LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**194**
Raspunsuri - Pagina 5
novus spune:
Pitonul si ii uram insanatosire grabnica !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
Asteptam pozeeeee de la intalneala !!!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
mababei spune:
La multi ani, Andreea
Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!
Gianina
mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009
novus spune:
Asteptam !!
Am implinit 1 anisor !
Kea spune:
Andreea!
Geanina
Floric, pisik, ma enervati! Copiii nostri sunt nascuti inainte de termen, au avut destule de de recuperat, ca nu degeaba stau ceilalti in burta mamei 40 de saptamani. Oricum sunt in grafic, ce mai conteaza ca nu-s primii care arata nasul!
Mai fetelor, aveti si voi berbeci din astia care pleaca la plimbare chiar daca nu stiu sa mearga singurei? In marea majoritate a timpului Keutu si cu mine, ne tinem de maini si ne plimbam prin casa. Se mai plimba si pe langa mobila, dar de cateva ori l-a apucat plecatul asa de unul singur, fara sa se tina de nimic, noroc ca eram pe faza si l-am prins. Deci curaj avem, echilibrul nu stim sa ni-l tinem!
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas sunt prima??? urc pozele si revin |
Unde? Unde? Ca tot astept pozele.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
inapreda spune:
LA MULTI ANI si de la noi
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. LA MULTI ANI!! Micshunica ANDREEA!!! GEANINA! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 11luni Manole forever |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
ramona7575 spune:
La multi ani, Andreea
Sa cresti sanatoasa si sa aduci numai bucurii parintilor tai minunati !!!
http://family.webshots.com/album/577298563nQKiLG