Aspirante optimiste > 20 FELICITARI UKUME!! (473)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

vroiam sa fiu sigura

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele ukume nu a venit?

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

se pare ca nu, sau a ajuns dar nu a intrat pe net

inca mai asteptam. poate ne da si noua de veste ce a facut

nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Talida__ spune:

In sfarsit am ajuns si eu pe la voi

Hai sa va iau la pupat intai

Ce o fi facut Ukume ? astept cu nerabdare sa ne dea o veste buna de la doctor.

[b]Bebelu
vreau si eu pe listuta pls. Anca + Marius Saru'mana

_

Hoping... Wanting... Needing... for you to justify my love
www.fertilityfriend.com/home/2ba8d8" target="_blank"> Grafice
www.fertilityfriend.com/ticker/2ba8d8/ttc.png" target="_blank"> Ticker

Mergi la inceput

notat Talida

nu stiu de ce dar la tine aveam o presimtire k nu te cheama Talida si de aia nu te=am trecut

tu c faci? in ce z esti?

nunta noastra

Mergi la inceput

bebelu am trimis pm
cu numele

offffffffffff
s-o fi suparat pe mine?
ca mi-e oarecum aiurea
mai bine taceam
offfffffff
ukumeeeeeeeeeee
scrie ceva
sunt cu inima cat un purice
sper ca esti bineeeeee
da-ne si noua de stire

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

fetele!!!

Ati avut limbarita azi nu glumaMa bucur si imi pare tare rau ca nu pot sa stau mai mult cu voiChiar imi lipsiti sa stiti
Tanamera felicitari pt bebe jucaus si pt cele 12 saptamani.Sarcina usoara in continuare
Vas nu da importanta colegilor,importat e ca voi va doriti acel bebe!Eu sper sa vina bebe2 cat mai repede
Andreea ma bucur enorm ca ne mai vizitezi,chiar iti simt lipsa.Multa bafta la morfo si te asteptam cu vesti care sunt sigura ca vor fi excelente
Cami de ca intrati in pita de luna astaMulta bafta si sa vina bebe repede!
Ukume dragutzo multumesc de cuvintele frumoase!M-au emotionat foarte tare.De asta suntem aici sa ne incurajam si sprijini una pe alta.Sa ne dai vesti de la medic
Joann lauda-te ca ai de ce,doar ai o minune mica in burtica
incognico nu stiu daca am mai zis sau nu dar iti spun bine ai venit si sedere cat mai scurta pe aiciSa-ti de DD bebelasul mult dorit!
Madutza ce frumosSi acum mai ai liniutele de la CristiIar despre ecografiile si testele de acum e si normal sa nu te poti desparti de ele,doar au facut parte din viata ta.Multi si o sa vezi ca o sa vina si fratiorul/surioara in curand
Paula harnicutzaMai ai placinte?
Bebelu vad ca ai avut zi de shopping azi.Frumoase hainutzele si pantofioriSa le porti sanatoasa.Numele soztului e Andrei
Yoni o sa avem si noi liniutele noastre odata,sunt sigura
Yasmi vad ca te-a corupt Bebelu cu shoppingulVineri ne aduci vestea cea mare?
Anca zici ca te invidiaza astia daca te apuci sa faci copii pe la birou?Multi
Hera ma bucur ca ne vizitezi!Imi pare rau ca nu te simti bine.Multi sa treaca.
Didi da din pacate se anunta o saptamana plina,cel putin pana joi cand revine colega muncesc pt 2Te
Camcris multumesc ca ai intrebat de mineSunt bine numai din pacate sunt full la servici si nu mai apuc nici macar sa va citescDe saptaman viitoare o sa fie mai bine
Roxi se zice ca testele de sarcina se pozitiveaza la 14 zile de la conceptie.Acum totul depinde de ovulatia ta care poate fi mai devreme sau mai tarziu de z14.De aceea sunt femei carora li se pozitiveaza testul inainte de data cand ar trebui sa vina menstruatia sunt la care se pozitiveaza la o saptamana de intarziere
Talida

Gata si placinta mea sper ca nu am uitat pe nimeni,daca da dau multi sa nu se supere!

Cosmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Cami sunt sigura ca nu s-a suparat Ukume.I-am lasat offline pe mes...Sper sa fie totul bine si sa nu fi intrat deoarece e super fericita si se bucura alaturi de sotz

Cosmi

Mergi la inceput

cosmi multam mult de incurajari
da chiar ma gandesc la ea
si vad ca nu mai intra
sper sa fie bine

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Cosminuta ma bucur ca ti-ai facut un pic de timp sa ne saluti . spor la treaba zilele care vin si sa fie cat mai usoare
l-am trecut pe sot in listuta.

Cami si tu esti trecuta. stai linistita k nu cred k s-a suparat. nu are de ce.sigur nu a avut timp sa intre. dar o asteptam incontinuare

nunta noastra

Mergi la inceput