""Buburuze de 2009 in actiune (19)""

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Soata mai are cativa km pana ajunge acasa si vad ca voi shomati maine va astept la cafea cu scutirea

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

buna gagicile..intru rapid sa va urez noapte buna si cat mai linistita.Mi-am cumparat capsuni ca nu mai puteam de pofta, mai ceva ca o gravida sunt, acuma le halesc pana va scriu...nu scria in dieta ca am voie capsuni dar asta e , sunt doar niste fructe nu?
Cris soata ta acuma vine, al meu pleaca pe la 00.30, raman doar eu si piticul, el merge la Cluj cu un client la aeroport. Mana mea este mai bine, am pus gheata si mi-am luat de la farma gel antiflebitic si e mult mai ok, doar ca mai amorteste cand se lasa Rares mai tare pe ea si inca e umpic umflata, dar trece ea.
Picky multumim de complimente, cand mai vedem si noi pozici cu Stefi, mi un dor sa o vad!
Deea ce carliontat dulce am vazut, e un scump, un dulce, n-am cuvinte, sa-ti traiasca si sa fie sanatos si sa-ti aduca numai bucurii!
Cris am sa incerc la dimi din nou cu cubuletele , nu ma las...la noapte tre sa ma ancorez bine si pe mine si pe pici mai ales ca suntem singuri
Va pupacesc dulce pe toate!

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica

Rareselul creste mare

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.mai.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna seara si de la noi,

DEEA,La multi ani lui Darian!!!

ALICE,eu o sa fac ROR-ul,stiu ca e obligatoriu,din pacate noi mergem la gradi de stat,si nu prea merge sa-i "vrajesti"
(in acelasi timp pot sa-ti spun ca Radu este alergic si a facut o reactie urata,s-a umplut tot de bube de la vaccinul asta)

EMANOUELA,bafta cu franceza si cu permisul.

ALEXA,multa sanatate tuturor!

ANNA,,sa te faci bine.

LAVI,e frumos Rares,dar si tu esti mama tanara si frumoasa

DANI,ce tzapanos e Denis,abia astept si pe Andra sa se miste.

Va pup,mi-am facut jumatate din treburi,mai am jumatate si ma culc si eu

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

neata mamici cu pici terorici

haideti sa va vad la o ,perfuzoice 2 la numar in dimineata asta,niste trabuce si vougue pentru a mea cuscra

La Multe Lunite inainte

Rares Florin buburuza de Lavinia.p sa cresti mare si voinic

Meniu:
6:50 formula 180 ml
9:30 paine prajita cu sunculita pui
13:30 piure cu ou + lapte 120 ml
17:00 gris cu lapte
20:30 formula 240 ml
ca de obicei intre mese e rost de morcovel,un pufulete si ceva fructe

Dupa cum ziceam aseara era vorba ca o sa va legan sa dormiti neintoarse,dar uite ca n-a fost sa fie ca mi-a pierit cheful cand mi-a zis ca mai circula cu masina doar 15 zile cat il tine dovada si apoi 1 luna sta pietonl-a mancat sa depaseasca linia continua pe un pod ca sa depaseasca si a mai capatat si o frumusete de amendasi colac peste pupaza nici macar nu am testat masina pana acuma ca sa nu mai spun ca de cand am ramas gravida si aveam rau de masina nu am mai pus mana pe covrigse pare ca zilele astea o sa iau skodita la plimbare sa ma acomodez cu ea ca pentru ziua la terorici eu sa alerg eu
Si ca sa fie tacamul complet,maimutica tuseste urat si se aude un harait in gat,dar nici nu sta potolita sa vad daca are rosu
,asa ca sa vad ce-i dau ca este exclus paracetamolul ca e alergica

lavi sadicoooooooooooooooooooo m-ai omorat aseara cand am citit ca faci cura cu capsuni si am inundat toata stradadar lasa ca s-or coace capsunile si la mine in curte si sa vezi atunci cum imi adun cate un bol din ala baban cu trufandale.ma bucur ca esti mai ok cu mananasol cu plecarile astea nopatea,dar daca asta e jobul nu ai ce sa-i facica incurajare sa iti spun cavrajeala cu aceste cubulete a functionat la noi cam dupa aproape 2 saptamani de etalat in fiecare dimineata pe masa????asa ca mult succes
nicuratze am citit ca dupa orice vaccin facut apare o sensibilitate timp de cateva zile in care organismul este expus la boli si altele,dar si alergii de genul astasper ca la Andra sa nu se repete figurasorry ca nu ai reusit sa termini aseara treaba planificata,dar am sa astept cuminte sa pui noile achizitii

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_love spune:

nneata gagici dumneavoastra!
cris,sarumana de cafea am maaaaaaaaare nevoiesunt franta.........am pus repede 160 sarmale la foc,salata e gata trebuie sa o ornez,prajitura doar de taiat......dar eu am ramas nespalata si acum duc tratative cu micul monstru care are o mare problema cand apar cu prosopul in capurla neneeeeeeee,de zici ca e sf lumii!asa face la orisicine are curajul sa intre in casa cu ceva pe capafara de sorasacare nu va zic ce coana chirita este ........o sa pun eu niste poze sa vedeeti cum arat un colir fara de ocupatie si o bunica toata ziua se deghizeaza...
in fine sper sa reusesc sa termin tot pana vin musafirii dupa amiaza....
cris ,mama draga,nu e vb de fesuri,ci fasuri de iarna ,geci si compleuri cu totudar oricum e de ras
de ce spui ca la uter retrovers nu avem voie de sterilet?si eu am.....am mai avut pus unul care intradevar mia facut probleme,sa deplasat si am facut rana pe col.....dar nu mai vreau sa trec iar prin .........de anti mniie frica ca oricum am multe kg la bord si .......
sarumana de sfaturi pt petrecere........o sa vedem ce o iesi,la cea mare nu am rupt nik doar am taiat mot,
pupam toatefetele si uram pt toti sarbatoritii,mai ales cei cu GHEORGHE la nume
ai auzit PICKY?
na ,fiimea devasteaza geanta mea cu cosmeticaleeeee
aaa!uitasemne dam drumu la mers frate....cam asa ,3 pasi inainte ,rade si buf ,bucinoase la pamant!si pleaca si dea busilea!
sa te tii de acuma ce mio face.....acu se scrie cu un dermatograf verde
sa aveti o zi MINUNATAAAAAAAAAAAAA

ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA(23.06.2004)SI STEFANIA ALEXIA(14.05.2009)[http://picasaweb.google.com/alexandra769/SUNTEMDOUASURIOARE"]       

Mergi la inceput

LA MULTI ANI tuturor care azi isi serbeaza ziua numelui!!!!!si distractie placuta

[]b]alexa[/b] cine stie ce i s-o parea piticei cand te vede cu prosopul pe capcand ai timp incearca sa faci din asta un joc..mai pui prosupul si la tine,si la ea si poate nu o sa se mai sperie..scuzeam crezut ca de caciulite e vorba;mie asa mi-a spus dr. mea ginecolog,ca la uter retrovers nu e indicat steriletulacum nu stiu ce sa spun ca daca ea m-a mintit,mint si eu mai departefelicitari pentru pasii facuti singuricasi sa nu fi supi pe puica ca ea se face pictorita de mica,da???spor la treaba in continuare si distractie placutaP.S. :te asteptam cu pozici

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

La multi ani,multa sanatate si putere de munca draga PICKY!!!

CRIS,

Va doresc o zi usoara tuturor.

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
La multi ani Picky!Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de buburuza ta!
La multe lunite Rares Florin bubu de Lavi!Sa fii sanatos si sa o bucuri pe mami care te iubeste cel mai mult!
Alexa-sa-ti traiasca fetita,sotul,socrul-sa fie sanatosi!Distractie placuta azi!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Eu m-am trezit usor azi insa pana am ajuns la birou sa beau cafeaua am cam vazut in ceata.Acum e mai bine-ce ti-e si cu dependenta asta de cofeina.Bine macar ca de tigari m-am lasat!
Cris-gris ii faci cu lapte de vaca?De la cate luni ai inceput sa-i dai lapte de vaca?I-as da si eu cu gris sau cu orez dar mi-e sa nu ma grabesc.Bine ca daca e sa ma gandesc oricum a facut cunostinta cu laptele de vaca in branzica,iaurt asa ca nu vad de ce ar fi o problema...mai astept pareri de la voi.
Cris- imi pare rau ca a luat sotul amenda.Lasa ca o sa te descurci tu cu condusul!
Ema-.Ai putea sa mergi la vreo scoala/liceu sa iei legatura cu vreo profa de franceza de acolo sa o intrebi daca nu ar vrea sa dea meditatii.Nu cred sa te refuze ca la ce salarii au.....
Lavi-mi-ai facut o pofta de capsuni . sa treaca mana!Bafta la dieta desi nu pari sa ai nevoie,parca ti-am mai zis!
Deea-ai un carliontat tare dragalas!Sa-ti traiasca,sa fie sanatos si norocos!Distractie placuta maine!
Ana-sper ca esti mai bine;te asteptam sa ne dai vesti de pe laptopul cel nou!Vladut ce mai face?

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

simina mai devreme mi-am informat remorcuta ca am de gand sa iau masina sa fac cateva tura si el a facut o fata de-mi venea sa-l batdar ii arat eu lui cum trebuie sa conduca o blonda cu copil in spatelapte dulce i-am dat cam de pe la 8 luni si un pic parca..nu mai tin minte exactsi am incercat mai multe sortimente pana ne-am oprit la cel de acuma

Brotac Terorist

Mergi la inceput