""Buburuze de 2009 in actiune (19)""

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

cris asa face si eva...daca nu poate face cava,de ciuda urla se da cu fundul de pamant sau se arunca pe spate....racneste si urla,de unde stie cat e de mica sa urle?
sa dea din picioare? sa faca figuri?eu zic ca de ciuda ca nu poate sa faca ceva anume,mai ales ca a mea e leoaicaasa ca...nu tre` sa fii ingrijorata..urlacioasa

fetele....deseara duc fata la mama....uraaaaaaaaa

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

neatza gagici cu pitici

ne mai primiti? eu am fost cam ocupata, ma terorizeaza pitica mea, nici la wc nu ma pot duce fara ea, in rest suntem bine, am avut sambata petrecerea cu ruperea turtei (am facut mai devreme pt ca a fost si ziua nasei ei si le-am serbat pe amandoua ) care a iesit bine exceptand faptul ca mi-a racit si a trebuit s-o trimit cu mama acasa, dar noi ne-am facut de cap pana pe la 5 dimineata. gata s-a trezit si mi-a expirat timpul, va pun pozici de la petrecere si mai intru diseara daca mai pot.

pupam gasca

http://picasaweb.google.ro/Dana.Maria.Mihalache/PetrecereBianca?feat=directlink

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

CRACIUN 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata doamnelor
cris tu nu te enervezi daca nu reusesti sa faci ceva care stii ca se poate????? , asa si ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Am terminat proiectul acum sa vad si-un rezumat cum il faac ca trebuie sa fie puricesc

mada vad ca si tu ai cu Eva aceeasi problema,numai ca mie mi se pare exagerat modul ei de mafestare
danami bun revenit..foarte frumoase pozicile si nici bubu nu arata rau tinand cont de faptul ca a fost bolnaviara o mare perioadaimi place tare mult cum sta ea in brate si-si papa degetelul
ema nu am zis ca sun t calmitatea in persoana,dar daca o vezi cum face vred ca te sperii si tu..sa le umble hormonii de personalitate in halul asta in cur????ca da-i asa am dat de naiba la ce caracter fermecato-terorist o sa aiba

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

cuscra ia sa te vad eu pe tine cum intri acuma,ca sigur nu poti sa scoti pericolul afara din casa cu timpul asta

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_love spune:

buna fetelor!in primul rand scuze de absenta......
apoi multumesc de urari pt ziua de ieri
gaza mica e bine,e muciasa de vreo 6 zile dar e ok.ieri sa gndit sasi dea in petec si mia facut primii pasi sg asa,de ziua eimg frate numa pe varfuri de aia isi da drumu asa greu la mers
plus ca ea considera tot o joaca daca se vede sg rade sisi da drumu fix in fund
de ce am lipsit?una de idiotu de p.c.alta.........eeeeeeeeeeeeee,poveste lunga,sa vad de ma lasa a mica........
dupa o serie de dureri de burta crancene ,stiinduma cu anexita ,mam gandit sa vad un alt dr gineco sa mai cer o parere.vineri miam facut programare,mam dus si .......la eco ,surpriza:fibrom ,mic da e fibrom??la 30 de ani?si o usoara infectie...
da dr zinea ca nu e multumita ea si sa mai facem odata eco intravaginal.bun fac.ghici ce ?sarcina de 3 -4 sapt fix langa fibromzice ca nu se poate pastra creste airea si se poate ca in timp bebe sa absoarba fibromul transformanduse in cine stie ce.....marti pe 13 intrerupere
am fost sub stare de soc tot sf de saptamana,luni am facut o cadere nervoasa noroc cu sotu ......
marti mama dus pregatita atat cat puteam si am avut noroc de o dr buna si intelegetoare care mia facut anestezie in vene partial generala de erama trecut destul de repede ,la 10 minute dupa eram pe picioarele mele am plecat din spital.......
dar socul lam avut acasa ,ieri,cand am stat si se revede tot.........fizic sunt bine atat cat pot dar psihic............a fost tot asa de repede ca nu mi dau seama.........
acum incerc sa vad de mine trebuie sa urmaresc lunu de lunu nenorocitu de fibrom,sa incep un tratament pt anexita...........si sa treaca timp sa uit..........
cum am ramas?banuies ca sa rupt un nenorocit de prezervativ.......si cand ma gandesc ca in toata luna martie de 2 ori am facut si noi ceva si iata............asta e!
va intreb pe voi daca vreuna a facut ,care e igiena de dupa chiruetaj?avem voie sa folosim irigatorul sa ne spalam inauntru?ca eram asa de ca am uitat sa intreb si la control merg pese 2 sapt
in rest va pup pe toate.........o sami reiau si eu programul,sa pun ceva poze.........

ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA(23.06.2004)SI STEFANIA ALEXIA(14.05.2009)[http://picasaweb.google.com/alexandra769/SUNTEMDOUASURIOARE"]       

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Buna ziua dragi gagici
cuscra sa stii ca si noi am iesit ieri afara intr-un final ca se facuse frumosPai sa stii ca a vizitat-o denis pe Mirunel ca mi-a zis ca a pupat-o tare si apasat sa treaca julituraSi eu tot cu betigase il sterg in urechi si tot usor doar pana la opritorul de pe betigasAi vazut ca fuge ...doar doar sa ajunga mai repede.tai ca numai maine nu-i poimaine si cred ca prin iulie venim la mare cu petitul
anna multam de aprecieri si vi le intoarcem inzecit...abia astept sa inceapa sa mearga singur ca mai bine fug dupa el decat sa stau cocosata
lavi imi pare rau ca nu am auzit cand ai batut la usa dar cu siguranta eram in parc la ora aia ca la noi a fost tareeeeee frumos afaraCe bine le zici despre barbatii astia ca tare sunt batuti in capTrebuie sa le repeti din cand in cand ca sa le improspatezi memoriaSi sa vezi ca iar am intrat la cura de slabire ca vreau ca pana la vara sa ma fac bunaciune
ema vazui pozele cu teroristul mic dar....mai vreau ca tare mult a crescut si tare frumos
lavi si eu am gustat carnaciorul de la tine si a fost deliciooosssss
mada sarumana de cafea dar noroc cu cuscra'mea ca s-a gandit la mine ca tu tare chitrosica esti la tutungeleEu am observat la Denis ca atunci cand il dor dintisorii are un altfel de plans,mai exact urla pitica sa nu mai doara si sa iasa repede si fara durere.Cu siguranta tu esti pe calea cea buna cu kg si-ti doresc bafta in continuare pana ajungi la marimea 40 cel putinexaminatoarea mica
cuscra ce sunculita i-ai dat lui Miru?Eu nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme privind comportamentul lui Miru.Cred ca e ceva normal...bine Denis nu face asa dar el oricum e mai pe invers dar la fel am observat ca face nasica mea care e cu 27 de zile mai mare decat Miru.Si daca stau bine sa ma gandesc cam asa face de aproximativ o luna si ceva si parca acum s-a mai potolit.Probabil incep sa-si descopere personalitatea si nu stiu sa se manifeste altfelDenis face asa doar daca nu il las la catel sau sa deschida si sa inchida usa de la sifonier
danaMi bine ai revenit fatoooooooo...evident ca te primim dar numai daca promiti ca ne mai delectezi si pe noi cu niste poze cu tzitzirica mica si cu verisorul ei....aaaaa stai ca le-am vazut...Doamne ce mare si frumoasa e si Darius s-a facut ditamai barbatoiu 2 frumosi ce mai si mamicile...sexicioase la maximUnde a avut loc petrecerea ca nu-mi dau seama?Acasa sau la local?
cuscra ia mai lasa-mi fata in pace ca Denis o iubeste si asa fermecato-teroristo-fitzosico-personalicoasaAsa e azi stam in casa ca prostalaiiNu-mi place vremea asta...nu-l cunoaste nimeni pe Busu sa bage o pila la vreme?
alexa felicitari pentru primii pasi singurica si la cat mai multi inainteNaspa cu sarcina intrerupta offf chiar nasol...nu stiu ce sa-ti spun despre igiena de dupa dar nu cred ca difera de modul obisnuit de igiena.Normal ar trebui sa fii curatata bine de doctor nu ar trebui sa faci tu nimic spacial...parerea mea

Incarc niste filmulete sa vedeti cum ma ignora fimiu cand e TV-ul pe JimJam si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Pana se incarca filmuletele mele am vizionat pozicile de la turta lui Bubu si n-am putut sa nu observ ca a ales de pe tavita stiloul,oglinda si banii deci am tras concluzia: Bubu o sa fie desteapta,cocheta si bogataaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

ALEXA.....NU STIU CE SA SPUN...DAR FAZA CU BEBE ABSOARBE FIBROMU`....E CAM CIUDATA......SINCER,FOARTE CIUDATA....sunt sarcini duse la limita cu fibrom si altele...acu``....nu stiu....e dureros probabil......e cumplit...trebuie intrebat doctorul......antibiotic sigur....eu prima data cand am ramas am avut-o pe Eva...m-a ferit dumnezeu...

sunt alaturi de tine

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

off alexa imi pare atat de raunici nu am cuvinte,ma crezi?ma bucur totusi ca ai sotul aproape si te sprijina ca vorba ta,fizic iti revii mai repede,dar psihicsi nu mai fi trista te rog,bine ca ati descoperit acum fibromul si ai sa vezi ca, daca chiar mai vrei un bebel o sa fie timpcapul sus mamicoaaaaaaa,si felicitari pentru primii pasi ai stefaniei..despre igiena nu stiu ce sa spun ca nu m-am confruntat cu o asemenea situatie pana acuma,dar cred ca dr. a stiut cum sa-si faca treaba si sa nu fie nevoie de ceva complicat

cuscra de aia nu mai are fi-mea nici macar un semn ca a cazuta fost Denisel pe furis la fi-mea...si stiti ca la petit se vine cu ceva dinamite si vreo 2 obuze ca fi-mea nu se suporta altfel..;i-am dar sunculita presata de pui,nu mult ci un pic pe fiecare dumicat de painica uns cu unt si tare i-a mai placut..pe Busu de la meteo nu-l cunosc,dar cica de sambata o sa fie frumos

Brotac Terorist

Mergi la inceput