sa nu mai pleci ca nu mai vorbesc cu tine...daaaaaaaaaaa? |
O sa ma rogi sa plec si nu mai plec!
gusta spune:
Neatza.
Azi ma duc la medic asa ca am nevoie de ganduri bune, multe multe.
Tzuni eu nu te rog nimic, te rog sa stai cu noi.
Marilena si Mara Augusta