Calendarul gradinarului vesel (12)
Raspunsuri - Pagina 20
martie spune:
Liviana, ce frumos.
Leeloo - si la tine ce frumos
Olympia, ce furtuna? Vaai, poate vine iar ca anul trecut cand ziceai ca a trecut tornada prin gradina. Iti trimit pe PM un nume de dr. fff bun, pentru fata.
Am gasit in practic idei un articol despre gugustiuci, sunt monogami, ca si porumbeii, noaptea cloceste oul "el" si ziua "ea". Mananca de toate...si fripturi, nu-i problema.. sunt ff usor de domesticit, daca vad avantajele incropirii cuibului langa casa omului, nu mai scapi de ei. Dragut. Ma uitam, a murit complet muscata mea curgatoare, am zis sa nu deranjez pasarea.
Tala, am si eu o capsuna verde. Una! Sunt curioasa cum o impartim
Tala spune:
mai...scuze ca v-am alertat, pe browserul meu de vreme asa scria : ca miercuri seara e t-storm, dar acum s-a modificat si arata numai ploaie
http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!
canuta-om-sucit spune:
Fetelor va rog ajutor!!
Am mai multe tufe de trandafiri pe una mi-au aparut niste purici sau paduchi rosii pe alta verzi cu ce sa dau?!! Sa nu se intinda si la alte plante.
Pe visin au aparut tot niste paduci sau purici negri. Aceeasi intrebare cu ce sa dau?!!
lbelciug spune:
Buna fetele, am pus pozele promise incepand de aici: http://picasaweb.google.com/liviana75/GradinaMai2010#5469920438678523586
Tala, multumesc, sa speram ca vom avea macar cateva de pofta.
martie, exact, si eu citisem in revista despre gugustiuci.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family
simali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui canuta-om-sucit Fetelor va rog ajutor!! Am mai multe tufe de trandafiri pe una mi-au aparut niste purici sau paduchi rosii pe alta verzi cu ce sa dau?!! Sa nu se intinda si la alte plante. Pe visin au aparut tot niste paduci sau purici negri. Aceeasi intrebare cu ce sa dau?!! Aura si samburelu' Dimitrie Don't argue with an idiot. They'll drag you down at their level and beat you with experience. |
Am si eu pe unii dintre trandafiri paduchi verzi. Si anul trecut si anul acesta m-am multumit sa-i storcesc cu mana (ma rog, cu manusa). Ei apar pe mugurii fragezi de crestere si daca-i culegi din timp poti sa eviti molipsirea intregii plante si DECISUL. Apoi, odata mugurele de la varf trecut de faza de "crud" nici nu mai face paduchi.
"Calea de mijloc este calea ZEN"
Alice
lbelciug spune:
Multumesc mult, martie. Ne-am straduit cat de cat sa delimitam parcelele, sa vedem cum stam la capitolul productie caci rasadurile mele sunt tare mici. Ma mai ciondanesc si cu sotul sa nu mai dea cu dusul rece pe plante cand le uda, dar cica jetul lui e asa subtire incat plantele o sa creada ca ploua.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family
valentinag spune:
Moama ce inspirata am fost,sa-mi cultiv placerea de a sapa,uda,cultiva diverse!Macar pana la toamna ma scot cu mancarea,o loboda,un spanac,o salata verde,s-or face si rosiile,cartofii,pui inca avem,oua gainile,mai incolo...om vedea!
Acum serios,am niste cartofi frumosi rau,din spanac am facut azi prima oara pe anul asta, da ceapa a inceput sa se fleoscaiascanu inteleg de ceeee!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
martie spune:
Liviana, vezi sa nu dea cu apa pe rosii, cred ca stii ca le face tare rau. Doar la radacina.