Aspirante optimiste > 20 FELICITARI UKUME!! (473)
Raspunsuri - Pagina 3
ukume24 spune:
Fetelor am sunat acu la doctor sa imi fac programare si mi-a zis asistenta ca nu mai este nici un loc la doctor pana in mai. atunci i-am zis ca docoturl mi-a spus ca daca nu imi vine ciclu dupa 10 zile de la duphaston sa vin din nou la el si ca eu trebuie neaparat sa vad ce se intampla. Pana la urma m-a programat pe azi. Poate e prea devreme. dar ce safac... ma duc si-apai macar ma mai linistesc. Vad si eu ce imi zice. Fetelor sa iau si testele cu mine ?
ancadragoman spune:
Eu zic sa faci un test de sange ,repetat la 48 de ore si daca sarcina este viabila valoarea se dubleaza.
Cand ai avut UM?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
bebelu86 spune:
ukume du=te linistita. nu lua si testele, k doar te crede pe cuvant k esti gravi. dc simti k trebuie sa le iei,ia-le k nu se intampla nimic.
dc nici acu nu se vede, du-te si fa bhcg acu si unu dupa 48 de ore. dc val se dubleaza e totul in regula, dc creste decat un pic, sau scade nu e bine.
nu vreau sa te sperii dar eu facusem unu si aveam 184 si dupa 48h aveam 143 si medicul meu zicea k e totul ok si bla bla bla dar de unde, k sarcina se elimina.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!
Hera25 spune:
Ukume felicitari si sarcina usoara.
Fetele mie imi e asa de rauuuuuuuuuuu. Ah. Nu pot manca nimik fara sa am arsuri, pfff niste arsuri pana in urechi. Nashpa rau.
Si o somnolenta nene, parca nu sunt eu.
Va pup si succes la bebei.
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008
roxy_s spune:
ukume nu te mai stresa atata, bebele este acolo sigur, du-te linistita la doctor, ia si testele cu tine.
si cum au zis fetele , fa si o analiza de sange ca sa fii linistita.
pupam burtica cu bebe
sa ne zici si noua ce-ai facut la doctor
Vreau sa fiu
PaulaFrida spune:
Ukume succes la dr.tin pumnii sa fie totul bine abia astept sa vii sa ne spui cum a fost
Am inceput a doua folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe
TTC Ticker
Marriage ticker
didi32 spune:
Hello fetele!
Felicitari inca o data Ukume, sarcina usoara si la termen! Nu-ti mai face 1000 de ganduri, o sa vezi la dr ca totul e in regula, da?
Hera, sa treaca starea de rau, dar noi tot te invidiem sa stii!
Restul fetelor? Cosmi, tot asa zi grea ai? Ca vad ca fetele pe-aici s-au pus pe cumparaturi
in devenire
bebelu86 spune:
Didi esti trecuta pe listuta
cine mai dorest? listuta e deschisa
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!
bebelu86 spune:
DORMITI???
TREZIREAAAAAAAAAAAAA!!!
nunta noastra