Ati emigra in alta tara? (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Draga, eu ti-am zis ca tu esti Zana Zorilor. Mentalitatea e creata de doctori, nu s-au nascut romanii in leagan cu "mentalitatea". Nu ma face dobitoaca in fatza si nu face pe niznaiu cu mine.

Draga , nu te-am facut dobitoaca si stai linistita ca eu nu ma ascund dupa degete si nu insinuez , spun direct daca vreau sa spun ceva.
Cea care a depasit limitele bunului simt esti tu . ;)

Si ceva light :
http://www.walkuplawoffice.com/CM/HowWeHaveHelped/HowWeMedicalMalpractice.asp

http://www.walkuplawoffice.com/PracticeAreas/Nursing-Home-Neglect.asp

With so many serial killers not identified, there can not be statistics showing the population of the world's serial killer. 76% of the world's serial killers are in America is a statistic based ongoing studies. The United States only has about seven percent of the world's population, but has been home to over 76% of its serial killers.

According to the current infidelity statistics 60% of men and 40% of women are involved in extramarital affair.
More than 71 per cent of the married women were aware of their spouses' extra marital affairs. Similarly, 42 per cent of the married men were aware of their spouses' affairs with other men

Si alte bla blauri.
Asta ca m-am plictisit sa citesc de tara noastra in care s-a inventat adulterul, in care mori daca nu dai bani la doctori si in care baschetul se plateste.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Unduchtable nu a fost absolut nicio rautate. Imi pare rau ca ai inteles asta.

Eu traiesc in Romania.
Aceea este o zi, reala, din viata unei familii cu 2 copii din middle class care traieste in California. La acea familie am stat eu 3 luni de zile.
Si mi-a placut terbil de mult faptul ca la acele barbeque ad-hoc foloseau farfurii de plastic si pungi speciale in care le aruncau (apoi si pubele speciale) si cand musafirii plecau acasa nu faceai decat sa arunci scrumierele.

Nu a fost absolut nicio ironie.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Xio uiti de la manuta pana la gurita ruxij n-a zis nimicuta de schimbatul nevestelor
Eu am fost aceea. Daca chiar ai acces la ceva literatura putem discuta mai serios legat de "gender roles" in Europa de est in general si in particular in Romania pe alt subiect si pe alt ton.

Dar avand in vedere cum au fost luate in balon toate casnicele din US, cum s-a putut enunta ca parcurile nationale ale US sunt loc de pedeapsa si nu de vacanta. Totul luat asa in ras asa intim sub ochii blajini ai moderatorilor. Eh, mi-am permis si eu sa vad ca vechea chestie cu CEO's second wife is younger than the first se lipeste dragut la recentii si mult prea numerosii wanabee "oameni de succes". Orice alta discutie serioasa necesita sa nu o luam personal si sa nu uitam sociologia nu lucreaza cu "oricare si fiecare" ci cu majoritatea si atat. Ca nu da sentinte ci exprima tendinte. Ca DEX ul are si o varianta pe hartie "unabridged" cu mult mai mult de un sens.

Asta o fost pauza de pranz:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Oh, Beren
Cate as avea de spus!
Despre Utah si Zaion, si Salt Lake City, despre Las Vegas, spectacole si Freemont Street.
Si Hoover Dam si Universal Studio, si Getty Museum.
Despre cum am luat lectii de patinaj (hi,hi, nu ca n-as fi stiut sa patinez)si cum a invatat fi-mea sa inoate de la o necunoscuta intalnita la piscina.
Despre desertul Mojave si Death Valley.
Despre masina inchiriata care dupa 2 luni nu avea fir de praf pe ea.
Despre autostrazi, si TIR-uri.
Despre bodyguarzii din magazine care daca o vedeau pe fi-mea ca se indeparta de mine:
"Te-ai ratacit?, Esti singura?, Te ajutam cu ceva?"
Despre cele 2 boom-uri sonice cand a intrat naveta spatiala in atmosfera pentru a ateriza in Mojave.
Despre baietelul pe care l-am botezat la biserica greaca si am invatat crezul in engleza. Oh, ce slujbe minunate! Am fost 3 duminici la rand cu bebelusul la biserica.
Despre cum am gasit-o pe fi-mea band suc, mancand biscuiti si sporovaind cu vanzatoarele, cand am iesit din cabina de proba.
Si cartiere rau famate di LA.
Oh,era sa uit de Sequoia si de drumul pana acolo.

Atat de multe!
Si oamenii? Minunati. Am cunoscut romani minunati. Americani deosebiti. "Your english is excellent" ziceau ei de engleza mea poticnita. Si cum se chinuiai ei sa-mi pronunte numele cat mai aproape de realitate.

Deci: abia astept vacanta si am o dilema. As vrea sa fac o escala: la Washington sau New York? Ne pasioneaza, arta, cultura si muzeele si distractiile.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepene spune:

Ziua mea (SUA):

1. Trezirea la 7:30-8. stiu, imi place tare mult sa dorm

2. Ajung la servici la 8:45-9.

3. Plec, in medie, in jur de 19:30-20:00.

4. Ajung la 20:30-21:00 acasa.

5. Mananc ( nu gatesc ), dus, si sala sau invatat pt. examene, aplic la master.

6. In sfarsit, dorm la 12:00

7. O iau de la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepene spune:

Stiu . O zi pe saptamana ma relaxez, ducandu-ma la Whole Foods.

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Citat:
citat din mesajul lui pepene

7. O iau de la capat.

Ahh da, am uitat partea asta.
Si faptul ca sunt f f obosita si simt timpul cum imi scapa printre degete.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui beren

De fapt, e asa cum spui tu (sau mai precis, W. Churchill si multi altii inaintea lui): sistemul e facut din oameni, nu din legi. Degeaba mai facem apel la reguli si norme de comportament, odata ce unii coboara nivelul suficient de jos. Mai ales cand degradarea discutiei e programatica, cu ideologie si tot tacamul.

Desigur ca voi monitoriza in continuare, impreuna cu ceilalti. Asa ca, va rog, continuati...

doar monitorizezi? desigur ca nu ai nici o scuza, inclusiv ceilalti, ca l-ati lasat Jerry Springer sa se desfasoare pe-aici nestingherit pentru ca, nu-i asa, reuseste sa mentina discutia. probabil ca n-are nici-un moderator vreo casnica pe-acasa sau vreo cleopatra, ca sa poata empatiza cu nivelul ideologic dambovitean, deci restul nu conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Oh, Beren
Cate as avea de spus!
Despre Utah si Zaion, si Salt Lake City, despre Las Vegas, spectacole si Freemont Street.
Si Hoover Dam si Universal Studio, si Getty Museum.
Despre cum am luat lectii de patinaj (hi,hi, nu ca n-as fi stiut sa patinez)si cum a invatat fi-mea sa inoate de la o necunoscuta intalnita la piscina.
Despre desertul Mojave si Death Valley.
Despre masina inchiriata care dupa 2 luni nu avea fir de praf pe ea.
Despre autostrazi, si TIR-uri.
Despre bodyguarzii din magazine care daca o vedeau pe fi-mea ca se indeparta de mine:
"Te-ai ratacit?, Esti singura?, Te ajutam cu ceva?"
Despre cele 2 boom-uri sonice cand a intrat naveta spatiala in atmosfera pentru a ateriza in Mojave.
Despre baietelul pe care l-am botezat la biserica greaca si am invatat crezul in engleza. Oh, ce slujbe minunate! Am fost 3 duminici la rand cu bebelusul la biserica.
Despre cum am gasit-o pe fi-mea band suc, mancand biscuiti si sporovaind cu vanzatoarele, cand am iesit din cabina de proba.
Si cartiere rau famate di LA.
Oh,era sa uit de Sequoia si de drumul pana acolo.

Atat de multe!
Si oamenii? Minunati. Am cunoscut romani minunati. Americani deosebiti. "Your english is excellent" ziceau ei de engleza mea poticnita. Si cum se chinuiai ei sa-mi pronunte numele cat mai aproape de realitate.

Deci: abia astept vacanta si am o dilema. As vrea sa fac o escala: la Washington sau New York? Ne pasioneaza, arta, cultura si muzeele si distractiile.

vivi

Atunci te incurajez din nou cu toata seriozitatea sa-ti publici impresiile de calatorie, Viviana. Despre cele cateva carti de felul asta deja publicate in Romania stiu ca se incadreaza undeva intre diletantism si dezinformare grosolana, asa ca publicul sigur merita mult mai mult.

Daca ai lua decizia asta in urma discutiilor de la topicul asta (care a devenit pentru unii doar un pretext sa-si manifeste din nou demagogia si agendele personale, in complet dispret pentru majoritatea userilor si a forumului in general), ar fi extraordinar. O razbunare istorica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui AB_AC

Xio uiti de la manuta pana la gurita ruxij n-a zis nimicuta de schimbatul nevestelor
Eu am fost aceea. Daca chiar ai acces la ceva literatura putem discuta mai serios legat de "gender roles" in Europa de est in general si in particular in Romania pe alt subiect si pe alt ton.

Dar avand in vedere cum au fost luate in balon toate casnicele din US, cum s-a putut enunta ca parcurile nationale ale US sunt loc de pedeapsa si nu de vacanta. Totul luat asa in ras asa intim sub ochii blajini ai moderatorilor. Eh, mi-am permis si eu sa vad ca vechea chestie cu CEO's second wife is younger than the first se lipeste dragut la recentii si mult prea numerosii wanabee "oameni de succes". Orice alta discutie serioasa necesita sa nu o luam personal si sa nu uitam sociologia nu lucreaza cu "oricare si fiecare" ci cu majoritatea si atat. Ca nu da sentinte ci exprima tendinte. Ca DEX ul are si o varianta pe hartie "unabridged" cu mult mai mult de un sens.

Asta o fost pauza de pranz:)

Oh , cat ne place sa ne subestimam partenerii de discutie si sa ne credem acolo sus.
Ti-a trecut cumva prin gand ca am scris acel mesaj ca raspuns la ce am citit pe aici?
Ar fi trebuit , mai ales dupa ultima fraza scrisa in el ;)
Pacat.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Unduchtable nu a fost absolut nicio rautate. Imi pare rau ca ai inteles asta.

Eu traiesc in Romania.
Aceea este o zi, reala, din viata unei familii cu 2 copii din middle class care traieste in California. La acea familie am stat eu 3 luni de zile.
Si mi-a placut terbil de mult faptul ca la acele barbeque ad-hoc foloseau farfurii de plastic si pungi speciale in care le aruncau (apoi si pubele speciale) si cand musafirii plecau acasa nu faceai decat sa arunci scrumierele.

Nu a fost absolut nicio ironie.

vivi

Viviana , chiar nu am stiut ca ai stat 3 luni in america, la o familie, asa ca iyi poti explica mirarea mea in legatra cu mesajul tau.
Acum am inteles

iar cea care m-a facut ... drama queen (Karibuld), sau mai stiu eu ce ... dupa o zi de servici, plimbat afara pentru ca aici e super si primavara, facut mancare si calcat rufe ... cand sa ma mai supar ? sunt prea ocupata cu viata ca sa ma supar ...

acu ma culc si eu , somn usor si Noapte buna

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

http://www.dianabostan.evonet.ro/myalbum111.html

Mergi la inceput