Mamici prin fiv (13)
Raspunsuri - Pagina 9
Andrada.P spune:
Dragelor,
iar n-am mai scris de mult...
Am intrat sa va pup pe toate si toti bebelusii!
Pussilina tu stii ca eu iti tin un scaun ocupat la fiecare intalneala, da?
Cine stie? Poate odata o sa ajungi.
Apropos de intalnirea cu bebeii in Herastrau. Daca e sa o facem, hai sa o facem cat inca nu e asa cald si nu incep concediile? Voi in ce interval puteti? Pentru mine e ok dimineata dupa 10:30 sau dupa amiaza spre seara. In Herastrau v-ati gandit unde? Ar trebui un loc nu foarte aglomerat ca sa putem schimba si 2 vorbe.
Pupam toate mamicile si fivuletii!
aurel_cris spune:
In sfarsit ma asez si eu jos pe ziua de astazi,Bianca ma solicita non stop sa stau dupa funduletul ei.Avem aceeasi problema ca data trecuta cum intram in casa o apuca crizele ca vrea afara,sa invatat ca la tara sa stea toata ziua in curte.Am alergat zilele acestea pe la doctori cu ea sa vad ce parere isi dau referitor la polipi si in loc de raspunsuri am mai multe intrebari.Am mers cu ea la Budimex la ORL si acolo m-au intrebat de ce vreau sa o operez ca e prea mica prima data.Eu am zis normal ca nu vreau sa o operez dar sa vad daca are polipi si ce putem face ca sa nu ajunga la operatie.Dr. zice pai niste cure la mare,munte si in toamna sa o operam.Il intreb cam in ce luna mai exact ca sa stiu cum mai vin in tara iar el zice a daca e vb asa hai sa o operam luni.Am plecat enervata rau de stilul la medci astia,ma dusesem si cu recomandare de la cineva ca e medic bun.M-am intors acasa zic hai sa vad ce zice si alt medic caci imi mai facusem programare la un Centru de Pediatrie deasemenea.Aici doctorul imi zice ca mai repede ar fi o rinita alergica si mi-a dat un tratament pe care eu deja il dadusem in Anglia si nu am vazut nici o imbunatatire.Asa ca acum chiar nu stiu incotro sa ma indrept zau,stiti cumva dintre clinicile astea private un doctor pediatru bun?
Despre vorbit mi-au zis sa dau fetita in colectivitate caci asa va fi nevoita sa vorbeasca,daca sta doar cu mine se descurca foarte bine prin semne
.Sotul zice sa o duc la o gradinita aici pentru cateva luni,oare ma va primi cu ea pentru o perioada mai scurta asa?Stiti cumva vreo gradinita particulara prin zona Tineretului?Deasemenea ele sunt inchise pe perioada veri ca cele de stat?
Eu as vrea mult sa ne revedem cu bebelusi,nici eu nu cunosc bine Parcul Herastrau dar ne gasim noi.
Mada ce mare si frumoasa sa facu Sofiuca.
As scrie mai mult dar sa trezit domnisoara si vrea sa fie alintata.
Pupici
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Sunt fetita mare
madalina28 spune:
Pai haideti sa facem intalneala,oare in Heastrau nu exista locuri de joaca sau poate gasim o "poienita" unde se pot juca copii, nu cred ca vom putea sta linistite la un suc/o cafea cu atatia nazdravani prin preajma, sapt care va veni am inteles ca va fi frig 17grade, saptamana cealalta poate reusim sa ne organizam pana atunci!Ma mai gandeam de ziua copilului dar sigur va fi foarte aglomerat atunci!
Va pupacim cu drag!
Moniland spune:
Noi nu o sa venim, dar puteti sa-mi vedeti fetitele www.flickr.com/photos/monicahhh/4603319553/in/set-72157621980600772/" target="_blank">aici
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
adaca spune:

VESTI? Noi am terminat carantina. Gemenii au avut varicela, cand au terminat ei a facut si Rares 

Acum gata 

Am crezut ca inebunesc, s-au saturat sa stea in casa.
Condoleante ANI(traducatoarea) - fie ca DD sa te ajute sa treci peste aceasta grea piedere a sotului.
ciarli spune:
Va pup gagici.
Noi suntem relativ OK. Leia mi-a facut febra azi-noapte, iar supozitor, iar impachetari
. Maia abia a terminat cu mucii, pana acum fara febra.
Amzulica, mersi pt poze.
Io intalneala cu copii pas!! Este exact ce mi-ar lipsi inmomentul asta, poate la nul daca voi reusi sa le strunesc.
Duminica mergem la calarie, sunt innebunite dupa cai.
Pussi, Mada, Adaca, sanatate la copiluti!!
Abia asteptam sa mergem la mare la inceputul lui septembrie sa ne balacim!
Va pup pe toate si pe toti si vorbim
aurel_cris spune:
Moniland scumpe foc fetitele tale.
Adaca imi dau seama cum a fost sa stai cu strumfi in casa,bine ca ati scapat.
Ciarli va pupam si noi,nepotica ce mai face?
Pussi ce fac matele?
Mada ce mai faceti?Eu saptamana asta mai sunt prin Bucuresti dupa care merg cam 2 sapt la Valeni.Mai trebuie sa plec dupa aceea 3 saptamani in Manchester dar ma reintorc in Romania si voi sta iulie,august aici.Am apucat sa luam bilete pentru Tenerife pana sa se intample cu soacra mea,acum parca nu as vrea sa le pierd,simt nevoia sa ma odihnesc putin.
Pupici.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Sunt fetita mare
Kariris spune:
Ciarli unde mergeti la calarie? Si noi am fost si sambata si duminica in Voluntari la un tip care are mai multi cai si unde imi tin momentan poneii pe care i-am cumparat fetelor. Ele au calarit poneii lor, nu cai, dar e un inceput. De fapt au inceput de la 2 ani in fiecare luna zilnic cam 2 saptamani 2 pauza.
Abia astept sa terminam grajdurile si sa-i luam acasa pe ponei (la Ghermanesti) iar peste cativa ani o sa cumpar si 2 cai. Cred ca pana in iarna o sa stau doar acolo. Sunt indragostita de calutii astia! Iar fetele innebunite.![]()
Fetelor in Herastrau sunt muuulte locuri de joaca foarte safe, unul chiar pt categoria lor de varsta. Noi venim cu drag, suntem la 10 minute distanta de mers pe jos.
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
Kariris spune:
Moniland sunt dulci foc fetele tale! Sa-ti traiasca!
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
ciarli spune:
Lachi, chiar te invidiam pt ponei, mi-a povestit Sheri.
Noi calarim undeva la Saftica duminica cate un sfert de ora fiecare deocamdata. O sa progresam pana in toamna.
Si eu mi-as dori sa le iau un calut la fete dar mai incolo, dupa criza
ca acu numai bani de calut nu am.
Mi-a zis si mie Andrada de spatiile de joaca noi din Herastrau poate ne vedem in we.
Ne-am inscris la gardi. Din toamna mergem la program scurt, gradi de stat foarte buna.
Aurica, nepotica mea e spre bine, a sczut hematomul la 3 cm si a inceput sa merga la gardinita. E cam tristuta ca ceilalti copii fac dansuri se joaca si ea doar se uita dar stie ca din toamna o sa danseze si ea
.
In rest suntem bine.
Pupici la mamici si puiuti