Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 10
Cris2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luna9 done. multumesc cris, cand ai tu putin timp poate mi le trimiti |
Luna, verifica PM.
Cris 26+ cu
maya71 spune:
Mi/am facut cont pe Picassa imediat... si nesuferitul mi/a rascolit in tot calculatorul de mi/a pus toate pozele... dar toate, sunt unele de care si uitasem... Ha, ce chestie... eram naucita cand vedeam cu ce rapiditate cauta si... le punea cu o dezinvoltura ceva de speriat
Beluistef... am fost rapida? Este prima etapa. A doua maine...
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui aelita LAURIKA ,saracuta de tine,cum asa varicela??Nu iti facuse analizele sa vezi daca ai facut-o in copilarie ? astea ar fi obligatorii ,ca sa stii de ce te feresti(cred ca vaccinul nu se mai face in sarcina.) eu parca stiam ca la sarcina mica e pericol,cred ca acum nu ar fi..dar oricum medicul sigur iti va spune care sunt riscurile.Imi inchipui cat de speriata trebuie sa fii !! te pup si te imbratisez,sa fii tare sa nu te stresezi rau,ca trebuie sa fie solutii si pt asta ! imi pare tare rau ca treci acum prin asa ceva,dar sigur o sa fie bine ! fetelor,atat timp cat scoateti copilul din spital,deci iese afara,la 3 zile,inseamna ca e ok, ca poate vedea lumina zilei Mie asa mi-au spus in spital ,ca daca nu ar fi apt de iesit,ei nu le-ar da drumul,ar sta la incubator ..eventual pana la botez Au stat 9 luni inauntru,atat cat au nevoie,natura stie mai bine,sa nu ne lasam influentati de traditii religioase..care in alte parti ale lumii nu exista,ceilalti ce patesc ca ies toti la 2 zile la lumina? cei din alte tari,si de alte religii? Sa nu uitam ca SARCINA NU E O BOALA,NOU NASCUTUL NU E UN BOLNAV,MAMA RECENT NASCUTA NU E NECURATA (apropos de ce se spune si despre ea ca 6 saptamani e asa si pe dincolo...),in secolul nostru sa incercam sa traim viata actuala,bunicele au trait-o pe a lor,asa erau vremurile alea,dar acum nu mai putem trai in trecut.. pe mine ma mira cand spuneti ca mame sau soacre va spun inca asa ceva,pt ca presupun ca sunt relativ tinere femeile din familiile voastre ! si daca de la bunici inteleg.adica de la cei peste 80 de ani...la restul nu prea.. copiii ies din casa din prima zi de externare,apoi zilnic,e important pt sanatatea lor! cred ca nimic nu poate fi mai important decat sanatatea..si nu ne mai luam dupa generatiile de acum o mie de ani,traim totusi intr-o lume civilizata . CRIS eu am o masina speciala de tuns,care merge sub apa.e de Philips. MAURICE-haha pozele sunt facute in timp,alea cu mancare eu mananc putin,desi acum ma chinui sa mananc si eu mai mult si mai bine... gata,am terminat capitolul trecut.trec la actualul. 21+ Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008) |
De varicela, nu :(.am vb cu dr si a zis ca in stadiul asta al sarcinii nu sunt probleme.ma apuca stresul cand vad cate probleme de sanatate ne-au lovit familia anu asta, deja.socra-miu cu leucemie paroasa, eu deja 2 raceli la activ + varicela..mi-au gresit la inceput analiza de cmv...deci ce sa mai zic?!doar sa nu-l afecteze pe bebe, atat in doresc, ca de acum incolo o sa stau acasa si gata.daca asta trebuie sa fac ca sa nu mai dau de belele, asta fac.Si nici nu m-am gandit la varicela...am consultat dosarul medical de cand eram mica si am vazut abia acum ca singura boala de genu asta a fost rujeola.va multumesc la toate pentru sustinere..
Laura 24+ cu Cristian Alexandru
grety_niku spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Florentina_C
Eu merg vineri...deci dupa tine...te astept pe tine cu impresii... "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise" fericita 20+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen ***Bebelul meu mic*** ***Poze*** |
hmm chiar eram curioasa cum e cu CD-ul cum ajung maine dimi la birou dupa eco va scriu cum a fost!
la cine faci eco?
21+ cu bebic (inca) rusinos
Pozici
crissy77 spune:
katalina, LMA (inca) mezinului cu ochii negri!
Anca, felicitari pt vestile bune!
Maine avem ARACIP pe cap (controlul calitatii), am o groaza de hartzoage de facut si eu frec menta pe net
Saptamana viitoare incepe proba de BAC de competente digitale, 6 din 13 clase sunt ale mele (deci tb sa fiu in comisie sa corectez) asa ca... tineti-mi pumnii sa nu lesin de supra-solicitare
Cristina 20 s cu bocanila & Elise-Stefania (3 dec. 2005)
grety_niku spune:
katalinaaaa cat e o morfologie de trim 2 la iosup??? am vazut ca cedezi programarea si parca m-ar interesa
21+ cu bebic (inca) rusinos
Pozici
coteasca spune:
fetelor nu mai pot de somn. Mai am o juma de ora si plec, macar ies in trafic si aglomeratie, poate o sa-mi dispara starea asta de somnolenta, ma simt de parca m-ar fi muscat musca tete. Dupa serv tre sa aj la medicul de familie pt programul redus, o sa va tin la curent cu info. poate se mai inscriu si alte gravidute la acest program de 6 ore.
28+
Corina, viitoare mamica de baietel
bamboletta spune:
citat din mesajul lui maya71 Mi/am facut cont pe Picassa imediat... si nesuferitul mi/a rascolit in tot calculatorul de mi/a pus toate pozele... dar toate, sunt unele de care si uitasem... Ha, ce chestie... eram naucita cand vedeam cu ce rapiditate cauta si... le punea cu o dezinvoltura ceva de speriat Beluistef... am fost rapida? Este prima etapa. A doua maine... ucenic(aspirant) burtica |
asa am patit si eu cu picasa eram disperata ca apar toate pozele mele din calculator pe net dar nu intra pe cont decat cele care le incarci tu pe web album
Bamboletta 20+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)