Statiune de ski - extern

Statiune de ski - extern | Autor: Ubi

Link direct la acest mesaj

Ce statiune (Slovacia, Austria) mi-ati recomanda pentru 7 zile de ski?
PS: Daca aveti si ceva adrese....
Pupici,
Cristina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

In Austria la Maria Alm, la Uttendorf, e fain de skiat.
Adrese nu prea am....
Poate iti place aici?
http://www.skicasa.de/buchung/buchung.htm?userlang=01&so=59&partnerid=593990&css_style=itafracasa.css&countrycode=A&place=FLACHAU

Adela & Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Incearca sa intri pe www leoganger-bergbahnen.at sau mariaalm.at sint cele mai bune statiuni de schiat cred ca sint si preturile.Sau mai este una www.kaprun.at este tot o statiune vestita am lucrat si eu acolo,pentru cazare sint multe pensioane dar mai este si o JUNGEND&FAMILIENGÄSTEHAUS unde am lucrat acum 12 ani poate e mai rentabil decat la hoteluri.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Ubi, sunt atatea statiuni frumoase in Austria...si atatea oportunitati de a skia...atatea lifturi, telescaune, telegondole si telecabine, ca te si pierzi si tb sa te uiti mereu pe hartile (instalate pe partii) ca sa stii sa te si mai si intorci de unde ai plecat. De unde mai pui ca pleci cu teleschiul dintr-o statiune, mai schimbi cateva teleschiuri, cabine si cand cobori, ajungi in alta statiune, sau chiar tara vecina, Elvetia!!
Imi amintesc in Ro, cum asteptam cate jumatatea -chiar o ora pentru telescaunul din Predeal sau telecebina din Poiana... :(((
Este important, pe langa banii pe care vrei sa ii aloci, cat de profi sunteti voi, caci sunt unii de cauta numai partii grele...sau dimpotriva usoare. Dar majoritatea au toate nivelurile de partii usor-mediu-greu.
Cel mai ieftin stai in vile, cu mici apartamente sau garsoniere, cu bucatarie si baie evident proprii :) Eu am stat cu sotul meu in statiunea Flachau intr-o camera foarte, foarte curata, cu o bucatarioara micuta, dar utila cu 35 euro/noapte (deci 18 euro de persoana). Cam asta era pretul in general la vile, apartamente iarna trecuta. Preturile de acum nu au cum sa difere prea mult.
Iti dau o adresa, unde poti gasi toate statiunile din Austria, cu mape, cu mapa partiilor, un top al celor mai bune statiuni, starea zapezii, poze si adrese si tel. de hoteluri, pensiuni, apartamente samd...
www.bergfex.at/austria/" target="_blank">http://www.bergfex.at/austria/
Daca ai nevoie de lamuriri, nu ezita.
Numai bine!

PS. Sa ma adaug niste pareri de statiuni: una exclusiva este, bineinteles, Kitzbühel! Foarte frumos, am trecut doar in vizita :)
Alte statiuni populare pe aici sunt: Saalbach Hinterglemm, Flachau (de aici este Hermann Maier, schiorul lor faimos), Lech-Zürs am Arlberg, Saalfelden...
Este greu de decis...:) uuhhh

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Noi mergem de 3 ani de zile in Flachau/Salzburger Land-SUPER! Piste minunate, gondole f. moderne, este excelent! Poti sa vezi pe
www.flachau.at
www.flachau.com sau
www.flachau.net
acolo ai si posibilitatea sa iti alegi ce fel de cazare vrei, sa iei legatura cu cei de acolo prin e-mail, sau sa ii rogi pe cei de la cazare sa iti trimita un catalog cu cazarile din Flachau.
Cea mai buna perioada este 15.12-15.03, atunci ai sigur zapada.

Cat despre Apresski-sunt cateva tare faine acolo, nu o sa iti para rau !

Toate bune si "Schiheil"!
Mirunda
Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rici35 spune:

Hallo,

noi de ani de zile mergem in Steiermark. Pe la Murau. Inchiriem acolo o casuta cu 42 de euro la zii in sezon, in afara de sezon cred ca e la 30 de euro la zii, Se mai adauga cheltuieli de curent si de astea. Intre 5 si 10 euro la zii. Se afla intre mai multe statiuni de ski, dar mergem dimineata cu masina, ba in o statiune ba in alta. Este o statiune nu atit de aglomerata, si imi place ca oamenii din Steiermark sunt foarte draguti. Cei din Tirol sunt inchipuiti. Preturile la Skipass sunt la fel mai mici ca in Tirol. O casa de aia e cu bucatarie, baie Maina de spalat, tot ce vrei. Statiunile astea mai sunt un mic secret, frequentat in special de unguri. Dar noua ne place f mult.

www.kreischberg.at
www.lachtal.at
www.frauenalpe.at
www.stolzalpe.at

cu drag

Rici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Austria e minunata. Noi am fost anul trecut in Igls (langa Innsbruck), insa o statiune minunata este Seefeld. Din pacate eu nu prea am adrese, ca nu m-am ocupat de organizare. Insa ma pot interesa.

Rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Multumesc mult. Orice inform. este binevenita.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria13 spune:

Ce puteti sa-mi spuneti despre St. Johann Tirol?
Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariailin spune:

Noi am fost acum doi ani in Austria la Hopfgarden. A fost extraordinar. E un paradis pentru ski. In februarie ne-am rezervat deja camere pentru Kitzbuel unde sunt si mai multe partii de toate felurile. Vom sta la o pensiune care are si piscina si sauna si abia astept. Du-te in Austria pentru ca oriunde te-ai duce sunt convinsa ca va fi la fel de bine. (sotul meu a fost si la Aptenau).

Maria

Mergi la inceput